boek je vakantie bij de ANWB

Westfield Mall of the Netherlands presenteert zich dit feestseizoen als dé ultieme lifestyle-bestemming voor (last minute) Christmas shopping. Met de kerstdagen om de hoek is de Mall de perfecte plek om al je kerstinkopen te doen, of je nu op zoek bent naar het ideale geschenk voor familie en vrienden of een nieuwe outfit voor het kerstdiner, bij de Mall in Leidschendam vind je zeker waar je naar zoekt.

 

Inhoud

Een betoverende Kerstsfeer

Vanaf het moment dat je het gratis parkeerterrein van de Mall oprijdt, word je begroet door de schitterende buitenverlichting. Deze is een voorproefje van de magische ambiance die binnen op je wacht. Maar dat is slechts het begin.

Overal om je heen straalt de feestelijke verlichting je tegemoet. Vergeet ook niet om omhoog te kijken naar de plafonds. Daar kun je zelfs rendieren tegenkomen die zich haasten om de kostbare kerstcadeaus van de werkplaats van de kerstman naar de Mall te brengen, allemaal speciaal voor jou.

Zoals je ziet heerst er een feestelijke atmosfeer in Leidschendam die iedereen in de kerststemming brengt!

Last minute Christmas shopping bij de Westfield Mall of the Netherlands herten

 

One-Stop-Shop ervaring

Bij Westfield Mall of the Netherlands vind je een gevarieerd aanbod van meer dan 280 winkels. Hieronder ook een handvol concept stores in “the Gallery”.  Natuurlijk ontbreken bekende ketens zoals de H&M home voor de perfecte interior gifts en de exclusieve cosmetica winkel Skins Cosmetics, die je kan helpen aan die ene speciale parfum voor onder de boom, niet. Maar je vindt in de Mall ook de Fresh! afdeling. Hier kun je de aller lekkerste, verse en ook lokale producten scoren voor jouw kerst diner of borrel, zoals onder andere bij Gastrovino.

 

De ultieme lifestyle bestemming

Westfield Mall of the Netherlands is daarnaast de perfecte lifestyle bestemming waar je rustig de hele dag kan spenderen. Tussen het verzamelen van je kerstcadeaus kun je je nagels laten doen in een van de gevestigde salons in de Mall. Of ga op rendieren ‘speurtocht’ met de kleintjes.

Liever even bijkomen van al het shoppen? Bekijk dan de nieuwste films in de in-house Kinepolis, waar je op een MX4D scherm de allernieuwste Disneyfilm “Wish” en “The Hungergames” kunt bekijken. Van alle geloop krijg je natuurlijk honger, dus kom lekker genieten van een heerlijke lunch of diner in het Eet Theater. Voor ieder wat wils!

Last minute Christmas shopping bij de Westfield Mall of the Netherlands foodcourt

 

Familievriendelijke feestvreugde

De Mall is niet alleen gericht op volwassenen, maar vooral op gezinnen. Kinderen kunnen hun hart ophalen in de Gamestate of in Peppa Pig world. De allerkleinsten kunnen meegenomen worden voor een ritje in de befaamde Kiddy Cars tijdens het shoppen. Terwijl ze genieten van alle bijzondere kerstversieringen, wordt het een ervaring voor het hele gezin. Mocht je echt heel veel inkopen moeten doen, dan is er zelfs een nanny service beschikbaar om even op de kids te letten, zodat jij vrijuit je kerstinkopen kunt doen.

 

Ruime openingstijden voor last-minute shoppers

Voor degenen met een drukke agenda biedt Westfield Mall of the Netherlands ruime openingstijden. De winkels zijn elke dag geopend van 10.00 uur tot 20.00 uur, terwijl de restaurants en bioscoop zelfs tot 22.00 uur open zijn. Hierdoor is er voldoende tijd voor het doen van last-minute kerstinkopen.

 

Over Westfield Mall of the Netherlands

Westfield Mall of the Netherlands is hét toonaangevende winkelcentrum van Nederland, gelegen in Leidschendam. Met internationale allure biedt het een unieke lifestyle-ervaring met een diversiteit aan winkels en eetgelegenheden.

Dokteronline.com

2 REACTIES

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in