Kerst winweek maak kans op een pakje van Opposuits

Kerst staat voor de deur en daarom organiseer ik een Kerst winweek op tipsvoorjou. Zeven dagen lang maak je elke dag kans op een andere leuke prijs voor jezelf of iemand anders. Het zijn stuk voor stuk allemaal leuke prijzen. Vandaag tijdens de Kerst winweek maak kans op pakje van Opposuits

 

Kerst winweek op tipsvoorjou.com

Ik organiseer in aanloop naar kerst een winweek op mijn blog. Elke dag maak je kans op een andere prijs variërend van een boek tot een sieraad. Je mag voor elke prijs meedoen, maar zorg er wel voor dat je alle stappen opvolgt. De winweek loopt van maandag 9 december 2019 t/m zondag 15 december 2019 om 23:59 uur. Op maandag 16 december krijgen de winnaars een mailtje van mij. Daarnaast zal ik de namen van de winnaars ook bekend maken op Facebook. Er is geen correspondentie mogelijk over de winactie en de uitslag. Lees vooral ook mijn voorwaarden winacties goed door. Ik merk helaas nog te vaak dat mensen niet alle stappen volgen en dan doe je helaas niet mee.

 

Opposuits: pakjes met een leuke twist

Opposuits is een webshop die door zijn opvallende stijl razendsnel de wereld veroverd heeft. Niet zo gek, want de pakken zijn hartstikke leuk en vallen direct op. De pakken zijn in eerste instantie geschikt voo speciale hoogtijdagen zoals carnaval, Kerst en festivals. Vind je een gewoon pak saai? Dan kun je er natuurlijk ook voor kiezen om de pakken gewoon naar kantoor te dragen (als je een niet al te strenge baas hebt). Er zijn pakken voor heren, dames en kinderen. Ook leuk dus om samen met je kind te twinnen.

 

Kerst winweek maak kans op een pakje van Opposuits

Als je mij langer volgt heb je een pak van Opposuits al eerder voorbij zien komen. Ik heb namelijk een leuk pak voor mijn zoon bestelt van Super Mario. Nu mag ik uit de kerstcollectie een pak verloten. Hoe leuk is dat? Je mag zelf weten welk pak het wordt en met zo veel keuze kan dat best nog wel eens lastig worden.

 

OppoSuits omdat een pak ook leuk mag zijn

 

Wat moet je doen om te winnen:

–          Laat een reactie hieronder achter welk pakje je zou kiezen uit de kerstcollectie en laat ook weten welke stappen je hebt ondernomen (wordt gecontroleerd!)

–          Volg tipsvoorjou op Facebook

 

Heb je geen Facebook geef dit dan even aan, want ook zonder Facebook kun je meedoen.

 

Extra winkansen

–          Volg tipsvoorjou op Instagram

–          Volg tipsvoorjou op Pinterest

–          Deel het bericht op Facebook

–          Reageer op mijn review (link hier in artikel) voor +2 kansen

 

De winactie eindigt op zondag 15 december 2019 om 23:59 uur. Prijzen worden maandag 16 december 2019 verloot, zodat je deze op tijd in huis hebt voor kerst.

Deelname alleen voor Nederland!

 

Heel veel succes en kom vooral morgen weer terug!

 

 

Post Author: anja

anja
Creatief, eigenwijs, nieuwsgierig en moeder van twee fantastische tieners.

21 reacties op “Kerst winweek maak kans op een pakje van Opposuits

  Linda Raaijmakers

  (9 december 2019 - 09:21)

  Het was lastig kiezen maar ik ga voor Nordic Noelle 😀 https://www.opposuits.nl/kerst-outfit/nordic-noelle.html Daarvoor heb ik alles uit de kast gehaald en gedeeld op Facebook (Linda Raaijmakers), ik volg je via pinterest maar dat deed ik al (Linda van Duren) en ook al via instagram (@lindaenbjorn) en ik heb gereageerd op de review van het Mario pak wat hem trouwens erg goed staat.

   anja

   anja

   (9 december 2019 - 14:12)

   Dat is inderdaad een heel leuk pakje

  Mariska

  (9 december 2019 - 18:52)

  Wat een onwijs leuke actie!
  Zoals je al schreef is het een hele klus om iets moois (of grappigs) uit te zoeken uit de kerstcollectie.
  Hoe saai misschien ook, maar ik zou kiezen voor de TUXEDO JET SET BLACK voor mijn puber zoon van 16 jaar. Wat is die mooi zeg.

  Ik ben nieuw op jouw pagina ook via Instagram.
  Maar ga zo eens rond neuzen.
  Zal deze leuke actie delen op Facebook.

  Wilmsen Anita

  (9 december 2019 - 19:49)

  Pakje Nordica Noelle

  Gé Geurtsen

  (9 december 2019 - 20:04)

  NORDIC NOEL daar wil ik mijn vriend weleens in zien met de kerst!

  emmy

  (9 december 2019 - 20:58)

  Mega he, ik stond vorig jaar nog naar deze pakjes te kijken voor mijn zoontje ik vond dit zo tof maar twijfelde (omdat hij er zo snel uitgroeit). Ik doe graag mee voor zoonlief en volg je op instagram (webkonijn) en via facebook (op mijn naam en familienaam). Dit is mijn favoriet: https://www.opposuits.nl/kerst-outfit/boys-santaboss.html

  Marian

  (10 december 2019 - 01:24)

  Lumberjackie zou ik kiezen, maat 38!
  Ik volg je overal.

