boek je vakantie bij de ANWB

Op bij tipsvoorjou maken we de decembermaand wat feestelijker met een paar leuke giveaways en natuurlijk tips voor de komende feestdagen. Om je deze maand te verwennen verloot ik vandaag een klein beautypakket met daarin smart aestethics ampule en foundation van Catrice.

 

Inhoud

Stress in aanloop naar en tijdens de feestdagen

Alhoewel de feestdagen voor velen een mooie tijd is, is het ook een tijd die veel stress met zich meebrengt. Kinderen zijn extra gespannen, want je weet maar nooit wat er allemaal gebeurd, wat je krijgt enz. Dit brengt met zich mee dat ze minder goed slapen, daardoor minder kunnen hebben en zo kom je al snel in een negatieve spiraal terecht.

Maar niet alleen jonge kinderen kunnen zich gestrest voelen door de feestdagen, dat geldt net zo goed voor pubers (ook voor hun vaak een spannende tijd) en voor jou als volwassene. Want de decembermaand is de maand bij uitstek dat je van hot naar her moet rennen. Het ene na het andere evenement wordt georganiseerd waar jij bij aanwezig moet zijn. Denk maar aan je werk (Kerstborrel), Kerstontbijt op school, hobby’s en clubs die extra aandacht vragen. En dan hebben we het nog geen eens over Kerst met je eigen familie en vrienden.

Misschien organiseer je zelf wel een Kerstdiner met alles erop en eraan of ben je door familie en vrienden uitgenodigd om de feestdagen met hun door te brengen. Dit alles natuurlijk naast je dagelijkse werkzaamheden, je partner en gezin.

Niet zo gek dus dat veel mensen eigenlijk als een berg tegen de feestdagen opzien. En die stress kan zich aftekenen op je lichaam. Denk aan minder slaap, waardoor je wallen krijgt en een vermoeide indruk maakt. Probeer het daarom eens met deze tips voor stressvrije feestdagen.

 

Extra verwennen tijdens de feestdagen

Als je merkt dat je door de komende feestdagen meer strest dan zou moeten, dan is het tijd om een stap terug te doen. Neem even tijd voor jezelf, ga op tijd naar bed en laat even alles op je afkomen. Geef je lichaam even de tijd om op te laden, zodat je er weer fris tegenaan kunt.

Lukt dat even niet? Dan is het tijd om andere maatregelen te treffen, zodat jij er op je Kerstbest uitziet. Gelukkig zijn er genoeg hulpmiddelen die je daarbij kunnen helpen, denk aan crèmes, ontspannende lotions en natuurlijk make up (om die donkere wallen te camoufleren).

 

Kerstwinactie maak kans op een klein beauty pakket

Om jou te helpen stralend de feestdagen door te komen verloot ik vandaag een klein beautypakket. In het pakket zit een pak smart aesthetics ampules en foundation en camouflage van Catrice.

 

Wat moet je doen om kans te maken

Vandaag is het pakjesavond en doen we niet moeilijk. Geef hieronder gewoon aan dat je mee wil doen.

Meer kans maken? Doe dan ook het volgende:

  • Volg tipsvoorjou op Facebook(dat doe je natuurlijk al 😉) 1+
  • Deel het bericht op Facebook 1+ kans
  • Tag minimaal 5 mensen onder het bericht op Facebook 5+ kansen
  • Volg tipsvoorjou op Instagram 1+ kans
  • Schrijf onder minimaal 3 andere artikelen een inhoudelijke reactie (uitgesloten winacties) en je naam gaat 5x in de naamloten machine

 

De winactie eindigt op 24 december om 00:00 uur. In de dagen na Kerst maak ik de winnaars bekend op Facebook. De winnaars worden zoals altijd geloot via naamloten.

Geen giveaway meer missen deze maand? Kom dan elke dag terug en open een nieuw deurtje van de tipsvoorjou adventskalender 2023.

 

Dokteronline.com

23 REACTIES

  1. Altijd heerlijk om nieuwe make-up voor het eerst te gebruiken. En ook natuurlijk lekker feestelijk eruit zien in een feestelijke maand.

  2. Kerst vind ik juist altijd heel stressvol. Ik kan de kerst ook nooit zonder mijn medicijnen voor migraine dus een kleine glow up kan ik wel gebruiken.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in