boek je vakantie bij de ANWB

She said is de nieuwste bioscoopfilm over seksueel misbruik in Hollywood. Een belangrijke film die een rol speelde bij het doorbreken van taboes met uiteindelijk de #meToo- beweging die hieruit voort is gekomen. Vanaf 24 november 2022 in de bioscoop te zien. Doe mee en maak kans op vrijkaarten.

 

Inhoud

She said de nieuwste bioscoopfilm over seksueel misbruik in Hollywood

De twee keer voor een Oscar® genomineerde Carey Mulligan (Promising Young Woman, An Education) en Zoe Kazan (miniserie The Plot Against America, The Big Sick) spelen Megan Twohey en Jodi Kantor, de twee journalisten van de New York Times die samen een van de belangrijkste verhalen van een generatie publiceerden.

Een verhaal dat mede verantwoordelijk was voor de #MeToo-beweging, dat een decennialange stilte doorbrak over seksueel misbruik in Hollywood en de Amerikaanse cultuur voorgoed veranderd heeft. In de film wordt duidelijk dat vrouwen jarenlang hun mond niet open durfden te doen.

De film is geregisseerd door Emmy-winnaar Maria Schrader (miniserie Unorthodox) naar een scenario van Oscar®-winnaar Rebecca Lenkiewicz (Ida). De film wordt geproduceerd door Oscar®-winnaars Brad Pitt, Dede Gardner en Jeremy Kleiner namens Plan B Entertainment en de uitvoerend producenten zijn de voor een Oscar® genomineerde Megan Ellison en Sue Naegle namens Annapurna Pictures.

Nieuwsgierig geworden? Bekijk dan hieronder de trailer.

Algemene informatie She said

Land: VS
Gesproken taal: Engels
Cast: Carey Mulligan, Zoe Kazan
Regisseur: Maria Schrader
Speelduur: 129 minuten
Genre: drama

Vanaf 24 november 2022 in de bioscoop te zien

 

Doe mee en maak kans op 2×2 vrijkaarten voor She said

Wil je de film zelf heel graag zien? Doe dan mee, want ik verloot maar liefst 2×2 vrijkaarten voor de bioscoopfilm She said. Kans maken? Laat hieronder weten dat je meedoet.

 

Meer kans maken? Doe dan ook het volgende:

  • Volg tipsvoorjou op Facebook (dat doe je natuurlijk al 😉) 1+
  • Deel het bericht op Facebook 1+ kans
  • Tag minimaal 5 mensen onder het bericht op Facebook 5+ kansen
  • Volg tipsvoorjou op Instagram 1+ kans

 

De winactie eindigt op zondag 27 november 2022 om 00:00 uur. Op maandag 28 november 2022 maak ik de winnaars bekend op FB. Je krijgt als winnaar ook een mailtje van mij.

Alleen voor deelnemers uit Nederland!

She said filmposter

 

Dokteronline.com

7 REACTIES

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in