boek je vakantie bij de ANWB

Netflix staat bij de meeste mensen bekend als dé streamingdienst voor allerlei films. Maar wist je dat er sinds kort ook games beschikbaar zijn voor Android en binnenkort voor de iPhone? Speel jij al Netflix games op je telefoon?

 

Inhoud

Netflix de streamingdienst

Of je nu van het bingewatchen van series houdt of van het kijken van een documentaire of een romantische film, bij Netflix kom je gegarandeerd aan je trekken. Overigens vind je hier niet alleen films voor volwassenen, maar ook kinderen kunnen uren zoet zijn met het kijken van een leuke (teken)film.

Het aanbod wordt steeds geupdate en sommige films breken via Netflix wereldwijd door, zoals dit pas nog het geval was met de film Squid Game. Naast Engelse films vind je er ook Nederlandse, Spaanse, Italiaanse en Franse films. Dankzij het gevarieerde aanbod is en blijft het een populaire streamingdienst.

 

Speel jij al Netflix games op je telefoon?

Netflix doet er alles aan om up to date te blijven en gaat met nieuwe ontwikkelingen mee. Niet zo gek dus dat ook Netflix altijd naar manieren zoekt om zichzelf te vernieuwen en mensen graag iets nieuws wil bieden. Hiervoor hebben ze bijvoorbeeld al eigen films, series en reality-tv aan het aanbod toegevoegd.

Nu zijn ze nog een stapje verder gegaan met een (beperkt) aanbod games. Momenteel kun je de volgende games spelen:

  • Stranger Things: 1984
  • Stranger Things 3: The Game
  • Basketbalspel Shooting Hoops
  • KaartspelCard Blast
  • Teeter (Up)

Er wordt gewerkt aan een uitbreiding van de games. Alle games zijn alleen toegankelijk door volwassenen, omdat Netflix vindt dat kinderen al genoeg bezig zijn met gamen. Zij willen hierin hun verantwoordelijkheid nemen door het aanbod games alleen beschikbaar te maken voor 18+.

 

Hoe werkt het spelen van een Netflix game op Android toestel?

Voor het spelen van Netflix games heb je een abonnement op Netflix nodig. Op je Android toestel zie je in de Netflix-app een games tabblad. Als je op een game klikt, dan wordt Google Play-store automatisch geopend. Daar kun je vervolgens de game downloaden. Na het downloaden meld je je met je Netflix account aan en kun je het spelletje spelen.

 

Netflix games op de iPhone

Momenteel kun je de Netflix games alleen op een Android toestel spelen. Heb je dus een iPhone die draait op iOs dan kun je deze games helaas nog niet spelen. Gelukkig blijft Netflix niet achter en hebben ze alvast beloofd dat ze heel binnenkort met een update komen, waardoor ook gebruikers met een iPhone de games in de Appstore kunnen downloaden. Hoe dat precies vorm gegeven wordt blijft nog even afwachten, maar Netflix heeft dus beloofd dat ook iPhone gebruikers niet achter zullen blijven.

 

Dokteronline.com

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in