  Laura Kolthof

  (10 december 2019 - 10:34)

  Geweldig, ik doe graag mee en vind https://www.opposuits.nl/kerst-outfit/merry-mario.html het leukst! 😀
  Ik volg je op FB en instagram (laurakolthof), heb gereageerd op je review en het bericht gedeeld 🙂

  Frederique

  (10 december 2019 - 11:52)

  Ik zou voor de fancy fireworks gaan voor mijn zoon. Hij heeft zelfs een opposuits pak op zijn verlanglijst voor kerst (een donkergroene, uit de reguliere collectie) dus daar zou hij zeker blij mee zijn! Ik volg je op Pinterest en Insta (srsck) en ik had al op je review gereageerd haha (Frederique)

  robin

  (10 december 2019 - 14:35)

  Nordic Noelle spreekt me het meest aan, erg mooi gemaakt!

  Sharon de Ridder

  (10 december 2019 - 15:10)

  Wat een mooie pakken! Als ik win, zou ik gaan voor een dames Lumberjackie, die kan ik dan fijn aan naar kantoor én naar schoonmoeders!

  Ik volg je op Instagram, op Pinterest én op Facebook; je review heb ik ook gelezen (en een comment geplaatst).

  Supergave winactie!

  Jannemiek

  (10 december 2019 - 22:36)

  Ik maak graag kans op pak “nordic Noëlle” voor mijn man. Dit is een veel toffere verschijning dan dan “verplichte foute kerst-trui” op tweede kerstdag.
  Ik volg op IG,FB en pinterest (Jannemiek Hanszens) en hen de review voorzien van n reactie🥰

  Jannemiek Hanszens

  (10 december 2019 - 22:44)

  Wat een toffe winactie!! Ik win heel graag pak Nordic Noel voor mijn man zodat hij in plaats van in de verplichte “foute kersttrui” in een blits pak kan verschijnen op tweede kerstdag.

  Ik 💝 Instagram, Facebook & Pinterest en heb gereageerd op de review😉

  Joy

  (11 december 2019 - 07:58)

  https://www.opposuits.nl/kerst-outfit/kerst-kostuum-pak-miss-rudolph.html is wel erg cool hoor 😀

  Ik volg op FB en instagram en ga zo ook gelijk delen 😀

  Patricia Lubbertje

  (11 december 2019 - 08:39)

  https://www.opposuits.nl/kerst-outfit/teen-boys-merry-mario.html
  Onze zoon zou deze echt rocken. En niet alleen met kerst. Dat weet ik zeker.
  Ik heb gereageerd op de review, ik volg op insta en heb gedeeld op fb

  Mirjam Hellingman

  (11 december 2019 - 10:32)

  💞🎄🌟🎁🦌🌲Ik vind het WINTER WOMAN pakje helemaal geweldig voor mezelf. De hele familie is al voorzien van kersttruien, maar ik heb nog geen passende outfit! https://www.opposuits.nl/kerst-outfit/winter-💞🎄🌟🎁🦌🌲

  Ik volg tipsvoorjou op Facebook.
  Ik volg tipsvoorjou op Instagram
  Ik volg tipsvoorjou op Pinterest
  Ik heb het bericht op Facebook gedeeld
  Ik heb gereageerd op jouw review

  melissa van stipdonk

  (12 december 2019 - 11:10)

  Wat een superleuke winactie zeg.
  Ik doe heel graag mee en volg via fb.
  Wat ik zou kiezen: ik vind deze echt helemaal te gek: TB Shirt Christmas Icons Black
  Mijn zoontje zou zo echt in stijl aan het kerstdiner op school (en thuis) zitten.

  Marian B

  (12 december 2019 - 15:41)

  Erg leuk zo’n winweek! Wij hebben allemaal al een kerstrui of iets dergelijks behalve mijn vriend. Daarom doe ik voor hem mee voor de https://www.opposuits.nl/kerst-outfit/giftmas-eve.html Ik volg op FB (mijn volledige naam) en Bloglobin (loved/saved)

  Karin de graaf

  (12 december 2019 - 23:49)

  Dinner jacket red

  Anita te Gussinklo

  (15 december 2019 - 01:30)

  Nordic Noelle is mijn favoriet. Ik doe dus graag mee aan deze leuke Kerst actie. Ik volg je via Facebook, Pinterest en Instagram

  Elise Vergroesen

  (15 december 2019 - 23:59)

  Wauw! Ik zou de “dinner jacket – deep blue” cadeau doen aan mijn broer van 17! Die heeft nog geen pak voor de feestdagen en deze zou hem fantastisch staan! Heel mooi dat blauw voor bij zijn blauwe ogen <3 Ik volg/like je op Facebook en Instagram, en heb dit bericht geliked en gedeeld!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.