boek je vakantie bij de ANWB

Kerst staat voor deur en daarom organiseer ik een winweek. Vandaag tijdens de Kerst winweek maak kans op het boek Delete & Geniet van Anna Newton

 

Kerst winweek op tipsvoorjou.com

Ik organiseer in aanloop naar kerst een winweek op mijn blog. Elke dag maak je kans op een andere prijs variërend van een boek tot een sieraad. Je mag voor elke prijs meedoen, maar zorg er wel voor dat je alle stappen opvolgt. De winweek loopt van maandag 9 december 2019 t/m zondag 15 december 2019 om 23:59 uur. Op maandag 16 december krijgen de winnaars een mailtje van mij. Daarnaast zal ik de namen van de winnaars ook bekend maken op Facebook. Er is geen correspondentie mogelijk over de winactie en de uitslag. Lees vooral ook mijn voorwaarden winacties goed door. Ik merk helaas nog te vaak dat mensen niet alle stappen volgen en dan doe je helaas niet mee.

 

Kerst winweek maak kans op het boek Delete & Geniet 2

 

Kerst winweek maak kans op het boek Delete & Geniet

Vandaag maak je kans op het boek Delete & Geniet van Anna Newton. Misschien heb je wel eens van haar gehoord, zij is een bekende blogger en organisatiefreak zoals ze zichzelf omschrijft. In het boek vind je allerhande tips om meer tijd te hebben voor dingen die je echt gelukkig maken. Het is een boek om jou als vrouw te helpen alle ballen in de lucht te houden door een goede balans in werk en privéleven. Met een paar simpele stappen leer jij je leven, werk en je huis te stroomlijnen. Daarbij hoef je niet a la Marie Kondo tekeer te gaan, maar krijg je praktische tips aangereikt hoe je meer overzicht creëert op allerlei vlakken.

Neem afscheid van overbodige spullen, maak bewuste keuze en leer tijdbesparende gewoontes aan, waardoor je meer ruimte krijgt om de dingen te doen die je echt leuk vindt. Persoonlijk vond ik het een heel leerzaam en leuk boek en is het een echte aanrader.

Voor 1 van mijn lezers mag ik dit boek dus verloten. Ben je op zoek naar wat meer rust en ruimte in hoofd en huis? Doe dan zeker mee met deze leuke winactie.

 

Wat moet je doen om te winnen:

Natuurlijk moet je hier wel wat voor doen. Hieronder staat precies hoe jij kans maakt op zo dit leuke boek:

 • Geef in een reactie hieronder een leuke tip hoe jij zorgt voor rust en ruimte (in je huis, werk, gezin enz)

 

Extra winkansen

 

De winactie eindigt op zondag 15 december 2019 om 23:59 uur. Prijzen worden maandag 16 december 2019 verloot, zodat je deze op tijd in huis hebt voor kerst (onder voorbehoud, want met de post weet je het maar nooit).

Deelname alleen voor Nederland!

Heel veel succes en kom vooral morgen weer terug!

 

Kerst winweek maak kans op het boek Delete & Geniet

 

 

Dokteronline.com

7 REACTIES

 1. Mijn tip: twee uur bezig, een kwartier voor jezelf!
  Ik volg tipsvoorjou overal.
  Ik zou wel iemand willen taggen, maar ik kan het bericht niet vinden op Facebook.

 2. Ben gek op dit soort boeken (waardoor ik uiteindelijk ook gewoon weer teveel boeken in huis heb 😅)
  Heb net het boek ‘opruimgeluk’ gelezen en nu dus weer vol goede moed begonnen met opruimen.
  Mijn beste tips; begin met een klein stukje en niet alles tegelijk (bijv de lades in de badkamer), gooi spullen weg die je al lang niet meer hebt aangeraakt en gebruik bakjes, bakjes en nog eens bakjes 😁😁😁
  Ik volg je op alle drie de kanalen!

 3. Na een inspanning/activiteit ga ik altijd even herstellen, door even helemaal niets te doen. Dit kan een paar minuten duren tot 30 min.

  Ik geef altijd veel spullen aan anderen, laatste keer was voor de zomer, voor de buurcamping voor gezinnen in armoede. Ik spaar dit dan op

  Ik doe kleding doe ik niet aan doe in de zak van max.

 4. Gaaf boek! Die kan mijn moeder wel goed gebruiken nu ze deels thuis zit van werk… Ik zorg voor rust en ruimte door werk en privé zo veel mogelijk gescheiden te houden. ‘S avonds heerlijk sporten om mijn hoofd helemaal leeg te maken <3 Kijk wat een tof boek Denise Ver!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in