boek je vakantie bij de ANWB

De feestdagen staan voor de deur en dat is natuurlijk heel leuk, maar het brengt ook de jaarlijkse uitdaging met zich mee: het perfecte cadeau vinden voor onder de kerstboom. Gelukkig komt Solid Brush, de toonaangevende sonische tandenborstel in Nederland, met een oplossing. Niet alleen praktisch maar ook nog creatief en uniek: een gepersonaliseerde tandenborstel met de initialen van een van jouw geliefden. Of natuurlijk voor jezelf!

 

Inhoud

Last minute Kerstcadeau shoppen

Over een paar dagen is het al Kerst, maar door de inflatie, werk of andere omstandigheden zijn er steeds meer mensen die last minute nog Kerstcadeautjes shoppen. En dat is jammer, want als je wil besparen en duurzaam bezig wil zijn, dan begin je bij voorkeur al aan het begin van het nieuwe jaar met het verzamelen van Kerstcadeautjes.

Gelukkig zijn er nog genoeg mogelijkheden om met Kerst niet met lege handen te staan. Je kunt zowel online als in fysieke winkels genoeg cadeautjes vinden voor jong en oud. Natuurlijk zijn gepersonaliseerde cadeautjes die bovendien duurzaam zijn nog het leukst. En dat is precies wat je nu bij Solid Brush vindt.

 

Kerst cadeautip: een gepersonaliseerde Solid Brush tandenborstel

Ben je van de last minute shopping? Geen zorgen want nog tot en met 24 december heb je de mogelijkheid om jouw nieuwe tandenborstel gratis te laten personaliseren. Dit is niet alleen een unieke kans om een persoonlijk tintje toe te voegen aan je mondverzorging en je badkamer, maar ook een unieke mogelijkheid om vrienden en familie te verrassen met een speciaal cadeau.

Het werkt heel eenvoudig. Ga naar de website van Solid Brush, kies voor een optie met of zonder abonnement, geef je favoriete kleur voor je solid brush aan, vul de gewenste initialen in en binnen 1 dag heb jij de borstel thuis.

 

Over SOLID BRUSH

De SOLID BRUSH is een sonische tandenborstel met zes specifieke standen, een tongschraper aan de achterkant en een luxe design. Ontworpen door de eigenaren van de gerenommeerde tandartsenpraktijk Rademakers & Kinsbergen, voldoet de borstel aan de behoefte aan optimale mondverzorging. SOLID BRUSH benadrukt het belang van het regelmatig vervangen van de borstelkop en biedt daarom een abonnementsdienst aan, waarbij gebruikers elke twee maanden een nieuwe borstelkop kunnen ontvangen.

Dokteronline.com

2 REACTIES

  1. wat een leuk en origineel cadeau, ook fijn dat het ook zonder abonnement kan zo kan je het ook echt aan iemand cadeau geven en kan die persoon zelf beslissen of die een abonnement verder wilt.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in