boek je vakantie bij de ANWB

Kerst staat voor de deur en daarom organiseer ik een Kerst winweek op tipsvoorjou. Zeven dagen lang maak je elke dag kans op een andere leuke prijs voor jezelf of iemand anders. Het zijn stuk voor stuk allemaal leuke prijzen. Vandaag tijdens de Kerst winweek maak kans op 50,00 euro shoptegoed van Carnavalskleding

 

Kerst winweek op tipsvoorjou.com

Ik organiseer in aanloop naar kerst een winweek op mijn blog. Elke dag maak je kans op een andere prijs variërend van een boek tot een sieraad. Je mag voor elke prijs meedoen, maar zorg er wel voor dat je alle stappen opvolgt. De winweek loopt van maandag 9 december 2019 t/m zondag 15 december 2019 om 23:59 uur. Op maandag 16 december krijgen de winnaars een mailtje van mij. Daarnaast zal ik de namen van de winnaars ook bekend maken op Facebook. Er is geen correspondentie mogelijk over de winactie en de uitslag. Lees vooral ook mijn voorwaarden winacties goed door. Ik merk helaas nog te vaak dat mensen niet alle stappen volgen en dan doe je helaas niet mee.

 

Carnavalskleding.nl meer dan alleen carnaval

Zoals de naam al zegt vind je bij Carnavalskleding.nl in eerste instantie vooral verkleedkleding. Maar er is nog veel meer. Met Kerst om de hoek vind je hier ook hele leuke themakleding. Heb je een leuk themafeest op de planning staan voor een verjaardag? Of een vrijgezellenfeestje voor een vriendin gepland? Dan is het zeker de moeite waard om een kijkje te nemen in het assortiment van Carnavalskleding.nl. Overigens hebben ze niet alleen leuke kleding voor dames en heren, ook aan de kinderen is gedacht. Behalve carnavalskleding hebben ze ook talloze accessoires in het aanbod, ideaal om elk feestje helemaal af te stylen.

 

Kerst winweek maak kans op 50,00 euro shoptegoed van Carnavalskleding 3
Hilarisch om zo in de voordeur te staan en dan rijdt er net een auto voorbij met een kind erin dat niet weet wat het ziet hahaha…

 

 

Kerst winweek maak kans op 50,00 euro shoptegoed van Carnavalskleding

Een tijdje geleden ben ik op zoek gegaan naar leuke kerstkleding en ik moet zeggen: ik ben meer dan geslaagd bij Carnavalskleding. Ik heb een mooi kerstmannenpak besteld, een kerstvrouwjurkje voor mezelf, een leuk hemd met sneeuwpoppen erop en voor mezelf een bijpassende jurk. De jurk zit heerlijk, al had hij gerust een maatje kleiner gekund (hou hier dus rekening mee als je bestelt!). Niet erg, ik ga de jurk gewoon dragen in combinatie met een zwarte riem en nogmaals: hij zit heerlijk. Verder nog een leuke baard en twee kerstbellen erbij en wij zijn helemaal klaar voor de kerstdagen.

En nu mag ik dus zomaar 50,00 euro shoptegoed weggeven? Hoe gaaf is dat! Kun je zelf iets leuks uitzoeken voor kerst of carnaval of een andere gelegenheid.

 

Kerst winweek maak kans op 50,00 euro shoptegoed van Carnavalskleding 2

 

 

Wat moet je doen om te winnen:

Natuurlijk moet je hier wel wat voor doen. Hieronder staat precies hoe jij kans maakt op het shoptegoed van 50,00 euro.

 • Laat hieronder een reactie achter dat je meedoet
 • Ga naar Carnavalskleding en laat met een link weten wat je van het shoptegoed zou willen kopen

 

Extra winkansen

 • Volg tipsvoorjou op Instagram
 • Volg tipsvoorjou op Pinterest
 • Volg tipsvoorjou op Facebook
 • Tag minimaal 3 vriendinnen onder het Facebook bericht (+2 kansen)

 

De winactie eindigt op zondag 15 december 2019 om 23:59 uur. Prijzen worden maandag 16 december 2019 verloot, zodat je deze op tijd in huis hebt voor kerst.

Deelname alleen voor Nederland!

Heel veel succes en kom vooral morgen weer terug!

 

Kerst winweek maak kans op 50,00 euro shoptegoed van Carnavalskleding 1

 

 

 

 

Dokteronline.com

14 REACTIES

 1. Oh leuk leuk. Had er pas al gekeken voor een jurk voor mijn dochter omdat de “normale”winkels haar maat nooit hebben…. erg leuke kleding.
  Ik denk dat ik mijn dochter wat zou laten kiezen, ze wil graag een heksenjurk OF clownspak 😀

 2. Super leuk!! Ik weet zeker dat mijn jongste dochter een kerstjurkje kiest, ze had er 1 maar die past niet meer en dat vindt ze zo erg haha https://www.carnavalskleding.nl/kerstmeisje-flanel/ die kan ze met carnaval ook dragen als ze dat wil 😀 en mijn oudste dochter gaat voor een kleine damesmaat van de foute kersttrui https://www.carnavalskleding.nl/grappige-foute-dames-kersttrui/ hoe fouter hoe beter bij haar.
  Ik doe graag mee voor mijn meiden , groetjes anita

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in