boek je vakantie bij de ANWB

Bij tipsvoorjou maken we de decembermaand wat feestelijker met een paar leuke giveaways en natuurlijk tips voor de komende feestdagen. Doe vandaag mee en maak kans op Alka® Spermidine Drinkpoeder.

 

Inhoud

Cellulaire dieptereiniging

Het geheim van de eeuwige jeugd ligt diep verankerd in de cellen. Ons lichaam is van nature in staat zichzelf te ontdoen van afvalstoffen, een reinigingsproces dat autofagie wordt genoemd. Schone en gezonde cellen zijn een belangrijke basis voor een gezond lichaam, maar naarmate we ouder worden neemt de recycling van niet meer functionerende cellen steeds verder af.

Onderzoekers ontdekten dat er een lichaamseigen stof is die autofagie kan stimuleren. Spermidine is de naam van deze grote schoonmaker die voorkomt in alle lichaamscellen en in voedingsstoffen als boekweitkiemen, tarwekiemen, gedroogde sojabonen, gerijpte cheddar en paddenstoelen. Nieuw per april 2023 is Alka® Spermidine Drinkpoeder.

De natuurlijke spermidine is een bestanddeel van het tarwekiemconcentraat, dat meerdere malen is gemalen en ontvet. Dankzij dit speciale maalproces bevat het drinkpoeder een hoog spermidinegehalte van zelfs 6 mg per sachet. De Spermidine Forte capsules zijn makkelijk in gebruik en bevatten spermidine van 3mg per capsule uit speciaal geteelde boekweitkiemen en zijn glutenvrij.

Beide producten zijn volledig natuurlijk, de in het complex verwerkte boekweit- of tarwekiemen stammen uit biologische teelt.

 

Boost voor je gezondheid

Met de jaren neemt de autofagie van het lichaam af, waardoor cellen minder goed in staat zijn afvalstoffen te verwerken. Ook worden we dagelijks blootgesteld aan toxines door het eten van bewerkte voeding, het drinken van alcohol en het inademen van uitlaatgassen en andere giftige stoffen.

Eigenlijk heeft ons lichaam daardoor steeds meer autofagie nodig, terwijl de cellen daartoe steeds minder in staat zijn. Spermidine stimuleert het verwijderen van cellen die niet meer functioneren. Celafval wordt vervolgens afgebroken tot kleine moleculen die door het lichaam worden hergebruikt.

Met autofagie kun je je lichaam ontzuren op celniveau. Het is een proces dat in alle cellen plaatsvindt – van nieren en lever tot huid en hersenen. Kortom: een enorme boost voor je gezondheid.

 

Grootste effect

 Spermidine werd ontdekt in sperma door dokter Frank Madeo en kreeg direct wetenschappelijke aandacht. Onderzoekers brengen spermidine in verband met gezondheidsvoordelen als een langere levensverwachting, een hoger energieniveau en het behoud van een sterk immuunsysteem. Hoewel het mogelijk is om spermidine uit voeding te halen, is dat lang niet altijd realistisch.

Bodemverarming leidt tot steeds minder aanwezige voedingsstoffen, maar een natuurlijk supplement kan uitkomst bieden. Behalve het eten van meer voeding met spermidine en/of het slikken van supplementen, draagt ook periodiek vasten – tenminste zestien uur achter elkaar – bij aan autofagie. Het combineren van deze drie zaken heeft het grootste effect op het reinigingsproces van de cellen.

 

Prijs & verkrijgbaarheid

Alka® Spermidine Drinkpoeder en Alka Spermidine Forte zijn verkrijgbaar bij de vakdrogist, gezondheidswinkel, reformwinkel en online. De verkoopadviesprijs voor het Spermidine Drinkpoeder is  €42,95 voor ongeveer 30 zakjes of 1 maand gebruik. De verkoopadviesprijs van  Spermidine Forte bedraagt €59,95 voor 30 capsules, of €109,95 voor 60 capsules.

Zie voor meer informatie ook spermidine.nl en autofagie.nl.

 

Over AlkaVitae®

AlkaVitae® International BV is specialist in ontzuren. Met haar hoofdkantoor in Eindhoven legt het innovatieve bedrijf zich volledig toe op het ontwikkelen van producten die het lichaam ontzuren en het zo haar natuurlijke, basische gezondheid teruggeven. Momenteel bestaat het assortiment uit negen producten die helpen bij het herstellen van verzuring: Alka® Bad, Alka® Crème, Alka® Deo, Alka® Druppels, Alka® Tabs, Tabs Calcium en Tabs Magnesium, Alka® Thee en Alka® Greens.

De beste aanpak is afhankelijk van de mate van verzuring en de klachten, advies is in te winnen bij vakdrogisten, gezondheidswinkels en reformwinkels of via de Alka® Coach. Zie voor meer informatie over AlkaVitae, de producten en de Alka Coach www.alkavitae.com.

 

Kerstwinactie maak kans op Alka® Spermidine Drinkpoeder & capsules

Zoals je ziet is spermidine een must voor een goede gezondheid. Zeker als je ouder bent en de afbraak van afvalstoffen langzamer gaat.

 

Wat moet je doen om kans te maken

Om kans te maken geef je antwoord op deze vraag: wat stimuleert spermidine? (hint: antwoord staat in de tekst)

 

Meer kans maken? Doe dan ook het volgende:

  • Deel het bericht op Facebook 1+ kans
  • Volg tipsvoorjou op Facebook
  • Tag minimaal 5 mensen onder het bericht op Facebook 5+ kansen
  • Volg tipsvoorjou op Instagram 1+ kans
  • Schrijf onder minimaal 3 andere artikelen een inhoudelijke reactie (uitgesloten winacties) en je naam gaat 5x in de naamloten machine

 

De winactie eindigt op 24 december om 00:00 uur. In de dagen na Kerst maak ik de winnaars bekend op Facebook. De winnaars worden zoals altijd geloot via naamloten.

Geen giveaway meer missen deze maand? Kom dan elke dag terug en open een nieuw deurtje van de tipsvoorjou adventskalender 2023 en check ook deze online adventskalenders 2023.

 

Dokteronline.com

5 REACTIES

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in