boek je vakantie bij de ANWB

Een nieuwe hotspot ontdekt in Almelo: restaurant Wok in Vuur en Vlam. De perfecte plaats om 2,5 uur lang onbeperkt te genieten van heerlijk eten. Anders dan de naam doet vermoeden kun je hier veel meer eten dan alleen wok. Denk aan pizza, sushi, chocoladefontein, ijs en nog veel meer. Nieuwsgierig geworden? Lees snel alles over de geweldige hotspot Wok in Vuur en Vlam.

 

Inhoud

Restaurant Wok in Vuur en Vlam

Restaurant Wok in Vuur en Vlam is gespecialiseerd in de Chinese en Japanse keuken. Daar is het concept van wokken heel gewoon. De beoogde ingrediënten worden in de wok gedaan en op hoog vuur in een paar minuten gaar gewokt. Hierdoor blijven alle vitamines optimaal bewaard en kun je genieten van een heerlijke maaltijd. Voor het wokken in dit restaurant heb je de keuze uit vis, vlees en heel veel groenten. Daarnaast kun je ook voor het bekende Japanse concept Teppan Yaki kiezen.

De medewerkers zijn getraind om je te helpen bij de keuze, aangezien het nog wel eens lastig kan zijn om smakelijke combinaties te maken. Daarnaast zorgen de medewerkers voor begeleiding van kinderen, zodat zij ook optimaal kunnen genieten van hun bezoek aan het restaurant. Dankzij de grote keuze en het de grootte ruimte (600 zitplaatsen) behoort dit wokrestaurant tot de grootste en gezelligste van Twente.

 

Onze ervaring

Op maandag 30 april ging mijn dochter samen met haar vriend (zijn verjaardag) en zijn familie naar restaurant Wok in Vuur en Vlam. Zij heeft een beknopt verslag voor mij geschreven en dat heb ik nu inclusief alle enthousiaste verhalen in een artikel verpakt, zodat het voor jou als lezer te volgen is.

Van de buitenkant zie je direct dat het een groot restaurant is en dat wordt nog eens bevestigd na binnenkomst. De inrichting is sfeervol en toch zo dat er voldoende ruimte is voor 600 personen. De hele uitstraling is Aziatisch wat perfect past bij de naam. Binnen is een grote bak met daarin koi karpers en waterschildpadden.

 

restaurant wok in vuur en vlam 3

restaurant wok in vuur en vlam 1

 

 

 

 

 

 

 

Voordat we over konden gaan om te eten, kregen wij een rondleiding door een van de koks ter plekke. Dit naar aanleiding van het feit dat ik geen pinda’s mag eten en ook nog eens allergisch ben voor ananas. Bij al het eten werd uitleg gegeven, waardoor ik precies wist wat ik wel en niet mocht eten (erg handig en bovendien echt een hele goede service!). Na de uitleg mochten we beginnen met onbeperkt wokken of eigenlijk eten.

 

restaurant wok in vuur en vlam 11

 

restaurant wok in vuur en vlam 4

 

Er is ontzettend veel keuze: als liefhebber van sushi kom je hier gegarandeerd aan je trekken. Liever een pizza tussendoor? Ook dat is mogelijk. Verder kun je van alles en nog wat aanwijzen en dat wordt dan ter plekke voor je klaar gemaakt. Erg leuk om te zien hoe dat allemaal in zijn werk gaat. Omdat het allemaal kleine porties zijn kun je van alles en nog wat proeven, ook dingen die niet zo voor de hand liggen zoals bijvoorbeeld kangoeroe vlees.

 

restaurant wok in vuur en vlam 6

 

restaurant wok in vuur en vlam 10

 

De bediening en de service zijn geweldig: elke keer als je bord leeg is wordt dit weggehaald en kun je met een schoon bord nieuw eten opscheppen. Het enige dat je bij je houdt is je bestek. Alhoewel je zelf drinken kunt pakken zoals koffie, thee en chocomelk wordt er ook tussendoor aan tafel gevraagd of je iets te drinken wilt hebben.

