boek je vakantie bij de ANWB

Een tijd geleden mocht ik een heel bijzondere LED lamp ontvangen om te reviewen. Vandaag lees je hier alles over in mijn review vintage LED lamp van Thatsled.nl. Voldoet de lamp aan de verwachtingen? Geeft de lamp genoeg licht en is het aan rader of toch niet?

 

Inhoud

Maak kennis met Thatsled.nl

Bij Thatsled.nl  draait alles om verlichting, met name LED verlichting. Naast LED lampen (lichtbronnen) verkopen ze bijpassende lampen in verschillende modellen en armaturen. Alles kan op elkaar afgestemd worden, zodat je een bij elkaar passend geheel hebt. Er zijn niet alleen lampen voor binnen verkrijgbaar, er is ook ruime keuze in buitenverlichting.

De LED lampen vallen direct op door het aparte fillament. Dat heeft natuurlijk ook invloed op de lichtval en zorgt voor een heel aparte uitstraling. Naast heldere lampen kan ook gekozen worden voor goud en mat. Om het kiezen te vergemakkelijken kan direct gezocht worden op het gewenste wattage en de benodigde fitting.

 

Review vintage LED lamp van Thatsled.nl

Soms krijg je als blogger buitenkansen om nieuwe producten te ontdekken en te testen. Toen ik deze lampen voorbij zag komen heb ik direct contact opgenomen met het bedrijf. Ze zagen een samenwerking wel zitten en binnen twee dagen had ik de vintage Led lamp met gedraaid fillament in het goud in huis. Het heeft nog even geduurd voordat de lamp getest kon worden, want momenteel hebben wij geen ladder in huis. Zoonlief moest mij dus helpen, maar helaas was ik ruim 1,5 week goed ziek, waardoor alles bleef liggen.

Gisteren hebben we de lamp dan eindelijk vervangen en toen kon de pret beginnen. De vintage lamp geeft ontzettend warm licht en fungeert als een echte eyecatcher. Omdat we momenteel in een huurhuis zitten en mijn zoon geen echte lamp heeft wil hij deze bewaren voor als we verhuist zijn om dan in zijn kamer te gebruiken in combinatie met een mooie lamp. Voor nu wilden we echter gewoon weten of de led lamp werkelijk in de smaak zou vallen en genoeg licht zou geven.

Ik kan volmondig ja zeggen op beide vragen. De lamp geeft voldoende licht en valt zeer zeker in de smaak. Het op de foto vastleggen van een bijzondere lichtbron vergt niet alleen veel geduld, maar vooral ook heel veel experimenteren met de camera. Ik hoop dat het duidelijk overkomt en dat te zien is hoe de lamp eruit ziet als het donker is.

De led lamp hoeft natuurlijk niet per se in een hangende fitting geplaatst te worden. Het lijkt me geweldig om een leuke bureaulamp of tafellamp te hebben, waarbij de vintage led lamp de echte blikvager is. Het gedraaide fillament in goudkleur is namelijk echt apart.

 

Review led lamp thatsled.nl

 

Voordelen producten van Thatsled.nl

Het is reeds lange tijd bekend dat Led lampen veel beter zijn voor het milieu en de portemonnee. Dat heeft het bedrijf goed gezien en dus verkopen zij alleen Led lampen. Maar er zijn meer voordelen:

  • Groot assortiment
  • Bijzondere fillamenten die lamp tot eyecatcher maken
  • Bijpassende lampen, armaturen
  • Overzichtelijk en makkelijk te zoeken op fitting en wattage
  • Snel in huis

 

Nadelen

Het enige nadeel is dat led lampen natuurlijk een stuk duurder zijn dan een gewone gloeilamp, waardoor je in een keer een grotere uitgave moet doen. Wordt echter gekeken naar het aantal branduren dan valt dit verschil bijna tegen elkaar weg te strepen.

 

Algemeen oordeel over Thatsled

Als je op zoek bent naar verlichting die opvalt dan ben je hier aan het juiste adres. De lampen geven voldoende licht en zijn daarbij ook nog warm en sfeervol. De prijzen vallen reuze mee en de producten heb je snel in huis. Mijn zoon is helemaal blij en hoopt nog lang van de vintage led lamp te kunnen genieten. Van ons krijgt thatsled dan ook een dikke 9.

*Disclaimer: dit artikel is een samenwerking

 

Review led lamp thatsled.nl 1

Dokteronline.com

17 REACTIES

  1. Ik vind het een hele grappige lamp!!
    En tja, de kosten, als je kijk naar het aantal branduren vergeleken met de gewone gloeilamp valt daar ook wat voor te zeggen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in