boek je vakantie bij de ANWB

Of het nu voor een verjaardag, Vaderdag, Moederdag of bruiloft is, je wilt natuurlijk niet met lege handen aankomen. Kies dit keer niet voor een standaard cadeau, maar ga voor iets unieks. Op zoek naar een origineel cadeau? Laat een glas graveren.

 

Inhoud

Wanneer kies je voor een uniek cadeau?

Er zijn tal van momenten in ons leven of beter gezegd in het leven van een ander die bijzonder zijn. Momenten die een cadeau verdienen, bijvoorbeeld omdat het een speciale dag is (Moederdag of Vaderdag). Of de dag dat mensen elkaar eeuwige trouw beloven tijdens een huwelijk of een geregistreerd partnerschap aangaan. Maar ook andere hoogtijdagen verdienen extra aandacht. Denk daarbij aan een jubileum, een afscheid (van werk of school) of een verjaardag. Ben je een werkgever? Zelfs dan heb je verschillende mogelijkheden om je werknemers te verrassen met een uniek cadeau.

 

Op zoek naar een origineel cadeau? Laat een glas graveren

Natuurlijk kun je nu naar de eerste beste winkel hollen om daar iets leuks uit te zoeken voor de jarige, de jubilaris of de juf of meester van school, maar daar iets niets persoonlijks aan. Kies voor een uniek en opvallend cadeau en laat een glas graveren. De mogelijkheden daarvoor zijn eindeloos. Kies voor een model dat past bij de gelegenheid. Er is onder andere keuze uit wijnglas, theeglas en longdrinkglazen.

Wat je precies op het glas laat graveren kun je helemaal zelf kiezen. Verzin een leuke verjaardagswens, bedank de meester of juf voor het afgelopen schooljaar of laat de namen van het bruidspaar in de glazen graveren. Je kunt zelfs je logo in de glazen laten graveren en deze als (Kerst)cadeau uitdelen aan je werknemers. Het glas wordt helemaal naar jouw wens gegraveerd. Op die manier heb jij een uniek cadeau dat met liefde gekozen is voor de ontvanger.

Op zoek naar een origineel cadeau Laat een glas graveren

Welk glas past bij welke gelegenheid?

Alhoewel dat feitelijk niet zo heel veel uitmaakt en je vooral af moet gaan op je eigen gevoel, vind je hieronder een aantal suggesties welke glazen bij welke gelegenheid passen.

Champagneglas

Een gegraveerd champagneglas is het ideale cadeau voor een bruidspaar. Laat de datum van de bruiloft in het glas graveren en combineer dit eventueel met een afbeelding van de trouwkaart.

 

Bierglas

Niets zo stoer als een bierpul. Net zo stoer als papa en daardoor perfect geschikt als Vaderdagcadeau. Verder kun je een bierpul ook cadeau geven aan de meester aan het einde van het schooljaar of als een ludiek cadeau aan je werknemers als je bijvoorbeeld een bedrijf in de bouwbranche hebt.

 

Theeglazen

Aan het einde van het schooljaareinde van het schooljaar is de juf toe aan ontspanning. Verras haar met een gegraveerd theeglas. Doe er nog wat thee bij en je hebt een prachtig cadeau dat ze niet snel zal vergeten.

 

Wijnglas

Wijnglazen zijn voor uiteenlopende gelegenheden geschikt. Denk daarbij aan het afscheid van een collega die met pensioen gaat of aan een jarige die 18, 25 of 40 wordt. Eigenlijk is een wijnglas de perfecte keuze voor elke gelegenheid.

Op zoek naar een origineel cadeau Laat een glas graveren theeglas

 

Alternatief voor een gepersonaliseerd cadeau

Misschien vind je een gegraveerd glas toch niet helemaal wat je zou willen, maar spreekt een gepersonaliseerd cadeau je wel aan. In dat geval zou je kunnen overwegen om een mok te bedrukken. Voor het bedrukken van een mok geldt hetzelfde als voor een glas: het is persoonlijk, uniek en geschikt voor elke gelegenheid. Naast normale mokken kun je bovendien voor een foto mok en magic mok kiezen. Met een magic mok blijft de boodschap een verrassing tot er een hete drank uit het kopje gedronken wordt.

 

Heb jij wel eens een glas laten graveren en voor welke gelegenheid was dat?

 

Dokteronline.com

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in