boek je vakantie bij de ANWB

Kerst staat voor de deur en daarom organiseer ik een Kerst winweek op tipsvoorjou. Zeven dagen lang maak je elke dag kans op een andere leuke prijs voor jezelf of iemand anders. Het zijn stuk voor stuk allemaal leuke prijzen. Vandaag tijdens de Kerst winweek maak kans op een Balea beautypakket van DM

 

Inhoud

Kerst winweek op tipsvoorjou.com

Ik organiseer in aanloop naar kerst een winweek op mijn blog. Elke dag maak je kans op een andere prijs variërend van een boek tot een sieraad. Je mag voor elke prijs meedoen, maar zorg er wel voor dat je alle stappen opvolgt. De winweek loopt van maandag 9 december 2019 t/m zondag 15 december 2019 om 23:59 uur. Op maandag 16 december krijgen de winnaars een mailtje van mij. Daarnaast zal ik de namen van de winnaars ook bekend maken op Facebook. Er is geen correspondentie mogelijk over de winactie en de uitslag. Lees vooral ook mijn voorwaarden winacties goed door. Ik merk helaas nog te vaak dat mensen niet alle stappen volgen en dan doe je helaas niet mee.

 

DM en Balea

Zoals jullie al vaker hebben kunnen lezen woon ik dicht bij de grens, waardoor ik geregeld naar Duitsland rijd om boodschappen te doen. Behalve boodschappen doen in Duitsland kom ik eigenlijk ook geregeld bij de DM. Hier haal ik onze verzorgingsproducten en vaak ook kattenvoer. Een bekend merk van de DM is Balea. Dat is hun huismerk en hier hebben ze echt van alles en nog wat van. Denk daarbij aan shampoo, douchegel, maskers, deodorant en nog veel meer. Het assortiment van Balea is echt zeer uitgebreid en er is voor hem, haar en zelfs voor kinderen een eigen lijn met verschillende geuren en huidtypes. Ideaal dus als je op zoek bent naar heerlijke verzorgingsproducten.

 

Kerst winweek maak kans op Balea beautypakket van DM 1

 

Kerst winweek maak kans op een Balea beautypakket van DM

Vandaag maak je dus kans op een door mij samengesteld Balea beautypakket. Ik ben speciaal daarvoor naar Duitsland gereden. Mijn keuze viel op de Mystic Night lijn en de kleur lichtpaars. De geur is een combinatie van gouden orchidee en braam. In het pakket zit: douchegel Mystic night, body lotion mystic night, parfum deodorant golden moon (deze hadden ze helaas niet in dezelfde geur, wel in dezelfde kleur), tuchmaske be frosty, Lipbalsem en nagellak in licht paars.

 

 

Wat moet je doen om te winnen:

–          Ik ben benieuwd wat je het leukste vind om te lezen op mijn website. Welk artikel springt er voor jou echt uit? Of waarom bezoek je mijn website?

–          Volg tipsvoorjou op Facebook

 

Heb je geen Facebook geef dit dan even aan, want ook zonder Facebook kun je meedoen.

 

Extra winkansen

–          Volg tipsvoorjou op Instagram

–          Volg tipsvoorjou op Pinterest

–          Deel het bericht op Facebook

–          Reageer onder 2 willekeurige andere artikelen op de website +2 kansen

 

 

De winactie eindigt op zondag 15 december 2019 om 23:59 uur. Prijzen worden maandag 16 december 2019 verloot, zodat je deze op tijd in huis hebt voor kerst.

Deelname alleen voor Nederland!

 

Heel veel succes en kom vooral morgen weer terug!

 

Dokteronline.com

19 REACTIES

 1. alle beautytips

  met dit pakket van DM mag je me graag verrassen, dit leuke cadeau zal vast nog wel onder de kerstboom passen

 2. Altijd leuk om tips en reviews te lezen over voor mij nieuwe producten 😍 Graag loot ik mee voor dit heerlijke beautypakket….Ik laat me graag verrassen want ik ken dit merk niet 🍀

 3. Ik vind het erg leuk om je te volgen vanwege de vele leuke en originele tips die ik tegen kom. Aangezien ik zelf nooit bij DM kom maak ik graag kans op dit heerlijke pakket 😁

 4. Ik snuffel graag een beetje rond op je site en soms vind ik leuke artikelen. Ik vind vooral rond de feestdagen het leuk om blogs te lezen. Want ik ben autistisch en ik snap er nooit wat van hoe dat nou moet met cadeautjes enzo met kerst haha

 5. Ik volg je graag om je leuke tips en je bespaartips. Je leuke reviews lees ik ook graag.

  Wat een heerlijk pakket daar maak ik graag kans op. Vooral nu de nieuwe badkamer bijna klaar is

 6. Hoi hoi oooh wat een super leuke winactie zojuist kwam ik jou reactie posten over de leuke winactie via die bloggers groep.
  Echt leuk waag graag een kansje zojuist je gaan volgen Pinterest en en en Instagram

  Ik kende jou niet maar nu wel hihi ik ga op mijn gemak jou artikelen lezen op jou blog

  Veel liefs yessica

  Fb yessica mommie leidner
  Instagram jess.jill
  Pinterest yessica leidner

  Groetjes en een fijne avond

 7. Heerlijke spulletjes bij DM. Helaas zelf geen rijbewijs dus kom er maar 1 of 2 keer per jaar. Maar meestal erg tevreden over de spulletjes.
  Wat ik het leukste vind aan jouw blog dat weet ik nog niet eigenlijk. Is pas de 2e keer dat ik hier kom want heb je pas ontdekt via facebook.
  maar op de meeste blogs hou ik van de DIY en ook recepten lees ik vaak. Dus ik ga zo nog ff door de jouwe bladeren 😀 😉

 8. Ik vind de DIY artikelen het leukst. Ik hou van knutselen en fröbelen. Ik vind de relatieartikelen ook erg leuk. Vooral de tips zijn heel fijn.

 9. de tips over gezondheid en eten en drinken vind ik wel interessant, doe graag mee , ken de producten niet en wil ze wel eens uitproberen

 10. De winacties vind ik altijd wel leuk 😊 maar ook de recepten zijn heel toegankelijk en passen echt bij ons gezin, de kids lusten het zeg maar 🙈

  Dit pakketje van DM zou ik graag onder de kerstboom willen leggen. Wat een heerlijke verwennerij! We komen eens per jaar (soms iets vaker maar echt veeeeeeeeeel te weinig) bij de DM. Het is eigenlijk nooit een tegenvallen en daarom weet ik zeker dat ik ook deze producten erg fijn zal vinden.

 11. Leuke actie! Voor de recepten en lifehacks! Zitten handige en lekkere dingen tussen! Ik heb je geliked/gevolgd op facebook en instagram, en dit bericht geliked en gedeeld!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in