boek je vakantie bij de ANWB

*Verlichting speelt een belangrijke rol bij het inrichten van je huis. Vandaag een review lampen van Directlampen.nl. We waren al enige tijd op zoek naar geschikte verlichting voor de woonkamer. Toen ik dus de kans kreeg om verlichting uit te zoeken was de keuze vrij snel gemaakt. In deze review lees je alles over onze nieuwe vloer- en hanglamp.

 

Inhoud

Directlampen.nl de online shop op het gebied van verlichting

Als je op zoek bent naar een lamp dan kun je het beste bij een specialist kijken. Directlampen.nl is een online (en offline) shop die zich richt op alles wat met lampen en verlichting te maken heeft. Het online assortiment is zeer divers en varieert van hanglampen tot staande lampen in allerlei kleuren en vormen. Natuurlijk zijn ook bijpassende lichtbronnen (led lampen, gloeilampen) verkrijgbaar. De prijzen zijn net zo verschillend als de lampen zelf, maar kunnen over het algemeen goed genoemd worden, zeker als gekeken wordt naar de prijs/kwaliteitsverhouding.

De online shop is overzichtelijk ingedeeld, zodat je makkelijk kunt zoeken. De lampen zijn veelal van bekende merken zoals Steinhauer, Light & Living, Anne, Globo of Bronq, zodat je gegarandeerd kwaliteit koopt. Naast lampen voor de woon- en slaapkamer vind je hier ook lampen voor de kinderkamer, kantoor en de badkamer.

 

Review lampen van Directlampen.nl

Zoals gezegd mocht ik een lamp uit het assortiment uitzoeken. Aangezien ik meerdere lampen in de aanbieding  had gezien, werden het uiteindelijk twee lampen. Als eerste heb ik voor een vloerlamp gekozen voor de woonkamer: dat werd de praktische vloerlamp Lumidem Biron staalkleur. De vloerlamp is hartstikke handig omdat er ook een leeslampje bij zit. Zowel de bovenste als de leeslamp zijn afzonderlijk aan te zetten. De knoppen om de lampen aan te zetten zijn dimmers, dus je kunt de lichtsterkte zelf bepalen. Daarnaast kan de leeslamp gebogen worden, handig als je ergens mee bezig bent.

 

Review lampen van Directlampen.nl 1
De leeslamp van de vloerlamp

 

De lamp kwam als een klein bouwpakketje, maar was binnen no time in elkaar gezet. Wij hebben de lamp in een hoek van de woonkamer gezet, achter het tafeltje waar de printer op staat, in de buurt van de tv. Dat is de perfecte plek om goed te tv te kunnen kijken. En het leeslampje komt bij het printen goed van pas. Uiteindelijk is het mijn wens om de printer elders te zetten, maar dat is er nog niet van gekomen. De lamp geeft goed en mooi warm licht en voldoet helemaal aan mijn wensen. Daarnaast past de moderne uitstraling perfect bij de overige inrichting.

Als tweede heb ik een hanglamp uitgezocht, aangezien mijn zoon nog een lamp moest hebben. De lamp is helaas nog niet opgehangen, omdat ik eerst een ladder aan moet schaffen/lenen. Ik vond het ontwerp van de draden hanglamp Anne Lighting Wire O  in legergroen hartstikke stoer. Bovendien combineert het mooi met zijn vintage LED lamp die hij al heeft hangen. Zoals gezegd, de lamp hangt nog niet, maar ik heb hem al uitgepakt en het materiaal voelt redelijk zwaar en stevig aan en daar ben ik blij om. Mijn zoon vind de lamp nu al geweldig.

 

Review lampen van Directlampen.nl 2

 

Voordelen Directlampen.nl

  • Groot assortiment
  • Prijs/kwaliteitsverhouding is goed
  • Snelle levering (had de lampen volgende dag al in huis)
  • Zowel offline als online shop
  • Bekende merken verlichting

 

Nadelen

Ik moet heel eerlijk bekennen dat ik even bij het in elkaar zetten van de lamp dacht ‘waar ben ik aan begonnen’, maar eerlijk is eerlijk: ik was met tig andere dingen bezig. Toen ik me alleen bezighield met de lamp was deze zo in elkaar gezet. Dus een ander nadeel dan dat je de lamp misschien zelf in elkaar moet zetten kan ik niet bedenken.

 

Algemeen oordeel

We zijn heel erg tevreden en blij met de lampen. De keuze in lampen is in dit huis altijd een ‘strijdpunt’ aangezien de smaken van mijn man en mij heel erg uiteenlopen, maar ik heb deze lampen zonder zijn medeweten besteld en hij vindt ze ook mooi. Van ons krijgt Directlampen.nl dan ook een dikke 9,5.

 

 

Review lampen van Directlampen.nl 3

Dokteronline.com

14 REACTIES

    • Moet je zeker doen, er is zo veel keuze en de prijs/kwaliteitsverhouding is ook heel goed. Succes met renoveren en het uitzoeken van nieuwe lampen

  1. Wat een gave vloerlamp zeg! Ik moet eerlijk zeggen dat ik daar ook nog best een poosje naar gekeken heb, maar ik was toch bang dat ik hem niet zo makkelijk weg kon ‘moffelen’ op de plek waar ik hem graag zou willen. Daar heb ik nu toch een beetje spijt van nu ik hem bij jou zie staan!

    • Eerlijk is eerlijk: ik heb ook best lang lopen twijfelen, maar was zo bang dat ik er spijt van zoude knoop door heb gehakt en hem besteld heb 😉 En ik ben er echt heel erg blij mee.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in