boek je vakantie bij de ANWB

*Een tijd geleden mocht ik de Fitbox 2019 ontvangen. Wat allemaal in de box zit vertel ik je vandaag in deze review Fitbox 2019 inclusief winactie. Plus je kunt meedoen aan een winactie, waarmee je kans maakt op een jaar lang gratis Quaker Oats. En je kunt bepaalde producten tegen een gereduceerde prijs krijgen als je gebruik maakt van de kortingscode.

 

 

Inhoud

Wat is de Fitbox?

De Fitbox is een box die samengesteld is met diverse gezonde producten. Het doel van de Fitbox is om mensen letterlijk en figuurlijk in beweging te brengen. Gezonde voeding is daarvoor van eminent belang. De boxen kunnen naar eigen smaak en wens samengesteld worden en zijn het perfecte geschenk voor relaties en medewerkers. Er is keuze uit diverse geschenken en inmiddels kunnen ook weer kerstpakketten besteld worden. Voor het samenstellen van de boxen wordt nauw samengewerkt met onder andere de Hartstichting, Fitlabel en Fitchoice. Op die manier worden mensen aangespoord om een gezondere levensstijl te hanteren.

 

Welke producten vind je in de Fitbox?

Ik mocht een Fitbox ontvangen om te reviewen. Hieronder vind je een lijst van alle producten die in de fitbox 2019 zitten. Je vindt niet alleen de productnaam, maar ook waar dit product verkrijgbaar is en voor welke prijs.

 

Nupro

Nupro shake Black Currant en NuPro shake Cacao Cinnamon

Verkrijgbaar bij EkoPlaza vanaf 29 juli 2019 voor € 9,49 (200 gram, goed voor 5 shakes)

 

Vieve

Vieve Protein Water

Verkrijgbaar bij drink-vieve.nl & Body & Fitshop tijdelijk voor €9,95 (normaal €17,90)

Voer bij Body & Fitshop de promotiecode FITBOX in voor de tijdelijke prijs van €9,95

 

Zuivelhoeve

Magere yoghurt blauwe bes

Verkrijgbaar bij Deen, Hoogvliet, Dekamarkt, Dirk van den Broek, Poiesz. Binnenkort bij Plus, Spar en Jumbo voor €1,75 (220 gram)

 

Zuivelhoeve

Magere yoghurt naturel

Verkrijgbaar bij Deen, Hoogvliet, Dekamarkt, Dirk van den Broek, Poiesz. Binnenkort bij Plus, Spar en Jumbo voor €1,65 (220 gram)

 

Zuivelhoeve

Magere kwark tikje vanille

Verkrijgbaar bij Deen, Hoogvliet, Dekamarkt, Dirk van den Broek, Poiesz. Binnenkort bij Plus, Spar en Jumbo voor €1,79(220 gram)

 

Dextro Energy

Dextro Energy citroensmaak

Verkrijgbaar bij verschillende supermarkten, drogisten en pompstations voor €1,05 per single stick

 

 

Gigi Gelato

Gember + sinaasappel + wortel

Aardbei + blauwe bessen + biet

Mango + passievrucht + venkel

Verkrijgbaar bij Albert Heijn, Hoogvliet, Jumbo, Spar University en nieuwe online supermarkt: Crisp voor €2,99 – €3,19 (voor een doosje van 3 stuks)

 

Quaker

Oats Express Protein

Verkrijgbaar bij Albert Heijn en binnenkort bij Jumbo voor €2,29

 

Servero

100% Fruit to Go Mango Therapy 4x90g

Verkrijgbaar bij Albert Heijn, Jumbo, Plus, Deen, Coop, Jan Linders, Emté, Poiesz voor €1,99 ( 4x 90 gram)

 

Wat is Servero 100% Fruit to Go Servero 100% Fruit to Go is het lekkerste tussendoortje gemaakt van 100% fruit en verder niets. Dé 100% fruitsnack, ‘anytime, anywhere’. Zonder toevoegingen, dus ook geen suiker. Ook géén kunstmatige geur-, kleur en smaakstoffen.

 

Andros

So Good & Veggie Natuur

Verkrijgbaar bij Coop (Natuur, Perzik en Hazelnoot) voor € 2,69 (4 x 100 gram)

Let op: dit zijn adviesprijzen.

 

Andros

So Good & Veggie Hazelnoot

Verkrijgbaar bij Jumbo (Hazelnoot en Vanille) voor € 1,85 ( 2x 120 gram)

Let op: dit zijn adviesprijzen.

 

 

Onze review Fitbox 2019 inclusief winactie

Bovenstaande box is goede orde ontvangen. Slechts 1 bekertje van de Andros desserts was kapot. De Gigi Gelato ijsjes zaten niet in de box, aangezien deze het transport niet zouden overleven. De houdbare producten waren verpakt in een speciaal zakje van aluminiumfolie om de houdbaarheid te garanderen.

De producten zijn door verschillende leden van het gezin getest en vielen eigenlijk allemaal in de smaak. Aan zowel de smaak en de textuur van de Andros toetjes moesten we wel even wennen. Maar als je het eenmaal gewend bent smaakt het goed. De Quaker Oats worden hier in huis gebruikt om te eten, maar ook als natuurlijk schoonheidsproduct. Opvallend was ook de smaak van Vieve Protein Water dat erg zoet smaakte. Servero is heerlijk fris en fruitig en bevat alleen fruitsuikers.

 

Doe mee en maak kans op een jaar Quaker Oats

Als mijn lezer mag je meedoen aan een te gekke winactie, waarbij je kans maakt op een jaar lang Quaker Oats. (Let op: deze actie wordt NIET door mij georganiseerd). Hoe doe je mee? “Vertel ons hoe jouw ideale ontbijtje eruit ziet via deze korte enquête en maak kans op de rest van het jaar gratis Quaker Oats Express Protein!“ Je kunt aan deze actie meedoen t/m 31 juli 2019.

 

Review Fitbox 2019 inclusief winactie

 

Algemeen oordeel

Wij vonden het hartstikke leuk om de Fitbox te reviewen en overwegen zeker om verschillende van deze producten in de toekomst te kopen. Van ons krijgt deze Fitbox een dikke 8,5.

*Dit artikel is een samenwerking

 

Dokteronline.com

2 REACTIES

  1. Mijn favoriete ontbijtje is gezond en voedzaam. Regelmatig is dat pap, met amandelmelk, maar ook brood of komosyoghurt met groenten of fruit. Ik dus wel het af, dan verveeld het niet. Daarnaast vooral ook lekker.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in