boek je vakantie bij de ANWB

Ben jij dol op lezen? Wil je lezen tussendoor afwisselen met luisteren? Dan is de nieuwste eReader van Kobo jou op het lijf geschreven. Want met de nieuwe Kobo Sage kun je lezen, luisteren en schrijven.

 

Inhoud

Lezen wordt nog leuker

Bij kinderen wordt het erin gehamerd: lezen is ontzettend belangrijk, voor nu, maar ook voor de rest van je leven. Helaas hebben veel volwassen nog maar weinig tijd om echt te lezen. Niet alleen aan tijd ontbreekt het, maar ook aan ruimte. Een echt boek in je tas meenemen is namelijk niet zo prettig, je hebt veel ruimte nodig en je moet extra gewicht meedragen. Tel daarbij de kosten voor een nieuw boek en je begrijpt dat mensen veel sneller afhaken als het op lezen aankomt.

Gelukkig kun je sinds een aantal jaar genieten van online lezen. Inmiddels zijn talloze boeken ook gewoon als e-book verkrijgbaar. Deze e-books zijn niet alleen veel goedkoper, ze nemen geen ruimte in en kunnen makkelijker meegenomen worden. Zelfs als je een boekenwurm bent en op vakantie tien boeken wil lezen, dan is dat helemaal geen probleem.

Overigens vind je niet alleen leesboeken als ebook, dat geldt ook voor kook- en bakboeken, studieboeken en klassiekers.

 

Kobo Sage: lezen, luisteren en schrijven

Voor het lezen van online boeken heb je wel een zogenaamde eReader nodig. Het meest bekende merk eReaders is Kobo. Dit merk heeft al verschillende eReaders op de markt gebracht. En natuurlijk staat het merk niet stil, maar blijft het volop in ontwikkeling.

De nieuwste eReader van het merk is de Kobo Sage. Deze kun je vanaf nu pre-orderen en vanaf 19 oktober is de Kobo Sage dan ook echt verkrijgbaar.

 

 

Wat de Kobo Sage zo bijzonder maakt is het feit dat je ermee kunt lezen, luisteren en schrijven. Je geniet van de meest luxueuze leeservaring die Kobo te bieden heeft. Vol met handige en simpel te bedienen functies, inclusief de toevoeging van Bluetooth® voor Kobo Audioboeken. Ideaal als je tussendoor even wil ontspannen met een audioboek.

En dat is niet het enige dat het nieuwe apparaat te bieden heeft aan de lezer. Dankzij de Kobo Stylus kun je ook makkelijk en snel aantekeningen maken om daarmee passages te markeren. Handig voor online studieboeken, maar ook een leuke toevoeging voor een online receptenboek. Op die manier kun je bijvoorbeeld probleemloos aanpassingen maken aan een recept.

Verder beschikt de Kobo Sage over veelzijdige SleepCovers en een gloednieuwe PowerCover. Het apparaat is voorzien van een 8 “HD flush E Ink Carta 1200 niet- blinkend scherm, ComfortLight PRO instelbare helderheid en kleurtemperatuurregeling, Dropbox ondersteuning en 32 GB aan opslagruimte.

Het ComfortLight Pro zorgt ervoor dat je ogen zich minimaal in moeten spannen. Daarnaast kan de helderheid naar eigen inzicht aangepast worden. Ideaal als je op het strand in Spanje ligt en dat ene spannende e-book wil lezen. Bovendien past de hoeveelheid blauwlicht zich aan het moment van de dag aan. Dit om te voorkomen dat je door het blauwe licht minder goed in slaap kunt vallen.

De slanke en lichtgewicht Kobo Sage is ergonomisch ontworpen voor ultiem leescomfort. Het apparaat is verkrijgbaar in de kleur zwart, met Kobo SleepCovers in lichtgroen en zwart en een zwarte PowerCover. De PowerCover beschermt niet alleen je eReader, maar zorgt er ook nog eens voor dat deze tegelijkertijd opgeladen wordt. Op die manier hoef je nooit bang te zijn dat je met een lege batterij komt te zitten, net op het moment dat je bij een spannend hoofdstuk beland bent.

Kobo Sage lezen, luisteren en schrijven aantekeningen maken

Genieten van duizenden boeken op één apparaat

De meeste eReaders hebben ruimte voor ongeveer 2.000 boeken per GB. Zoals je ziet heeft de Kobo Sage een opslagruimte van 32 GB, waardoor je zonder dat je het weet gewoon een hele bibliotheek met je mee kunt ‘sjouwen’. Je kunt zomaar duizenden boeken tot je beschikking hebben als je gebruik maakt van een eReader.

Extra tip: zorg dat je nog wat ruimte overhoudt, want hoe meer boeken op je apparaat staan hoe trager deze wordt.

Natuurlijk kost de aanschaf van zoveel boeken ook geld. Je kunt losse titels kopen die in prijs variëren of je kiest voor een Kobo Plus abonnement. Hiermee kun je onbeperkt lezen voor 9,99 euro per maand. Bovendien kun je dit abonnement eerst 30 dagen gratis uitproberen bij Bol.com

 

Waarom ook jij voor de Kobo Sage kiest

  • Ergonomisch ontwerp
  • 32 GB opslagruimte
  • 8 “HD flush E Ink Carta 1200 niet- blinkend scherm
  • ComfortLight PRO instelbare helderheid en kleurtemperatuurregeling
  • Dropbox ondersteuning
  • Bluetooth® voor audioboeken
  • Verkrijgbaar in de kleur zwart, met Kobo SleepCovers in lichtgroen en zwart en een zwarte PowerCover

Adviesprijs van het nieuwste model Kobo: 289,00 euro

 

Dokteronline.com

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in