boek je vakantie bij de ANWB

In de zoektocht naar mooie decoraties voor jouw interieur heb je vast ook al posters bekeken. Of je hebt misschien al leuke prints in huis. Met posters decoreren is goedkoop en makkelijk. Dus zoek jij nog iets voor jouw wanden? Leer dan hier hoe je leuke wanddecoratie kunt gebruiken.

 

Inhoud

Lege wanden aanpakken

Posters zijn goedkoop, makkelijk te vervangen en geven een mooie sfeer aan een ruimte. In elk interieur kun je wel leuke prints gebruiken. Om te weten welke goed passen bij jouw interieur is het handig om eerst jouw interieurstijl iets beter te leren kennen. Welke kleuren gebruik je in huis? Welke materialen gebruik je in huis?

Leestip: Dit zijn de verftrends 2021

In een interieur met veel natuurlijke en stoere materialen is het leuk om ook stoere wanddecoratie te gebruiken met donkere kleuren. In een licht interieur met pastel kleuren en een Scandinavische stijl kun je beter licht gekleurde of zwart wit wanddecoratie gebruiken. Ik heb zelf mijn posters gekocht bij ‘Osare’ , daar kan je namelijk ook makkelijk advies vragen over welke ontwerpen goed passen bij jouw interieur. Ik heb gekozen voor mooie zwart wit posters, omdat deze passen bij mijn interieur. Daarnaast zijn deze makkelijk te combineren met andere kleuren in huis.

Zo decoreer je met posters eyecatcher

 

Zo decoreer met je posters

In de foto hieronder is met een poster gedecoreerd om de lege wand aan te pakken. In dit interieur komen de kleuren zwart, wit en grijs terug. Dit sluit mooi aan bij de reeds gekozen kleuren van de inrichting, waardoor het een geheel vormt. Door de lijst is de poster een eyecatcher op zichzelf en komt de wanddecoratie optimaal tot zijn recht.

Zo decoreer je met posters voorbeeld

Met posters kun je ook een mooie blikvanger maken. Je kunt dit doen door meerdere prints bij elkaar op te hangen om op die manier een posterwand te creëren. Een posterwand trekt de juiste aandacht en geeft bovendien een leuke sfeer aan de ruimte. Bij het maken van een posterwand kun je kiezen voor een strakke manier van ophangen of juiste speels. Hang de prints op een rijtje of kies juist voor een speelsere wand, waarbij je de posters een beetje door elkaar hangt. Hierbij kun je niet alleen spelen met de manier van ophangen, maar ook met het design zelf.

Bij het kiezen van de decoratie voor jouw interieur heb je verder ook de keuze uit verschillende maten die je kunt gebruiken. Om de juiste maat te bepalen is het handig als je al weet welke plek de poster gaat krijgen. Hoeveel ruimte heb je over voor de poster? Moet de poster de aandacht trekken of moet het accessoire zijn op de kast?

Zo decoreer je met posters pastel

Kiezen voor accentkleuren

Bij het decoreren met posters kun je ook mooie accentkleuren aanbrengen in jouw interieur. Let erop dat je accentkleuren niet teveel gebruikt in je interieur. Laat deze alleen in decoraties terugkomen, zodat de overige inrichting op subtiele wijze onderstreept wordt. Hiermee vestig je de aandacht op de juiste punten in je interieur.

Kies je voor een accentkleur? Zorg dan dat het om een opvallende kleur gaat die de aandacht krijgt en opvalt. heb je een keuze gemaakt? Laat deze kleur dan terugkomen in onder andere de kussens op de bank, de kaarsen op tafel en natuurlijk de wanddecoratie!

 

Heb jij thuis posters om je interieur de finishing touch te geven?

Dokteronline.com

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in