boek je vakantie bij de ANWB

Een camerarol vol foto’s: het is je vast niet vreemd. Toch is de kans klein dat je er nog vaak naar kijkt. 78% van de klikkie-leden heeft al een jaar geen foto's afgedrukt, voordat ze met klikkie beginnen. Met de Nederlandse fotoservice doen ze dit wel. klikkie maakt het vanaf nu gemakkelijker én leuker om je favoriete foto’s tot leven te brengen aan de hand van een pocket fotoboekje, maandelijks vers op je deurmat!

 

Inhoud

Eenvoudig, snel én leuk!

Het is vast al eens door je heen gegaan om een fotoboek te maken, maar het tijdrovende karwei staat waarschijnlijk niet bovenaan je to-do list. Hoe meer foto’s erbij komen, des te groter de stap om er iets mee te doen. En hoe selecteer en bundel je die ratjetoe aan bijzondere momenten? Juist, met het klikkie pocket fotoboek maandabonnement!

Het enige wat je hoeft te doen is elke maand je meest memorabele momenten selecteren en deze uploaden naar je klikkie-profiel. De app stuurt je hiervoor maandelijks reminders. De klikkie-experts zorgen ervoor dat jouw foto's volgens de hoogst mogelijke normen worden afgedrukt en je het fotoboekje thuis ontvangt. Vind je het lastig om een fotoselectie te maken? Voeg gerust extra pagina’s toe of upgrade het boekje naar een groter exemplaar.

 

Super stevig en compact

Het klikkie pocket fotoboekje is met een afmeting van 10x10cm en 18 pagina’s super schattig en compact. Daarnaast is het van prachtige kwaliteit en superstevig. Zo kun je het bijvoorbeeld met een gerust hart aan kleine kinderen geven. Het is voor hen leuk én leerzaam om bekende gezichten te benoemen en herinneringen terug te zien.

 

Een stijlvol én persoonlijk design

Het klikkie-designteam creëerde 24 prachtige lay-outs om uit te kiezen. Combineer ze met een gepersonaliseerde kaft en je bent altijd verzekerd van een stijlvol fotoboek, passend bij elke herinnering. Hoe leuk is het om zo’n boekje er af en toe bij te pakken of samen terug te denken aan die speciale momenten?

 

Een flexibel abonnement tegen een scherpe prijs

Een boekje met de leukste foto’s van je kleintjes, een verzamelalbum met foto’s van de eerste vakantie van je zoon of die geweldige citytrip met je moeder. De kans is groot dat je elke maand wel iets voor in de boeken meemaakt. Heb je een maand minder vastgelegd? Geen probleem! Met het klikkie-abonnement heb je altijd een origineel cadeau achter de hand. Maak bijvoorbeeld eens een boekje voor de grootouders of die ene vriendin. En als je er dan nog niet helemaal uitkomt kun je het flexibele abonnement (€13,50 incl. verzending per maand)  dagelijks pauzeren.

 

Over klikkie

Het Nederlandse klikkie is een foto abonnementsservice die helpt bij het creëren,
vieren en koesteren van speciale momenten. klikkie doet dit aan hand van de
drie abonnementsvormen; Classic plan (10 foto’s), Family plan (20 foto’s) en nu
dus ook het Pocket Book Plan. Via een app selecteren klanten eenvoudig en snel
foto’s die vervolgens geprint en bezorgd worden. Het is extreem eenvoudig …
ready, steady, klikkie! Bezoek klikkie of download de app via de App Store.

Dokteronline.com

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in