boek je vakantie bij de ANWB

Al een tijdje had ik een aantal maskers van Balea in huis. Ik testte de DM maskers van Belea en vertel je vandaag uitgebreid over mijn ervaring met deze maskers. De maskers komen bij de DM vandaan in Duitsland.

 

Inhoud

Balea van DM

Balea is het huismerk van de DM in Duitsland. Deze drogist staat bekend om zijn uitgebreide assortiment goede en vooral zeer betaalbare verzorgingsproducten. Je vindt er werkelijk alles voor hem, haar en ook voor kinderen. Het assortiment bestaat uit meer dan 450 producten. In Nederland zijn het vooral de douchegels, shampoo en conditioners die bekend zijn. Maar er is dus veel meer. Zeker een aanrader als je volgende keer in Duitsland boodschappen gaat doen om dit gelijk te combineren met een bezoek aan de DM.

 

Ik testte de DM maskers van Belea 3

 

Ik testte de DM maskers van Belea

Ik ga regelmatig naar Duitsland (voordeel als je niet zo ver van de grens woont) en dan ga ik eigenlijk ook altijd langs de DM. Daar kocht ik de laatste keer dat ik er was dus verschillende Balea maskers. Helaas zijn de Balea producten niet natuurlijk, maar voor af en toe wijk ik van mijn standaard producten af en gebruik ik dus een keer iets anders.

Ik koos voor de volgende vier maskers om uit te proberen:

 • Balea Peel off masker
 • Anit aging masker
 • Totes Meer masker
 • Kaktus masker

Ik testte de DM maskers van Belea 2

Ik heb deze getest met elke keer een week tussen om te kijken hoe mijn huid erop zou reageren. Dus elke week een ander masker geprobeerd. Nu moet ik eerlijk zeggen dat ik positief verrast was. Normaal gesproken reageer ik best heftig op allerlei producten, maar daar was helemaal geen sprake van. Sterker nog: mijn dochter zag mij nadat ik één van de maskers gebruikt had en voelde direct de huid van mijn gezicht. Zij gaf aan dat mijn huid zijdezacht aanvoelde. En werkelijk: dat idee had ik zelf ook al.

Het gebruik van de maskers is voor een groot deel allemaal hetzelfde. Je gebruikt het masker in de ochtend op een schone huid. Ik heb voor gebruik mijn huid gewassen met warm en daarna met koud water in combinatie met een washandje. Daarna breng je het masker aan. Zoals je op de foto kunt zien hebben de maskers in het midden een scheurlijn. Elk masker kun je dus 2x gebruiken.

De maskers moeten allemaal 10 – 15 minuten op je gezicht blijven. Het enige verschil is de werking en de manier waarop je het masker weer van je gezicht verwijdert. Sommige maskers moet je afspoelen (zoals de Totes Meer Maske), dat is namelijk een soort kleimasker dat droogt. Andere maskers neem je alleen af met een schoonheidsdoekje. De maskers ruiken allemaal heerlijk en fris.

Voor de prijs hoef je het in elk geval ook niet te laten, want de maskers kosten slechts 0,40 per stuk (en je doet met elk masker dus 2x).

 

Ik testte de DM maskers van Belea 1

 

Voordeel

 • Goedkoop
 • Goede kwaliteit
 • Ruime keuze uit verschillende maskers
 • Een masker voor elk huidtype
 • Leuk om cadeau te geven

 

Nadeel

Het grootste nadeel is natuurlijk dat je de maskers alleen in Duitsland kunt kopen. Ik heb net gezien dat er ook een webshop is waar je de Balea producten kunt kopen, maar daar kosten dezelfde masker meer dan het dubbele. Daardoor is het voordeel direct weg. Aan de andere kant: je rijdt natuurlijk niet voor een paar maskers helemaal naar Duitsland. Daarnaast vind ik het ook jammer dat het geen natuurlijke producten zijn. Mijn voorkeur blijft toch uitgaan naar natuurlijke verzorgingsproducten.

 

Algemeen oordeel

De Balea maskers zijn hun geld zeker waard. Je hebt genoeg keuze en het is ook nog eens leuk om cadeau te geven. Van mij krijgen de maskers dan ook een dikke 9.

Dokteronline.com

17 REACTIES

 1. Ik ken Dm eigenlijk niet, maar ja, ik kom ook niet zo makkelijk in Duitsland. We gaan in 2020 wel naar Duitsland, misschien moet ik deze ergens opschrijven, ik lees immers in de reactie van Anja ook dat het een geweldige winkel is. 😉

 2. DM, daar hoor ik dus iedereen over maar zelf nog nooooit geweest. Als ik een keertje in Duitsland ben ga ik daar toch maar even een kijkje nemen want 40 cent voor een maskertje is niet duur!

  • Echt waar? Oh, ze hebben nog veel meer. Wat dacht je van heerlijke douchegel voor 0,55 cent 😉 Of kies voor biologische spullen, ook heel goedkoop. Ik raad je aan met een goed gevulde portemonnee binnen te gaan

 3. Ik moet echt weer een keer naar de DM! Ik lees zoveel over de verzorgingsproducten etc daar, maskertjes van daar lijken me ook fijn!

 4. als je dus toch in duitsland bent moet je vooral groots inslaan. De duitse drogisterijen hebben toch al zo veel leuks en goedkoops

 5. Tip bestel online ze versturen niet naar Nederland, maar dan kun je het ophalen in de de winkel ivm carona ideaal snel de winkel uit toch de goedkope prijzen, van de dm.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in