boek je vakantie bij de ANWB

Ben je een vrouwelijke ondernemer of professional? Heb je altijd al professionele én betaalbare foto’s willen hebben voor je website of social media? Geef je dan op voor een unieke fotoshoot in Arnhem, op dinsdag 28 mei 2024!

 

Inhoud

Meliora’s mooimakers: unieke fotoshoot women branding

In mijn vorige blog typte ik over de kracht van samenwerkingen, in het bijzonder mijn samenwerking met Elly Vreugd, professioneel fotografe met een fotostudio in Harfsen. Normaalgesproken maakt Elly alleen foto’s in haar studio of haar woonomgeving, maar op dinsdag 28 mei 2024 maakt ze hierop een uitzondering door naar Arnhem af te reizen!

Op deze dag staan Elly en ik klaar om jou een onvergetelijke ochtend of middag te bezorgen, met mooie visagie en prachtige foto’s, waarin jij je er op je best uitziet. Deze keuzevrijheid voor de ochtend of middag ligt bij jou, want als ondernemer en professional heb je het al druk genoeg 😉

 

Wat gaan wij doen?

Je wordt welkom geheten in Het Matserhuis in Arnhem, aan de Burgemeester Matsersingel 200, verdieping 3, kamer 8.

Eerst word je een half uur door mij opgemaakt, waarbij ik jouw mooie gezichtskenmerken benadruk en eventueel oneffenheden camoufleer.

Heb je ook nog behoefte aan een bijzonder kapsel voor de shoot? Geef dit dan a.u.b. tijdig door en dan regelen wij dat er een haarstylist voor je klaarstaat!

Vervolgens worden er in 30 minuten prachtige foto’s van jou gemaakt door Elly. In overleg kun je er ook voor kiezen om met een figurant op de foto te gaan. Handig voor als je een dienst levert als coach of kapper.

Tijdens deze shoot zullen ook andere vrouwelijke professionals aansluiten, waardoor je ook alle tijd en ruimte krijgt om te netwerken. Wij zien dit als een win-win situatie!

 

Wat gebeurt er na de shoot?

Je ontvangt 3 foto’s (geoptimaliseerd en in hoge resolutie) die je vrij mag gebruiken op je website/social media. Bijvoorbeeld op LinkedIn, een poster, een visitekaartje of welke toepassing dan ook.
Als extra zal ik jou kort interviewen om jouw bedrijf te introduceren in een goed gelezen blog (www.tipsvoorjou.com / www.tipsvoormama.nl).

Meliora's mooimakers unieke fotoshoot women branding professionele foto
Elly maakte deze geweldige foto van mij, met mijn onmisbare make-up koffer

 

Wat vinden wij belangrijk?

Zodat jij vol zelfvertrouwen en met trots voor je bedrijf staat en dit ook wilt laten zien aan je netwerk. Het maakt hierbij niet uit wat voor soort bedrijf je hebt, of je een eenmanszaak hebt of leidinggeeft aan 50 personen. Het aantal jaren aan ervaring vinden wij ook niet belangrijk.

We werken samen aan women branding en willen jouw persoonlijkheid, uitstraling en eigenheid meer zichtbaar maken. We stellen jou op je gemak, zodat je zo vrij mogelijk bent in je bewegingen en wij hierdoor het beste in jou naar boven halen. Schoonheid zit in veel dingen, maar tijdens deze fotoshoot draait het om die van jou!

 

Nieuwsgierig naar wie wij zijn?

-Instagram Elly Vreugd: https://www.instagram.com/ellyvreugdfotografie/
-Website: www.ellyvreugd.nl

Instagram Leah Hovingh: Meliora makeupandmore

Website: Binnenkort gaat mijn website live, gepaard met te gekke winacties!

Meliora's mooimakers unieke fotoshoot women branding website
Een voorproefje van mijn website, waar ik heel trots op ben!

 

Aanmelden?

Stuur dan vóór 17 mei 2024 via Instagram of Facebook een berichtje of e-mail naar meliora.makeupandmore@gmail.com.
Wij vragen voor deze shoot 185,- euro excl. btw. Voor dit bedrag kun je het haast niet aan je voorbij laten gaan!

Komt deze dag jou niet goed uit of wil je liever een (privé-) shoot op een andere locatie? Bespreek dan met ons de andere mogelijkheden. Wij hopen gauw van je te horen.

 

Liefs,

Leah

Dokteronline.com

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in