boek je vakantie bij de ANWB

Lees mijn review driepoot statief König KN-TRIPOD30N van allekabels.nl. Als blogger en vlogger is een camera en bijpassend statief onmisbaar. Wij hebben gekozen voor een driepoot statief van het Duitse merk König. Ontdek in onze review driepoot statief wat wij ervan vinden.

 

Inhoud

Bestellen bij allekabels.nl

Omdat mijn dochter een eigen Youtube kanaal  had en ik een eigen website, ben ik op zoek gegaan naar een stevig statief dat ook nog eens in hoogte verstelbaar is. Het aanbod op internet is werkelijk overweldigend dus het was nog best een heel karwei om een geschikt statief te vinden dat voldeed aan de verwachtingen en daarbij geen aanslag was op mijn portemonnee.

Uiteindelijk kwam ik uit bij allekabels.nl. Dit is een enorm uitgebreide website die niet alleen verschillende soorten statief verkopen, maar ook andere accessoires voor foto en camera. Daarnaast vind je er ook alles voor de computer, tv, spelcomputer en nog veel. De website heeft dus een bijzonder uitgebreid assortiment, allemaal overzichtelijk verdeeld over de verschillende categorieën.

Het plaatsen van een bestelling erg makkelijk: je geeft je gegevens op, betaalt de bestelling en binnen 2-3 werkdagen (vaak zelfs al sneller) heb je je bestelling thuis. Dit was bij ons ook het geval en zowel het bestellen als het ontvangen leverde geen enkel probleem op.

 

driepoot statief

 

Review driepoot statief

Zoals gezegd was ik specifiek op zoek naar een geschikte statief. Uiteindelijk heb ik gekozen voor het driepoot statief König KN-TRIPOD30N. Deze is op drie manieren in hoogte verstelbaar, beschikt over een waterpas, wordt geleverd in een handige draagtas en is met een prijs van €14,95 excl. verzendkosten (deze zijn € 3,95) ook nog eens heel betaalbaar te noemen. De camera kan gekanteld worden, ideaal dus als je foto’s op een andere manier wilt maken.

Inmiddels is het statief al heel vaak gebruikt, zowel voor het filmen, als het maken van foto’s. Omdat we allemaal niet het type zijn dat eerst een gebruiksaanwijzing doorneemt, zijn we er pas later achter gekomen dat de poten 2x uitgeklapt kunnen worden (daarmee heb je de keuze uit drie verschillende hoogtes) en het laatste gedeelte waarop de camera gemonteerd wordt, kan ook nog eens in hoogte versteld worden.

Al met al kwamen we er tijdens het gebruik achter dat er veel meer mogelijk was dan we dachten. Altijd leuk natuurlijk, want nu bleek het statief echt onmisbaar. De tas is ook erg handig als je ergens naar toe gaat en iets op wilt nemen. Het totale gewicht is te verwaarlozen, aangezien het statief van lichtgewicht aluminium is gemaakt. Kortom: een must have voor alle bloggers en vloggers.

driepoot statief

 

Voordelen

  • Drie uitschuifbare poten op 3 niveaus
  • Gemaakt van lichtgewicht aluminium
  • Wordt geleverd incl. tas
  • Flipvergrendeling garandeert stevigheid
  • Geared lift
  • hoogte 134 cm (nameten leert dat het echter 150 cm is)
  • Gewicht 810 g
  • belasting 3 kg
  • Kop is te kantelen en zwenken
  • Bijzonder voordelig geprijsd

 

Nadelen

Tot nu toe hebben we geen nadelen kunnen ontdekken. Zeker voor de prijs is het een aanrader.

 

Algemeen oordeel

Ons algemene oordeel over de website waar we de bestelling geplaatst hebben als het driepoot statief zelf is bijzonder positief. Ik kan niet alleen de website, maar vooral het statief aanraden aan alle mensen die op zoek zijn naar een betaalbaar statief.

Van ons krijgt het statief een 10.

 

Dokteronline.com
Vorig artikelTips om het immuunsysteem te versterken
Volgend artikelDisclaimer
anja
Creatief, eigenwijs, nieuwsgierig, moeder en jonge oma. Duitse met Nederlands paspoort die ook jaren in Suriname heeft gewoond. Een paar steekwoorden die mij als redacteur van dit online magazine omschrijven: nieuwsgierig, probeert graag nieuwe dingen uit, gezondheid voorop (opgeleid als voedingscoach, basis medische vakken opleiding gevolg), geniet van het leven, dol op bloemen, planten, dieren, bakken, koken, reizen, zelf maken. Mijn nieuwsgierige aard heeft ertoe geleid dat ik mijn tips die ik overal en nergens tegenkom graag met anderen deel.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in