boek je vakantie bij de ANWB

In heel veel tuincentra zijn kerstshows die je kunt bezoeken om inspiratie op te doen. De mooiste kerstshow vind je echter in Duiven. Kijk mee naar de kerstshow van Intratuin Duiven 2020. Inclusief video voor een nog betere indruk.

 

Inhoud

Kerstshow Intratuin

Al vanaf de vroege herfst beginnen de verschillende tuincentra van Intratuin langzaam maar zeker te veranderen. Het opbouwen van de kerstshows kost weken en de inzet van heel veel vrijwilligers. Nu verschillen de kerstshows nogal: niet elk tuincentrum heeft een uitgebreide kerstshow. In veel gevallen gaat het om een beperkte kerstshow met wat kerstdorpen en natuurlijk een zeer uitgebreid assortiment kerstartikelen.

Afhankelijk van de beschikbare ruimte kun je inspiratie opdoen voor een kerstinrichting in uiteenlopende kleuren. Alles is perfect op elkaar afgestemd, zodat je makkelijk en snel vindt waar je naar op zoek bent. Er is echter één tuincentrum dat op alles een uitzondering vormt: Intratuin Duiven. Daar wordt elk jaar groots uitgepakt voor de kerstdagen.

Ik ben er inmiddels 2x geweest en heb elke keer nieuwe dingen gezien en ontdekt. Omdat het me wel leuk leek om jullie ‘mee te nemen’ en het past bij mijn video serie 24 days till Christmas heb ik er ook een Youtube film van gemaakt.

 

De Kerstshow van Intratuin Duiven 2020

De Kerstshow van Intratuin Duiven 2020 is er een om niet snel te vergeten. Als je bij de ingang naar binnen loopt weet je niet wat je kunt verwachten. In eerste instantie zie je namelijk nog niet veel van Kerst. Tot je iets verder loopt en dan begint het spektakel. Eerst kom je op de afdeling met kerstbomen en heel veel verlichting. Je kunt het zo gek niet bedenken of je vindt het er. Lampjes in allerlei kleuren, vormen, met effecten en nog veel meer.

De Kerstshow van Intratuin Duiven 2020 kerstbomen

De Kerstshow van Intratuin Duiven 2020 verlichting

Dan gaat het verder en kom je uit bij het grootste kerstdorp van Europa. Eigenlijk is het niet één dorp, maar zijn het verschillende dorpen. Daar kijk je echt je ogen uit. Er zijn zo veel details, treinen, watervallen, bewegende poppen, huisjes die verlicht zijn en zo veel meer. Hier kun je echt een hele tijd doorbrengen zonder dat het gaat vervelen. Vooral voor kinderen is dit een echte aanrader!

De Kerstshow van Intratuin Duiven 2020 kerstdorp 4

 

Mocht je inspiratie op hebben gedaan, dan kun je hier ook alle accessoires, huisjes, poppetjes enz zelf kopen. Er zijn zeker honderden meters vol producten die ook gebruikt worden voor het opzetten van de kerstdorpen. Alles kun je zelf ook kopen.

 

De Kerstshow van Intratuin Duiven 2020 kerstdorp kopen

Let er wel op dat het in de weekenden bijzonder druk schijnt te zijn. Ik ben nog voor Sinterklaas geweest, toen was het rustig. De tweede keer was afgelopen maandag in de ochtend en toen was het ook al behoorlijk druk.

De Kerstshow van Intratuin Duiven 2020 kerstdorp

De sprookjeservaring van Intratuin Duiven

Alsof het kerstdorp nog niet genoeg is heeft Intratuin Duiven nog veel meer in petto. Na de kerstdorpen kom je op een afdeling met heel veel kerstinspiratie. Hier is alles netjes geordend in ‘kamers’ en op kleur. Wil je alles met goud doen? Of juist met rood? Of typische kerstkleuren? Hier vind je meer dan voldoende inspiratie en natuurlijk bijpassende producten.

De Kerstshow van Intratuin Duiven 2020 inspiratie

Als je denkt dat je alles hebt gehad kom je uit bij een roltrap die regelrecht uit de Efteling lijkt te komen. De roltrap is een ervaring op zich en laat zich moeilijk beschrijven met woorden. Terwijl je naar boven (of naar beneden gaat) ben je omgeven door prachtige kersttaferelen en sprookjesachtige verlichting. Om alles goed te kunnen zien moet je de trap eigenlijk een paar keer op en neer.

De Kerstshow van Intratuin Duiven 2020 roltrap 1

Boven vind je niet alleen heel veel kerstversiering, maar nog meer leuke dingen. Van een heuse prinses tot ‘etalages’ vol met kerstspullen. Deze video laat een kleine impressie zien van wat je er allemaal kunt verwachten.

 

Intratuin Duiven kerst 2020

Het is zeker de moeite waard om het tuincentrum in Duiven te bezoeken. Houd er wel rekening mee dat het nu ontzettend druk is overal. Mocht je na je bezoekje aan het tuincentrum nog ergens anders willen gaan, dan kun je iets verderop naar een megagrote Hornbach of je rijdt even langs de Ikea (op 3 minuten rijden). Ook is er een Makro, een McDonalds en nog veel meer (industriegebied).

Hieronder zijn nog een aantal foto’s voor een sfeerimpressie:

De Kerstshow van Intratuin Duiven 2020 notenkrakers
Notenkrakers in alle maten, kleuren en uitvoeringen

 

De Kerstshow van Intratuin Duiven 2020 wit

De Kerstshow van Intratuin Duiven 2020 sfeer

De Kerstshow van Intratuin Duiven 2020 etalage

 

De Kerstshow van Intratuin Duiven 2020 boven

De Kerstshow van Intratuin Duiven 2020 kerstspullen

De Kerstshow van Intratuin Duiven 2020 notenkrakers 1

De Kerstshow van Intratuin Duiven 2020 vijver

De Kerstshow van Intratuin Duiven 2020 slee

Ben jij al een keer bij Intratuin in Duiven geweest voor de kerstdagen?

Dokteronline.com
Vorig artikelZo decoreer je met posters  
Volgend artikelRecept voor Duitse spritskoekjes
anja
Creatief, eigenwijs, nieuwsgierig, moeder en jonge oma. Duitse met Nederlands paspoort die ook jaren in Suriname heeft gewoond. Een paar steekwoorden die mij als redacteur van dit online magazine omschrijven: nieuwsgierig, probeert graag nieuwe dingen uit, gezondheid voorop (opgeleid als voedingscoach, basis medische vakken opleiding gevolg), geniet van het leven, dol op bloemen, planten, dieren, bakken, koken, reizen, zelf maken. Mijn nieuwsgierige aard heeft ertoe geleid dat ik mijn tips die ik overal en nergens tegenkom graag met anderen deel.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in