boek je vakantie bij de ANWB

Make up liefhebbers opgelet: deze 5 make up trends mag je deze herfst absoluut niet missen. Van clean look tot het tegenovergestelde imperfectie, in het najaar 2022 mag je deze make up trends absoluut niet missen.

 

Inhoud

Welkom herfst

De zomer loopt langzaam ten einde en we moeten de mooie zomerse dagen verruilen voor de herfst. Een mooie overgang naar de koudere wintermaanden die ons nog te wachten staan. Voor elk seizoen worden nieuwe trends op de markt gebracht. Trends die zowel qua kleuren als uitstraling bij het seizoen passen. En wat past er beter bij de herfst dan wat donkere kleuren? Combineer je jouw make up met jouw outfit dan ga jij in elk geval trendy de deur uit. En dat wil toch iedereen?

 

Deze 5 make up trends herfst 2022 mag je absoluut niet missen

Zoals elk jaar zijn ook dit jaar op de verschillende runways niet alleen modieuze kledingstukken gepresenteerd, maar ook make up looks voor het nieuwe seizoen. Doe inspiratie op met de make up trends herfst 2022.

 

1. Rode lippen, de ultieme klassieker maakt een comeback

Ben jij fan van rode lippen? Dan is er goed nieuws! Deze herfst maken rode lippen namelijk een ware comeback. Er is wel een klein verschil met hoe je de rode lippenstift gebruikt. Of beter gezegd: wat je met de rest van de make up doet. Terwijl je rode lippen de show stelen, moet je de rest van de make up echt minimaliseren. Dus: geen contouring, geen blush en geen bijgewerkte wenkbrauwen. Bij deze trend gaat alle aandacht uit naar je lippen.

Deze 5 make up trends herfst 2022 die je absoluut niet mag missen rode lippen

 

2. Vergeet de perfecte make up look: de smudge eye look is trendy

Ben jij een pietje precies als het op je make up aankomt? Dan zul je van deze trend waarschijnlijk minder blij worden. De smudge eye look is namelijk niets minder dan oogschaduw die op een imperfecte manier aan is gebracht. En dan niet alleen op je ooglid, maar ook eronder! Om de look af te maken hou je de rest van de make up heel beperkt en ingetogen.

Deze 5 make up trends herfst 2022 die je absoluut niet mag missen smudgey eye

3. Gezonde uitstraling met rode blush

Wil jij er deze herfst gezond en stralend uitzien? Dan is deze herfst trend echt iets voor jou. Breng op je wangen een mooie laag rode blush aan. Rode wangen zien er fris en levendig uit. Iets dat in de koude herfstmaanden nog wel eens heel goed van pas kan komen. Kleine tip voor het perfect aanbrengen van de blush: lach en je ziet precies waar je de blush het beste aan kunt brengen.

 

4. Clean look als trend

Grote kans dat je deze trend al gespot hebt op Instagram en Tiktok waar deze viral is gegaan. Zoals de naam al aangeeft draait het bij de clean look om een natuurlijke manier van make up dragen. En in dit geval geldt: minder is meer. Houd je make up en kapsel zo simpel en natuurlijk mogelijk. Zorg er aan de andere kant wel voor dat je een beetje een glowy uitstraling hebt. Geen idee hoe je een clean look zelf kunt creëren? Bekijk dan onderstaande film

 

5. Eye outline: de herfst make up trend

Een trend waar je echt van moet houden. Eén waarvan het nog maar de vraag is hoeveel vrouwen deze omarmen. Het is namelijk een trend die voor veel vrouwen buiten de comfortzone ligt. De eye outline betekent niets minder dan een lijn onder je wimpers aanbrengen met de  eyeliner. Het is overigens niet de bedoeling om de bovenste en onderste lijn met elkaar te verbinden. De look doet abstract aan, dus pas je het beste je kledingkeuze daarop aan.

Deze 5 make up trends herfst 2022 die je absoluut niet mag missen eye outline
Dit idee, maar dan wel met een zwarte eyeliner, want het is tenslotte herfst

 

Dokteronline.com

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in