boek je vakantie bij de ANWB

Wie kent Patty Brard niet? Een veelzijdige vrouw die niet alleen al ruim 40 jaar zangeres is, maar inmiddels ook verschillende collecties From PB with love uitgegeven heeft. Om haar nieuwste collectie onder de aandacht te brengen en speciaal voor carnaval heeft ze zelfs een nieuwe collectie en nummer uitgebracht. Ontdek de nieuwe collectie  en hitsong van Patty Brard en doe direct mee met de winactie.

 

Inhoud

From PB with love

In samenwerking met Kruidvat heeft Patty Brard een aantal collecties uitgebracht waarbij de panterprint centraal staat. Niet zo gek, want Patty is dol op panterprint, al moet het dan wel in een chique en niet ordinaire combinatie zijn. Dat is haar goed gelukt: door de juiste balans van panterprint, donkere kleuren en roze heeft de collectie juist iets elegants.

In de verschillende collecties vind je onder andere schoonmaakmiddelen, kussens, tassen, huispakken en zelfs toiletrollen. De verschillende artikelen vinden gretig aftrek, niet in de laatste plaats omdat de prijzen heel aantrekkelijk zijn.

Liefhebbers van panterprint opgelet nieuwe collectie en hitsong van Patty Brard winactie Patty brard collectie

Liefhebbers van panterprint opgelet: nieuwe collectie en hitsong van Patty Brard

Zoals gezegd heeft Patty Brard inmiddels verschillende collecties op de markt gebracht. Alhoewel er al verschillende kledingstukken in de collecties zaten ontbrak er nog één must have: een panterprint onesie! En deze is vanaf 20 februari verkrijgbaar bij de Kruidvat. Niet alleen heerlijk om thuis te dragen (mocht je nog thuis mogen werken), maar ook ideaal voor carnaval. Daarnaast vind je in de nieuwste collectie ook huispakken, badjassen en een lekkere fleeceplaid. Ideaal nu het nog steeds koud is en de energieprijzen door het dak gaan.

En omdat we na 2 lange jaren wachten eindelijk weer carnaval mogen vieren en om de lancering van de panter-onesie te vieren heeft Patty Brard een hitsong uitgebracht. Deze song is in samenwerking met Adrie van den Berk (Berk Music) en de schrijvers van de populaire feestact Snollebollekes gemaakt. De song heet: In m’n panterpak en is op 18 februari uitgebracht. Klik hier voor de clip en de muziek.

Liefhebbers van panterprint opgelet nieuwe collectie en hitsong van Patty Brard winactie Patty brard

Patty zelf zegt hierover: ‘Dit jaar is het 40 jaar geleden dat ik begon met zingen. In combinatie met mijn eigen panterpak leek mij dit een geweldige uitdaging om een nieuw nummer uit te brengen. Ik ben enorm blij met het eindresultaat. Ik mocht van Adrie van den Berk en de schrijvers van Snollebollekes mijn input geven en we hebben het nummer echt samen gemaakt. Het is zo leuk om dit op mijn bijna pensioengerechtigde leeftijd nog te mogen doen. Ik hoop dat iedereen gaat meezingen met dit nummer, waar je ook carnaval gaat vieren, thuis, online of in de kroeg. Ook als je niks hebt met carnaval kun je lekker in mijn nieuwe Patty panterpak swingen’.

Liefhebbers van panterprint opgelet nieuwe collectie en hitsong van Patty Brard winactie Patty brard panteronesie

 

Winactie: maak kans op een tof pakket artikelen From PB with Love

Ben jij dol op panterprint? Lees dan snel verder, doe mee aan de winactie en maak kans op één van de twee panterprint pakketten die ik mag verloten onder mijn lezers. Hieronder vind je de twee pakketten. In beide pakketten zit:

 • Schoonmaakpakket
 • Boodschappentas/Shopper (deze is nog niet bij de Kruidvat verkrijgbaar!)
 • 3-delige Keukenset
 • Roomspray
 • Geurstokjes
 • Deurmat
Pakket 1

 

Pakket 2

 

Om kans te maken op één van de twee pakketten ben ik benieuwd wat jij met carnaval gaat doen. Laat het in een reactie hieronder weten en geef ook even aan op welk pakket je kans wil maken (1 of 2).

