boek je vakantie bij de ANWB

Pas geleden ben ik naar de KreaDoe geweest. Dat is de grootste, creatieve beurs van de Benelux en bestaat al sinds 1989. En wist je dat de KreaDoe uit twee versies bestaat? Je hebt de lentebijeenkomst en later dit jaar in november de najaarsversie. Beide evenementen worden georganiseerd in de Jaarbeurs in Utrecht. Twee zalen voor creatief DIY-artikelen, wie wil dat niet?

 

Inhoud

Wat kun je verwachten op de KreaDoe?

Maar liefst drie dagen lang kun je shoppen, knutselen, je favoriete influencers ontmoeten en vooral je hart ophalen aan alles wat creatief is. Zo kun je er alles vinden rondom journaling, kalligraferen, breien, haken, kleuren, kralen en mozaïeken. Maar ik heb ook standjes gezien, waar je je eigen (leren) handtas kunt maken of je eigen zeep. Je kunt het zo gek niet bedenken of het is er.

 

KreaDoe creatief dagje uit in eigen land plein

 

En wat nog meer?

In de tweede zaal is ruimte vrijgemaakt voor een huiskamer. Hier kun je live workshops volgen op een podium, maar ook optredens (ik heb BENR gezien, ze waren erg goed) bijwonen. De complete programmering is te vinden op de site: www.kreadoe.nl

KreaDoe creatief dagje uit in eigen land optreden

 

Ik krijg er honger van…

Natuurlijk is ook aan de inwendige mens gedacht. Er is ruim voldoende ruimte om te zitten aan tafeltjes en op bankjes en zo je eigen meegenomen lunch op te eten, maar er zijn ook genoeg kraampjes om iets lekkers te halen. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen uit een verse wafel, Italiaanse sandwiches of vers gemaakte frites. De keuze is reuze!

KreaDoe creatief dagje uit in eigen land eten

 

Praktisch gezien

Het meest makkelijke is om met het openbaar vervoer te komen. Het trainstation Utrecht Centraal ligt praktisch naast de Jaarbeurs, het valt bijna niet te missen. In de Jaarbeurs zelf staat ook goed aangegeven welke zaal je moet hebben. Natuurlijk kun je ook met de auto. Er zijn genoeg parkeerterreinen beschikbaar en in de Jaarbeurs zelf vind je de betaalautomaten.

KreaDoe creatief dagje uit in eigen land huiskamer

KreaDoe: nieuwe editie in het najaar

Wat een leuke dag heb ik gehad! Niet alleen heb ik heel veel inspiratie opgedaan, ik heb ook influencers zoals Jill en Kia in het echt kunnen zien. Leuke dames met bergen creativiteit, dat werkt aanstekelijk. Daarnaast heb ik heel veel ideetjes opgedaan voor nieuwe hobby’s. Handlettering en miniatuurtjes maken bijvoorbeeld. Maar ik ben toch ook wel nieuwsgierig naar werken met vilt of het maken van kaarten…. Ik denk dat ik dit najaar maar weer ga, dan kan ik het allemaal nog een keer bedenken. De KreaDoe in het najaar vindt plaats van 1 tot en met 5 november.

KreaDoe creatief dagje uit in eigen land Utrecht

Dokteronline.com

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in