boek je vakantie bij de ANWB

Heb jij je voorgenomen om dit jaar aan je conditie te werken? Wil jij meer energie hebben en ben je daarom hard gaan trainen? Je zult dan gemerkt hebben dat het niet altijd eenvoudig is om te zien of je echt vooruitgaat of dat het slechts een gevoelsmatige verbetering is. Je lichaam kan je namelijk behoorlijk voor de gek houden; denk jij dat het fantastisch gaat, blijkt na afloop van je hardlooptraject dat je veel meer tijd nodig had om het parcours af te leggen dan de vorige keer. Je kunt dergelijke misverstanden voorkomen door een goed horloge te kopen. Hebben wij het dan gewoon over een regulier horloge? Uiteraard niet! Wij willen het graag met je hebben over een sporthorloge ofwel een smartwatch. Met dit horloge kun je je prestaties goed in kaart brengen en dus kun je ze gericht gaan verbeteren.

 

Inhoud

Een smartwatch die alles vastlegt

Het verbeteren van je prestaties begint bij het in kaart brengen van je prestaties. Je moet daarom zorgen dat je je data goed kunt verzamelen. Met een garmin dames smartwatch gaat dit zeker lukken. Dit dameshorloge is gemaakt om jou niet alleen de tijd mee te delen, maar om je alles over je lichaam te vertellen. Je kunt het horloge gewoon om doen en vervolgens wordt je hartslag nauwkeurig bijgehouden, het aantal stappen dat je zet, je stresslevel wordt in kaart gebracht en je kunt je slaappatronen blootleggen. Dit is cruciale informatie voor mensen die aan zichzelf willen werken. Bekijk daarom welk model jij het liefst wilt zodat je binnenkort al kunt beginnen met jezelf te ontwikkelen.

 

Je essentiële sportmaatje

Als je veel hardloopt, wil je weten welke afstand je in welke tijd aflegt. Met een smartwatch wordt dat vrijwel automatisch bijgehouden. Je kunt zien hoe snel je liep, hoe hoog je hartslag was en hoe ver je uiteindelijk gelopen hebt. Heb je deze gegevens eenmaal verzameld, dan is het daarna de kunst om te zorgen dat je de volgende keer net iets sneller gaat lopen. Dat je zorgt dat je hartslag lager uitvalt of dat je misschien net iets verder in dezelfde tijd loopt. Hierdoor wordt je nooit meer voorgelogen door je gevoel en kun je op basis van pure data bekijken of je een goede prestatie neergezet hebt.

 

Vergeet je rustmomenten niet

Wie meer energie wil hebben zal dit niet alleen bereiken door meer te sporten, maar ook door meer te rusten. Wij gaven al aan dat je met een smartwatch ook je slaappatronen bij kunt houden. Zo krijg je inzicht in hoe je slaapt. Heb jij meer diepe slaap nodig? Dan kun je je leefwijze hier op aanpassen. Zonder smartwatch had je dit patroon waarschijnlijk niet ontdekt, nu kun je er gericht aan gaan werken. Zo zijn er vele voorbeelden te noemen van hoe een smartwatch jou kan helpen jou een betere conditie te geven. Bekijk de modellen online en bestel vandaag nog het horloge dat jij graag zou willen. Veel succes met sporten!

Dokteronline.com

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in