boek je vakantie bij de ANWB

Laat je meeslepen in het avontuur van een eenvoudige huishoudster die van haar droom waarheid maakt en afreist naar Parijs. Vanaf 20 oktober in de bioscoop te zien. Doe mee en maak kans op vrijkaarten voor deze leuke film.

 

Inhoud

Mrs. Harris goes to Paris

Het is London in de jaren ’50. Ada Harris is weduwe en werkt als huishoudster. Haar leven lijkt hetzelfde te zijn dag in dag uit. Totdat ze smoorverliefd wordt op een jurk van Christian Dior. Zo verliefd dat ze haar droom wil volgen om zelf een jurk te bezitten. Helaas is het niet zo makkelijk om de droom werkelijkheid te maken. Ze werkt, gokt en lijdt zelfs honger.

Uiteindelijk heeft ze het geld bij elkaar en kan het grote avontuur beginnen: haar reis naar Parijs! Een avontuur dat niet alleen haar eigen leven grondig verandert, maar ook dat van de mensen die ze onderweg tegenkomt.

Benieuwd naar de film? Bekijk dan hieronder de trailer:

 

Algemene informatie over de film

Genre: Drama
Land: Verenigd Koninkrijk                                                                                Gesproken taal: Engels                                                                                Speelduur: 1 uur en 55 minuten
Cast: Lesley Manville, Isabelle Huppert, Christian McKay, Jason Isaacs, Anna Chancellor, Rose Williams, Alba Baptista
Regisseur: Anthony Fabian

Mrs. Harris goes to Paris filmposter

Doe mee en maak kans op vrijkaarten

Wil je de film zelf zien? Dan heb ik goed nieuws voor jou: ik mag namelijk 3x 2 vrijkaarten verloten. Om mee te doen aan deze winactie laat je hieronder weten of je ooit in Parijs bent geweest.

 

Meer kans maken? Doe dan ook het volgende:

  • Volg tipsvoorjou op Facebook (dat doe je natuurlijk al 😉) 1+
  • Deel het bericht op Facebook 1+ kans
  • Tag minimaal 5 mensen onder het bericht op Facebook 5+ kansen
  • Volg tipsvoorjou op Instagram 1+ kans

 

De winactie eindigt op zondag 30 oktober 2022 om 00:00 uur. Op maandag 31 oktober 2022 maak ik de winnaars bekend op FB. Je krijgt als winnaar ook een mailtje van mij.

Alleen voor deelnemers uit Nederland!

 

Dokteronline.com

7 REACTIES

  1. Ja ik ben al vaker in Parijs geweest, maar het kan nooit genoeg zijn..dus verslind ik gewoon alles waar Parijs in voorkomt🙊

  2. Ik ben 2 keer naar Parijs geweest. De eerste keer was toen ik klein was, ik herinner daar bijna niets meer van. Vorig jaar waren mijn tante en oom op vakantie gekomen naar Nederland en toen mocht ik met ze mee naar Parijs. We waren met de auto geweest en we waren een nachtje daar gebleven. Dit lijkt me echt een leuke en interessante film. Ik houd van films en vooral van films die gebaseerd zijn op de jaren die ik zelf niet heb meegemaakt. Mijn lievelingsfilm is bijvoorbeeld The Sound of Music. Deze film doet me ook een beetje daaraan denken.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in