boek je vakantie bij de ANWB

Kerst staat voor de deur en daarom organiseer ik een Kerst winweek op tipsvoorjou. Zeven dagen lang maak je elke dag kans op een andere leuke prijs voor jezelf of iemand anders. Het zijn stuk voor stuk allemaal leuke prijzen. Vandaag tijdens de Kerst winweek maak kans op een kerstpakket van The Dutch Outback Shop

 

Inhoud

Kerst winweek op tipsvoorjou.com

Ik organiseer in aanloop naar kerst een winweek op mijn blog. Elke dag maak je kans op een andere prijs variërend van een boek tot een sieraad. Je mag voor elke prijs meedoen, maar zorg er wel voor dat je alle stappen opvolgt. De winweek loopt van maandag 9 december 2019 t/m zondag 15 december 2019 om 23:59 uur. Op maandag 16 december krijgen de winnaars een mailtje van mij. Daarnaast zal ik de namen van de winnaars ook bekend maken op Facebook. Er is geen correspondentie mogelijk over de winactie en de uitslag. Lees vooral ook mijn voorwaarden winacties goed door. Ik merk helaas nog te vaak dat mensen niet alle stappen volgen en dan doe je helaas niet mee.

 

The Dutch Outback Shop

Al langer dan 10 jaar is The Dutch Outback Shop distributeur en verkoper van producten die rechtstreeks uit Australië komen. Momenteel is The Dutch Outback Shop alleen een online shop, maar hier komt met ingang van zaterdag 14 december 2019 verandering in. Dan wordt een nieuw pand geopend, waar je als particulier allerlei leuke producten uit Australië aan kunt schaffen. Behalve particulieren kunnen ook bedrijven hier terecht voor het bestellen van de leuke en lekkere Australische specialiteiten. Het adres van de nieuwe shop: Nieuwe Langeweg 99 te Hoogvliet / Rotterdam.

 

Kerst winweek maak kans op een kerstpakket van The Dutch Outback Shop 1

 

Kerst winweek maak kans op een kerstpakket van The Dutch Outback Shop VERLENGD

Zoals de titel al aangeeft mag ik een kerstpakket van The Dutch Outback Shop verloten onder mijn lezers. Mocht je zelf nog een kerstpakket voor iemand anders willen bestellen: je kunt hier een pakket geheel naar eigen wens en smaak samen laten stellen vanaf 2,50 euro. Wat er in het pakket zit dat je krijgt verklap ik niet, maar op de foto’s zie je alvast een voorbeeld van een mooi pakket dat ik heb mogen ontvangen. Erg schattig was het koala knijpbeertje dat in de doos met wijn zat. Mijn dochter was er direct weg van, dus hij heeft al een mooi plekje gevonden (beetje jaloers, want zo een soort koalabeertje had ik in mijn jeugd ook. Die hadden mijn ouders voor mij meegenomen uit Australië. Maar niet erg, zij was er direct weg van). De producten in het pakket zijn heerlijk. Ik drink zelf niet, niemand in ons gezin, maar met de wijn maak ik heerlijke cake, dus dat komt helemaal goed.

 

Kerst winweek maak kans op een kerstpakket van The Dutch Outback Shop 2

 

Wat moet je doen om te winnen:

 • Laat in een reactie hieronder achter en vertel voor wie je dit pakket wilt winnen en waarom (let wel: ik wil geen zielige verhalen of gedichten! Het pakket wordt dus verloot aan degene die jij nomineert! Je mag jezelf nomineren, maar met de kerstgedachte in het achterhoofd zou het ook mooi zijn als je iemand anders nomineert
 • Laat ook weten welke stappen je hebt ondernomen (wordt gecontroleerd!)
 • Volg tipsvoorjou op Facebook
 • Volg The Dutch Outback Shop

 

Extra winkansen

 • Volg tipsvoorjou op Instagram
 • Volg tipsvoorjou op Pinterest
 • Deel het bericht op Facebook
 • Extra kans maken: neem een kijkje op de website van The Dutch Outback Shop en laat me weten welk product jij het leukst/lekkerst vindt

 

De winactie eindigt op zondag 22 december 2019 om 23:59 uur. Prijs wordt maandag 22 december 2019 verloot. Helaas heb je de prijs dan niet meer voor de kerst in huis.

Deelname alleen voor Nederland!

Heel veel succes!

 

 

Dokteronline.com

15 REACTIES

 1. Dit pakket lijkt me geweldig om cadeau te geven aan mijn broer die 1 jaar lang op reis is geweest in Australië. Ben benieuwd of hij veel dingen dan herkent.

