boek je vakantie bij de ANWB

Westfield Mall of the Netherlands organiseert elk jaar in november als startschot van het
feestseizoen een groots en gratis event met een unieke entertainmentshow. Dit jaar wordt het op donderdag 16 november weer een groot spektakel. Speciaal voor deze avond treedt Emma Heesters op en speelt zij natuurlijk haar grote hits in een leuke mix met de welbekende kerstnummers. Speciaal voor de Westfield clubmembers worden er binnenkort 1.000 gratis tickets vrijgegeven om het exclusieve optreden van Emma Heesters live mee te maken op Central Plaza, midden in de mall!

 

Inhoud

Onthullen kerstverlichting door Emma Heesters

Voorafgaand aan het optreden van Emma Heesters zal zij, net zoals Kris Kross Amsterdam en Zoë Tauran dit vorig jaar deden, de kerstverlichting van de mall onthullen door op de Christmas Starts Here- knop te drukken. Na dit speciale moment kunnen bezoekers van Westfield Mall of The Netherlands elke dag genieten van de mooie feestversiering tijdens het shoppen.

 

De ultieme kerst one-stop-shop

Naast het shoppen van cadeaus voor familie & vrienden of het shoppen van een nieuwe outfit voor het kerstdiner, is Westfield Mall of The Netherlands echt de one-stop-shop dit feestseizoen. Neem de tijd om je nagels nog even te laten doen, wandel samen door de feestelijke mall en pak een filmpje in de in-house Kinepolis of geniet van een heerlijke lunch of diner in het Eet Theater.

Ook kids kunnen hun hart ophalen in de Gamestate en de allerkleinsten neem je lekker mee shoppen in de befaamde Kiddy Cars terwijl ook zij genieten van alle bijzondere kerstversiering.

Daarnaast lanceert Shoeby samen met Nicolette van Dam een nieuwe kids-collectie en kun je op 16 november tussen 15.00 uur en 15.30 uur een leuk optreden onder begeleiding van Lucia Marthas bijwonen en natuurlijk als allereerste je favorieten uit de collectie shoppen, inclusief leuke glam styles voor kerst en Oud & Nieuw. Zeker weten dat je zo snel in de feeststemming komt!

 

Openingstijden Westfield Mall of the Netherlands

Overdag minder tijd? Geen probleem want de winkels zijn elke dag geopend van 10.00 uur tot 20.00 uur en de restaurants en bioscoop zelfs tot 23.00 uur,

Tickets voor het gratis optreden van Emma Heesters
Meld je via deze link alvast aan voor de Westfield Club en word als eerste op de hoogte gesteld over de beschikbaarheid van tickets voor het exclusieve optreden van Emma Heesters.

Dokteronline.com

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in