Meer kans maken? Doe dan ook het volgende:

 • Volg tipsvoorjou op Facebook(dat doe je natuurlijk al 😉) 1+
 • Deel het bericht op Facebook 1+ kans
 • Tag minimaal 5 mensen onder het bericht op Facebook 5+ kansen
 • Volg tipsvoorjou op Instagram 1+ kans

De winactie eindigt op vrijdag 11 maart 2022 om 00:00 uur. Op maandag 14 maart 2022 maak ik de winnaars bekend op FB. Je krijgt als winnaar ook een mailtje van mij.

 

 

Dokteronline.com

22 REACTIES

 1. Wij hebben de vakantie er alweer op zitten helaas. Aan carnaval doen we dus niet. Beide pakketten zijn leuk, maar ik heb een voorkeur voor pakket 1.

 2. Ik vind het zo’n geweldig mens die patty hahaha altijd lachen. Ik doe mee voor pakket 1. Hier bij ons in Drenthe is carnaval niet zo heel erg populair maar we gaan wel kijken naar de optocht even verderop. Afgelopen week met onze cliënten een carnavalsmiddag georganiseerd,lekker verkleed en gek gedaan. Voor iedereen die het wel viert, heel veel plezier

 3. Dit jaar gaan we niets doen met carnaval….helaas. Ons pak blijft weer een jaartje in de kast (3e jaar alweer). Normaal ga ik met mijn vriend altijd zaterdagavond carnaval vieren en zondag help ik als vrijwilliger bij de kindercarnaval.

 4. Vroeger altijd aan carnaval gedaan; nu niet meer zo dichtbij huis te vieren en daarom ook dit jaar overgeslagen. Ik doe graag mee voor pakket 1!

 5. Wat leuk! Ik maak graag kans op een van de twee pakketen, ik heb geen voorkeur (:
  Ik volg je op Instagram en facebook.
  Met carnaval weer lekker een feestje gevierd!

 6. Ik zie nu dat de reacties eigenlijk hier moeten. Carnaval? De bedoeling was dat ik met m’n broertje , zijn kids en m’n kleine meid v 2,5 naar de kids carnaval zouden gaan. Maar m’n kleine meid vond t maar eng in de drukke en donkere party tent, wilde naar huis, dus was het van korte duur . Verder hebben we eigenlijk niets gedaan met carnaval.
  En jij ?
  Setje 2 is mooi

 7. Ik vind allebei de pakketten geweldig, maar als ik dan toch moet kiezen ga ik voor pakket 2! Panter heb je nooit genoeg haha 🐆
  Wij hebben de carnavalsdrukte hier in Oeteldonk dit jaar toch nog maar even overgeslagen en zijn lekker een weekje op vakantie geweest!

 8. Wij hebben carnaval aan ons voorbij laten gaan. Des te leuker zijn deze pakketten! Ik wil graag meedoen voor pakket 1.

 9. Aan de ene kant was ik weer blij dat carnaval weer kon maar aan de andere kant met die verschrikkelijke gebeurtenissen in Oekraine en de nog steeds dreigende besmettingen van corona heb ik besloten om me toch maar niet in de carnavalsdrukte te begeven. Je kunt niet echt uit je dak gaan als er aan de andere kant van de wereld zoveel mensen op de vlucht zijn voor die ongelofelijke moordzuchtige meneer P.
  Ik loot graag mee voor het beestachtig leuke pakket nr. 1

 10. Mijn man heeft ons dochtertje blij gemaakt door haar favoriete reclame waar te maken😊 prinses pappa
  De kleine meid was helemaal blij en ook heerlijk haar prinsesjes jurk aan💞 ik kon helaas nog niet feesten ivm ziek zijn. Deze set zou wel echt geweldig zijn

 11. Wij hebben dit jaar niets met carnaval daar we ziek waren. Volgend jaar beter!

  Ik doe graag mee en mijn voorkeur gaat uit naar pakket 1.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in