boek je vakantie bij de ANWB

Kerst staat voor de deur en daarom organiseer ik een Kerst winweek op tipsvoorjou. Zeven dagen lang maak je elke dag kans op een andere leuke prijs voor jezelf of iemand anders. Het zijn stuk voor stuk allemaal leuke prijzen. Vandaag tijdens de Kerst winweek maak kans op een pakket van biostijl.nl

 

Inhoud

Kerst winweek op tipsvoorjou.com

Ik organiseer in aanloop naar kerst een winweek op mijn blog. Elke dag maak je kans op een andere prijs variërend van een boek tot een sieraad. Je mag voor elke prijs meedoen, maar zorg er wel voor dat je alle stappen opvolgt. De winweek loopt van maandag 9 december 2019 t/m zondag 15 december 2019 om 23:59 uur. Op maandag 16 december krijgen de winnaars een mailtje van mij. Daarnaast zal ik de namen van de winnaars ook bekend maken op Facebook. Er is geen correspondentie mogelijk over de winactie en de uitslag. Lees vooral ook mijn voorwaarden winacties goed door. Ik merk helaas nog te vaak dat mensen niet alle stappen volgen en dan doe je helaas niet mee.

 

Natuurlijke verzorgingsproducten van biostijl.nl 1
Natuurlijke make-up van biostijl.nl

 

Biostij.nl Natuurlijke verzorgingsproducten

Een tijd geleden heb ik al een review geschreven over de producten van biostijl.nl. Heerlijke natuurlijke verzorgingsproducten voor hem en haar, jong en oud. Naast verzorgingsproducten vind je er ook alles voor aromatherapie, honden, huis en tuin en badkamer accessoires. De verzorgingsproducten zijn sowieso dierproefvrij, in veel gevallen ook vegan en bovendien gemaakt van natuurlijke (biologische) ingrediënten. Ideaal dus als je niet alleen bezorgd bent over wat je op je huid gebruikt, maar ook begaan bent met dieren en het milieu.

 

Kerst winweek maak kans op een pakket van biostijl.nl

Wil je de producten van biostijl.nl nu zelf een keer proberen? Dan heb ik goed nieuws. Ik mag namelijk een pakket verloten tijdens de kerst winweek hier op tipsvoorjou.com. Het pakket bestaat uit: body scrub, lip scrub, voet scrub en een lippenbalsem. Je mag zelf bepalen in welke geuren je de producten uit het pakket wilt hebben. Leuk om jezelf of iemand anders te verwennen. Zoals eerder gezegd: je hebt echt heel veel keuze, dus er is voor iedereen wel iets leuks te vinden.

 

Wat moet je doen om te winnen:

 • Laat in een reactie hieronder weten naar welke geur jou voorkeur uitgaat en laat ook weten welke stappen je hebt ondernomen (wordt gecontroleerd!)
 • Volg tipsvoorjou op Facebook
 • Volg biostijl.nl op Facebook

 

Extra winkansen

 • Volg tipsvoorjou op Instagram
 • Volg tipsvoorjou op Pinterest
 • Deel het bericht op Facebook
 • Laat onder het Facebookbericht weten wat je beautyroutine is +3 kansen

 

De winactie eindigt op zondag 15 december 2019 om 23:59 uur. Prijzen worden maandag 16 december 2019 verloot, zodat je deze op tijd in huis hebt voor kerst.

Deelname alleen voor Nederland!

Heel veel succes en kom vooral morgen weer terug!

 

Natuurlijke verzorgingsproducten van biostijl.nl 2
Bad- en doucheproducten

 

Dokteronline.com

10 REACTIES

 1. Mijn voorkeur gaat uit naar de citrusgeuren!
  Ik volg tipsvoorjou overal.
  Onder het Facebookbericht heb ik mijn beautyroutine laten weten.
  Ik volg biostijl.nl op Facebook.

 2. Wat een ontzettend (h)eerlijke verwennerij! Mijn voorkeur gaat uit naar Lavendel, heerlijk ontspannend.
  Kortom, ik die graag mee en volg Tips voor jou en biostijl.nl via Facebook en heb daarnaast het Facebookbericht gedeeld.

 3. Wauw, fijn pakket!! De body scrub met lavendel geur lijkt me heerlijk! <3 Ik heb beide pagina's geliked, dit bericht geliked en gedeeld en volg jou ook op Instagram!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in