boek je vakantie bij de ANWB

Kleren maken de man en mannen in pak zijn nou eenmaal een stuk aantrekkelijker. Een strak pak is leuk, maar als het niet zo formeel hoeft dan kies je voor OppoSuits. OppoSuits omdat een pak ook leuk mag zijn.

 

Inhoud

Het verhaal achter de pakken van Opposuits

OppoSuits.nl is begonnen als een idee tijdens een trip. Inmiddels is het merk uitgegroeid tot een wereldwijd fenomeen met meer dan 100 designs en 4 collecties. De pakken worden ontworpen voor mannen, jongens en vrouwen. OppoSuits staat voor hoge kwaliteit tegen een scherpe prijs. Een pak hoeft immers niet een rib uit je lijf te kosten.

Het eerste dat opvalt als je een kijkje neemt op de website dan zie je dat de pakken alles behalve saai zijn. Je kunt de pakken in de meest uiteenlopende designs en kleuren bestellen. Ideaal als je bijvoorbeeld een festival liefhebber bent, maar ook leuk voor een bruiloft als je niet per se strak in pak hoeft. Daarnaast brengt OppoSuits voor hoogtijdagen zoals Kerst speciale pakken uit. Deze passen wat het design betreft helemaal bij de feestdag.

Vind je het allemaal net een beetje te veel van het goede? Geen probleem, dan kies je voor een stijlvol pak in een effen kleur. Immers, bij OppoSuits houden ze rekening met iedereen.

 

OppoSuits omdat een pak ook leuk mag zijn 2

 

OppoSuits omdat een pak ook leuk mag zijn

Al lange tijd wilde ik een leuk pak voor mijn zoon kopen. Nu kan ik natuurlijk gewoon naar de C&A rennen en daar een pak kopen, maar of dat nou zo leuk is voor een vlotte jongen van 20? Op de website van OppoSuits had ik gelukkig veel meer keuze. Daar kon ik juist weer heel veel leuke pakken vinden voor hem. Uiteindelijk is mijn keuze gevallen op een pak van Super Mario. Eerst wilde ik een Marvel Avengers pak bestellen (deze schijnen erg populair te zijn), maar het werd dus Super Mario. Niet zo gek, want mijn zoon is dol op superhelden en Mario.

OppoSuits omdat een pak ook leuk mag zijn 3

 

Het pak werd netjes thuis afgeleverd en bestaat uit een pantalon, een colbert en een bijpassende stropdas. Daarmee heb je dus in een keer een leuk en vooral compleet pak in huis. Mijn zoon was helemaal in de wolken (het was een verrassing). Hij heeft het pak direct aangedaan. Helaas weet deze moeder niet hoe je een stropdas moet knopen en mijn zoon ook niet, dus hebben we voor de foto’s een beetje geïmproviseerd.

OppoSuits omdat een pak ook leuk mag zijn 1

 

De schoenen passen er wellicht niet helemaal bij, ik zou denk ik eerder kiezen voor een licht paar sneakers. Mijn zoon is blij en kan nu passend in pak naar Comicon en andere evenementen die hij graag bezoekt.

OppoSuits voor dames

Kleren maken niet alleen de man, maar zeker ook de vrouw. Dat hebben ze bij OppoSuits goed gezien en daarom hebben ze ook een kleine collectie met damespakken op de markt gebracht. Deze pakken bestaan standaard uit een rok en een colbert. Ook voor de dames collectie geldt dat deze verkrijgbaar is in toffe kleuren en designs. Daarnaast zijn de pakken verkrijgbaar voor verschillende hoogtijdagen waaronder Kerst en carnaval.

Tip: ook leuk voor een vrijgezellenfeest!

 

Heb jij ook een niet standaard pak in jouw kledingkast hangen?

Dokteronline.com

18 REACTIES

  1. Leuk pak! Ik heb er ook een aantal voor mezelf met rok. Ik strik altijd de stropdas van mijn partner aan de hand van een youtube tutorial, werkt prima 😉

  2. Mijn man heeft 1 pak van C&A. Dat is van polyester en kleeft aan zijn benen… Echt een goede aankoop is het dus eigenlijk niet en hij draagt het zelden tot nooit. Ik houd overigens wel van mannen in pak!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in