boek je vakantie bij de ANWB

Op bij tipsvoorjou maken we de decembermaand wat feestelijker met een paar leuke giveaways en natuurlijk tips voor de komende feestdagen. We trappen de maand af met een kerstwinactie waarbij je kans maakt op het boek Blondjes Beleggen Beter.

 

Inhoud

Sparen is niet meer rendabel

Het is al jaren gaande, maar geld opzij zetten op een spaarrekening is in veel gevallen helemaal niet meer interessant. Inmiddels geven de banken wel weer rente, maar dat valt in verhouding nog steeds tegen. Natuurlijk is alles beter dan niets en veel mensen mogen al blij zijn als ze überhaupt kunnen sparen. Gelukkig zijn er ook alternatieven waarmee je nog wel geld kunt sparen.

Zo een out of the box idee voor sparen is bijvoorbeeld de aanschaf van koopzegels. Je investeert bij elke koop in de supermarkt een klein beetje en als je (online) spaarboekje vol is kun je dit inwisselen voor geld. De rente op de koopzegels ligt relatief hoog met 5 – 6%. Duurt natuurlijk ook langer voordat je een flink bedrag bij elkaar gespaard hebt, maar in een tijd dat alles duur is, is dit zeker het overwegen waard.

 

Beleggen als alternatief om te sparen

Andere manieren om geld te sparen is investeren, zoals bijvoorbeeld beleggen. Voor veel mensen een eng woord, maar dat valt in de praktijk reuze mee. Wist je trouwens dat Nederland het eerste land ter wereld was dat een aandeel uitgaf en ook de beurs had (Beurs van Berlage)? Voor veel mensen is beleggen een ver van mijn bed show waar ze vaak ook nog eens niets tot heel weinig vanaf weten. Gelukkig is het allemaal niet zo ingewikkeld als je maar wat handvaten hebt en weet waar je kunt beginnen.

Veel mensen denken ook dat je voor beleggen veel geld nodig hebt. Dat is helemaal niet waar, want al zou je elke maand maar 1 euro over hebben (bij wijze van spreken) dan nog kun je beleggen. Op die manier kun je ook met kleine beetjes beleggen en op den duur de vruchten ervan plukken.

 

Kerstwinactie maak kans op het boek Blondjes Beleggen Beter

Heb jij nou ook geen idee waar het over gaat, maar wil je je wel verdiepen in beleggen? Dan is deze winactie echt iets voor jou. Ik ga namelijk het boek Blondjes Beleggen Beter van Janneke Willemse verloten onder mijn lezers. Spoiler alert: vrouwen blijken beter te zijn in beleggen als mannen, maar je kunt dit natuurlijk ook als hint voor je man winnen 😉

 

Wat moet je doen om kans te maken

Laat mij weten of je dit boek voor jezelf wil winnen of iemand anders

 

Meer kans maken? Doe dan ook het volgende:

 • Volg tipsvoorjou op Facebook (dat doe je natuurlijk al 😉) 1+
 • Deel het bericht op Facebook 1+ kans
 • Tag minimaal 5 mensen onder het bericht op Facebook 5+ kansen
 • Volg tipsvoorjou op Instagram 1+ kans

 

De winactie eindigt op 24 december om 00:00 uur. In de dagen na Kerst maak ik de winnaars bekend op Facebook. De winnaars worden zoals altijd geloot via naamloten.

Geen giveaway meer missen deze maand? Kom dan elke dag terug en open een nieuw deurtje van de tipsvoorjou adventskalender 2023.

Dokteronline.com

16 REACTIES

 1. ik wil hem graag winnen voor mezelf, want mijn vriendinnen en collega’s beleggen al ! ik wil graag ook beginnen maar mis de daadkracht en de basiskennis ….
  wellicht dat dit boek mij over de streep kan trekken ! 😉

 2. Ik beleg al, maar heb geen idee of ik het goed doe of dat het beter kan. Dus ik zou het boek graag voor mijzelf willen winnen.
  Oh ja, ik ben blond. Was dat een voorwaarde?

  😀

 3. Ik beleg zelf nog niet, maar zou daar graag aan beginnen, dit boek zou dan denk ik heel handig van pas komen! Ik doe dus graag mee!

 4. Dit boek wil ik ontzettend graag winnen. Na het luisteren van een podcast vorig jaar begonnen met beleggen, maar ik zit nog steeds maar in 1 ETF. Ik vind het nog steeds best spannend, en probeer er steeds meer over te leren. Dit boek zou daarbij natuurlijk fantastisch zijn! (En ik ben zelf ook blond haha). Ik volg op insta & facebook!

 5. Zou het waar zijn ;dat vrouwen beter zijn in beleggen?
  Dan hadden ze mij dat wel eerder mogen zeggen!
  Dan was ik vast al miljonair met een mooie stek!
  Maar weet je wat , ik doe eens gek.
  Met dit boek in de hand,ga ik gewoon beginnen;
  En proberen om met beleggen wat te winnen!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in