 2. Woow wat een te gekke Kerstwinactie van Tips voor Jou!. Een super leuk Kerstpakket van
  The Dutch Outbackshop wat een verwennerij. Zou hier dolgraag mijn vrouw mee willen ver-
  rassen die het hele jaar andere heeft verrast en in het zonnetje heeft gezet en dol is op Austra-
  lie (kan haar niet taggen want ze heeft geen Facebook).
  Beter kunnen de Feestdagen niet beginnen. Dat is genieten ten Top!. Ik ga keihard duimen en
  hoop dat ze blij word verrast!.
  (Ze zou de fles wijn met het koala beertje super leuk vinden).

 3. Voor de liefste vriendin en buurvrouw die ik ken: Janine ! Staat altijd voor mij en mijn gezin klaar. Als zzp-er zou ze zichzelf een kerstpakket kunnen geven, maar eentje krijgen is natuurlijk veel leuker! Ik volg je op fb en instagram en de dutch outback ook. Ik heb je bericht op fb gedeeld. Ik had vroeger ook knijpbeestjes en de koala en panda waren mijn favorieten. Mijn favoriet van de website is dan ook de knijpkoala.

 4. Woow wat een te gekke Kerstwinactie van Tips voor Jou!. Een super leuk Kerstpakket van The
  Dutch Outback Shop wat een verwennerij. Zou hier dolgraag mijn vrouw mee willen verrassen
  die het hele jaar andere heeft verrast en in het zonnetje heeft gezet en dol is op Australie (kan
  haar niet taggen want ze heeft geen Facebook). Beter kunnen de Feestdagen niet beginnen.
  Dat is genieten ten Top!.Ik ga keihard duimen en hoop dat ze blij word verrast!.

  • ter aanvulling op mijn eerdere bericht: Janine is een superlieve buurvrouw. Mantelzorger voor diverse mensen waaronder mijn driejarige dochter. Ik kan altijd bij haar terecht en ze denkt te weinig aan zich zelf. Ik wil haar graag eens in het (Australische) zonnetje zetten. Australie is een van haar favoriete landen, waar ze in de toekomst met haar gezin heen wil. Het zou mooi zijn als er een koala mee vloog.

 5. Dit pakket wil ik voor mijn dochter van bijna 18 winnen omdat zij over 5 weken naar Australië vertrekt! Kan ze vast een beetje wennen.
  Ik volg tipsvoorjou overal.
  Ik volg The Dutch Outback Shop.
  De Money Magneten vind ik ’t leukst!

 6. 🎅🦌🎄❤️🌟☃️🥂🎁🤶🎄Ik gun dit kerstpakket aan mijn lieve vriendin Niesje, alleenstaande moeder van een puberdochter. Van zo’n mooi kerstpakket wordt ze vast heel vrolijk!🎅🦌🎄❤️🌟☃️🥂🎁🤶🎄

 7. Voor mijn zoon. Hij is hulpkracht en valt daarmee buiten de kerstpakketregeling. Hij doet wel hetzelfde werk als de vaste krachten. Daarom verdient hij dit pakket.

 8. Gaaf pakket!! Echt iets voor mijn zus Denise Ver! Kan ze zichzelf heerlijk verwennen <3 Ik vind de koala kerstboom decoratie echt heel leuk <3 Ik heb beide pagina's geliked op facebook, dit bericht geliked en gedeeld en volg jou ook op instagram!

 9. Wat een super leuke winactie, Hier kimt er helaas geen kerstpakket. Ik ben in oktober mijn baan kwijt geraakt en nog geen nieuwe gevonden. :'( Dus heb eigenlijk een zwaar gevoel bij de aankomende kerst. Ik volg alle genoemde kanalen het leukste artikel op de site vind ik de sleutelrek, want ik ben altijd mijn sleutels kwijt.

 10. Dan ben ik toch benieuwd, waarom ik niet aan de voorwaarden heb voldaan? Ik snap het namelijk echt niet, dus graag wat uitleg, zodat ik het nu wel goed doe. Ik gun het mijn vriendin Niesje namelijk nog steeds om dit pakket te winnen.
  Ik heb het nog eens goed gecheckt en volgens mij voldeed ik aan alle voorwaarden. Ik had iemand anders genomineerd, geen zielig verhaal gehouden, ik volg tipsvoorjou op Facebook en ik volg The Dutch Outback Shop.
  Dus wat heb ik gemist? Ik heb zelf ook nog extra acties ondernomen!
  Ik volg tipsvoorjou op Instagram en ik volg tipsvoorjou op Pinterest en ik het het bericht op Facebook gedeeld.
  Ik probeer het nog een keer. Ik gun dit pakket nog steeds heel graag aan mijn vriendin Niesje Kiestra.
  En mocht ik nu toch een voorwaarde gemist hebben, laat het dan weten. Ik heb nu namelijk precies hetzelfde gedaan als de vorige keer. Ik doe echt mijn best en niet voor mezelf.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in