boek je vakantie bij de ANWB

Groot, groter, grootst lijkt wel het credo te zijn van kerstverlichtingsobjecten tegenwoordig, een trend die is overgewaaid uit de Verenigde Staten. Voor het professioneel en sfeervol van kerstverlichting voorzien van een heel bedrijfspand, winkelcentrum, straat, plein, grote bomen en lichtprojecten is er koppelbare kerstverlichting. Daarmee heb je geen last van lelijke draden die het zicht ontsieren en in de war kunnen raken. Met professionele koppelbare kerstverlichting van Kerstverlichtingbuiten.com haal je bovendien hoogwaardige én veilige kerstverlichting (IP67) voor buiten in huis, die ook nog eens heel eenvoudig te installeren is.

 

Inhoud

Hoe installeer je koppelbare kerstverlichting?

Het principe achter koppelbare kerstverlichting is heel simpel. Sluit de startkabel (het aansluitsnoer) van de koppelbare kerstverlichting aan op het stopcontact. Sluit vervolgens het eerste koppelbare kerstverlichtingsproduct aan op de startkabel. Van hieruit kun je blijven doorkoppelen, door telkens de uitgang van het ene product aan de ingang van het volgende product te bevestigen.

Professionele koppelbare kerstverlichting LED kan tot wel 100 meter worden gekoppeld op basis van één startkabel. Elk koppelbaar lichtsnoer bevat 50 of 100 LED-kerstlampen. Er zijn verschillende soorten professionele koppelbare kerstverlichting, zoals lichtsnoeren, bolverlichting, netverlichting, clusterverlichting, ijspegelverlichting en lichtgordijnen. Die je ook weer kunt combineren met 2D- en 3D-lichtfiguren.

 

Een stuk overbruggen met lampjesloze draad

Als je een stuk wilt overbruggen tussen twee objecten in. Bijvoorbeeld vanaf het stopcontact binnen naar het eerste te verlichten object buiten. Of de ruimte tussen twee bomen in. Dan gebruik je daarvoor een verlengsnoer zonder lampjes. Die bevestig je gewoon aan het uiteinde van het vorige snoer. Deze lampjesloze verlengsnoeren zijn verkrijgbaar in verschillende lengtes, van 1 tot 20 meter. En uiteraard zijn deze snoeren ook met elkaar te combineren, zodat je flinke afstanden kunt overbruggen.

 

Twee kanten op met een splitter

Als je vanuit één kabel twee verschillende kanten op wilt met je koppelbare kerstverlichting, bijvoorbeeld twee verschillende bomen tegelijkertijd in, dan maak je gebruik van splitters. Een splitter heeft twee uitgangen, die je bevestigt aan het uiteinde van het lichtsnoer. Aan deze twee uitgangen kun je vervolgens twee snoeren bevestigen, waarmee je dus twee verschillende kanten op kunt gaan. Dit kun je in je verlichtingsproces vaker toepassen.

 

Sluit af met een waterdichte dop

Je hoeft met koppelbare kerstverlichting ook niet per se te eindigen waar je bent begonnen. Je kunt op elk gewenst moment stoppen met koppelen, door aan het uiteinde van het verlengsnoer een IP67-afsluitdopje te bevestigen. Deze sluit het snoer waterdicht af, waarmee je ook zorgt dat je de boel veilig afsluit. Bij professionele koppelbare kerstverlichting staat veiligheid sowieso hoog in het vaandel. Niet alleen zijn de kabels waaraan de LED-lampen zijn bevestigd, van stevige en kwalitatief hoogwaardige rubberen kabels. De kabels zijn ook bestand tegen diverse weersomstandigheden en zijn waterbestendig.

 

Dokteronline.com

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in