boek je vakantie bij de ANWB

Een tijd geleden heb ik gereageerd op een oproep waarin gezocht werd naar bloggers voor het reviewen van een sleutelhanger. De sleutelhanger heb ik inmiddels ontvangen en vandaag lees je alles over de service en het ontvangen product in mijn review sleutelhanger van fotosieradencreations.nl

 

Inhoud

De producten van Fotosieradencreations

Als je een kijkje neemt op de website van fotosieradencreations.nl dan zie je dat dit bedrijf talloze producten maakt. Van armbanden tot sleutelhangers je kunt hier werkelijk van alles en nog wat vinden. Zoals de naam al aangeeft worden alle producten voorzien van een persoonlijk tintje door er een foto aan toe te voegen. Naast foto’s wordt elk product gepersonaliseerd door toevoeging van extra tags al dan niet voorzien van een eigen gekozen tekst.

 

Review sleutelhanger van fotosieradencreations.nl

Zoals ik al eerder heb aangegeven was het bedrijf op zoek naar mensen die hun sleutelhangers wilden reviewen. De getoonde sleutelhanger sprak me direct aan en dus gaf ik aan dat ik deze wel wilde ontvangen. Oorspronkelijk zou er een foto van een huisdier inkomen. Aangezien ik geen keuze kon maken tussen onze honden en de kat en dolgraag een sleutelhanger wilde met de foto’s van mijn kinderen, werd een andere sleutelhanger gemaakt.

Ik mocht twee foto’s aanleveren en voordat de sleutelhanger op de post ging kreeg ik alvast via een foto een sneak peek te zien. Ideaal, want als het niet naar mijn zin was geweest, dan had ik dat op dat moment in elk geval nog aan kunnen geven. De volgende dag lag al er al een envelop in de bus. Kwam perfect uit, want de avond ervoor had ik mijn sleutel met plastic hartjessleutelhanger in het donker laten vallen en was ik erop gestapt. Die was dus rijp voor de prullenbak.

De sleutelhanger was verpakt in een leuk organza zakje met daarin een visitekaartje. Ik was verbaasd over het gewicht van de sleutelhanger: deze was heel licht, maar toch stevig. Gelukkig maar, want het is me al een keer gebeurd dat ik het contact waar de autosleutel in moet (geen idee hoe je dat in vakjargon moet zeggen) kapot heb gemaakt door een te zware sleutelhanger (was overigens een combinatie van teveel sleutels en zware sleutelhanger).

In eerste instantie kreeg ik de sleutel niet in het ringetje (hartje in dit geval), maar na een mailtje richting fotosieradencreations waarin uitgelegd werd dat het in het begin heel stroef kon gaan heb ik er een mesje bij gehaald en was het zo gepiept. Nu heb ik dus mijn kinderen altijd bij me. Naast de foto’s van de kinderen hangt er een tag aan met daarop de tekst: love you to the moon and back.

 

review fotosieraden creations sleutelhanger organzazakje

Voordelen gepersonaliseerde sleutelhanger van fotosieradencreations

  • Diverse gepersonaliseerde producten mogelijk
  • Licht in gewicht
  • Meerdere foto’s per product mogelijk
  • Leuke tags om het nog persoonlijker te maken
  • Geschikt om je geliefden of je huisdier altijd bij je te hebben

 

Nadelen

Op het feit na dat ik niet direct de sleutel in de ring kreeg (wilde natuurlijk niet te veel kracht zetten) kan ik geen nadeel ontdekken. De tijd moet uitwijzen of het materiaal goed is, maar voorlopig ben ik bijzonder tevreden over de gekregen sleutelhanger.

 

Algemeen oordeel over fotosieradencreations.nl

Fotosieradencreations heeft me heel goed geholpen en dachten goed met me mee. Toen ik liet weten dat ik de sleutel er niet in kreeg hebben ze me direct per mail tips gegeven hoe ik dit op kon lossen. Ik ben heel erg tevreden over de service en de sleutelhanger. Van mij krijgt fotosieradencreations dan ook een dikke 9.

 

*Disclaimer dit artikel is een samenwerking

 

review fotosieraden creations sleutelhanger detail

 

Dokteronline.com

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in