Het concept van zelf eten pakken is onwijs leuk en gelukkig is hier bij de inrichting ook rekening mee gehouden. Je loopt elkaar niet in de weg, er is voldoende ruimte tussen de tafels en de hoek waar het eten is. Hierdoor is rust gecreëerd en wordt je niet echt gestoord tijdens het eten aan tafel.

 

restaurant wok in vuur en vlam 13

 

Kindvriendelijk, schoon en heerlijke desserts

Restaurant Wok in Vuur en Vlam is ook bijzonder kindvriendelijk. Niet alleen hanteren zij een speciale prijs voor kinderen, er is ook een kinderbioscoop en kinderspeelplaats. Ideaal dus om hier ongestoord te kunnen genieten van onbeperkt eten en drinken, terwijl de kinderen zich ook kunnen vermaken. Daarnaast is er een pizzaoven, een ijsmachine en een chocoladefontein, allemaal zaken die het eten voor kinderen extra aantrekkelijk maakt.

 

restaurant wok in vuur en vlam 5

Naast echte hoofdgerechten is er ook grote keuze in desserts. De hoge chocoladefontein is een eyecatcher op zich en een must voor chocoladeliefhebbers. Datzelfde geldt natuurlijk voor de ijsmachine. Je kunt je hier helemaal uitleven en je eigen desserts creëren.

 

restaurant wok in vuur en vlam 8

 

restaurant wok in vuur en vlam 9

 

 

restaurant wok in vuur en vlam 12

 

 

De toiletten zijn netjes en schoon, een goede graadmeter om te kijken of een restaurant wel hygiënisch te werk gaat.

Door het grote aanbod weet je in het begin eigenlijk niet waar je moet beginnen. En eerlijk is eerlijk: maar wij hebben echt heel veel gegeten. Van sushi tot kangoeroevlees, van pizza tot zelfgemaakte desserts.

 

restaurant wok in vuur en vlam 7

 

Ik kan niet anders zeggen dan dat restaurant Wok in Vuur en Vlam een dikke 9,5 krijgt en echt de moeite waard is. Zoek je dus nog een heerlijk restaurant, dan kan ik je deze hotspot in Almelo zeker aanraden.

 

 

Adres van deze hotspot

Wok in Vuur en Vlam

Woonboulevard 52

7606 JA – Almelo

Tel: 0546 – 850 171

e-mail: info@wokinvuurenvlam.nl

 

Openingstijden:

Maandag                        16:30 tot 22:30

Dinsdag                          16:30 tot 22:30

Woensdag                      16:30 tot 22:30

Donderdag                     16:30 tot 22:30

Vrijdag                            16:30 tot 23:00

Zaterdag                         16:30 tot 23:00

Zondag                            16:00 tot 22:30

Feestdagen                     15:00  tot 23:00

De keuken sluit een half uur voor bovenstaande sluitingstijden.

 

Prijzen:

Voor 2,5 uur onbeperkt eten en drinken (alcoholvrij):

Volwassene € 24,00 (maandag – donderdag)

€ 25,50 (vrijdag t/m zondag, feestdagen m.u.v feestdagen)

Kind                € 15,00 (onder 150 cm)

Kind                 Gratis (1 & 2 jaar)

 

Voor alcoholische consumpties wordt een andere prijs berekend. Het is bovendien mogelijk om de 2,5 uur eten te verlengen. Elk half uurtje extra kost dan € 3,00 p.p. meer.

Op de website staan ook speciale acties, met extra scherpe prijzen voor bijvoorbeeld kinderfeestjes en 60+.

 

 

Heb jij een leuke hotspot voor ons? Wil je dat we jouw restaurant, cafetaria of lunchroom bespreken in de categorie hotspots? Neem dan vrijblijvend contact met ons op: tipsvoorjou@tips-media.nl

Dokteronline.com

19 REACTIES

  1. ah sushi is echt heel lekker, ik zou persoonlijk wel liever naar een restaurant gaaan waar ze je serveren. Nu is het toch een stuk minder gezellig. Voor de rest ziet het er heerlijk uit

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in