boek je vakantie bij de ANWB

Stadshart Amstelveen, het bruisende centrum van Amstelveen, viert dit jaar haar 25-jarig jubileum. Sinds de grote verbouwing en uitbreiding in 1998 heeft Stadshart Amstelveen zich doorontwikkeld tot een diverse bestemming voor Amstelveners en bezoekers uit de wijde omgeving waarbij winkelen, heerlijk eten, en ontspanning centraal staan. Het winkelcentrum blijft zich vernieuwen, zo ook dit jaar, door aantrekkelijke nieuwe merken die zich zullen vestigen in Stadshart en het behoud van geliefde merken die de diversiteit van het winkel- en horeca-aanbod versterken.

 

Inhoud

Een terugblik

Natuurlijk kunnen klanten al vele decennia op deze locatie in Amstelveen terecht voor het doen van aankopen, maar 25 jaar terug werd het centrum dubbel zo groot en kreeg het de naam die het nu heeft: Stadshart Amstelveen.

Oud Amstelveners kennen het centrum nog onder de namen Winkelcentrum Binnenhof en Plein 1960. 25 jaar Stadshart Amstelveen betekent 25 jaar herinneringen van vreugde en gemeenschap. Het bekende Rembrandthof met bijvoorbeeld de Bijenkorf heeft generaties Amstelveners en bezoekers van buiten de stad verwelkomd. Maar ook het Stadsplein – omringd door bruisende horecazaken – is tot vandaag de dag de plek om samen te komen en te ontspannen.

Velen herinneren zich de evenementen en festivals zoals de Kerstparade in 2018, die zelfs is uitgezonden op nationale TV. Bovendien heeft Stadshart Amstelveen vele LEGO-liefhebbers verwelkomd tijdens speciale festivals. De komst van koning Willem-Alexander en koningin Máxima met Koningsdag in 2014 is een van de hoogtepunten in het centrum.

Het 25-jarig jubileum is voor Stadshart Amstelveen niet alleen een gelegenheid om terug te kijken, maar zeker ook een moment om vooruit te kijken naar een mooie toekomst.

25 jaar Stadshart Amstelveen 1

Merken binnen Stadshart Amstelveen

Stadshart Amstelveen is verheugd aan te kondigen dat een aantal van haar meest gewaardeerde merken hun verbintenis heeft verlengd en nieuwe merken heeft verwelkomd: zoals een verlenging in de samenwerking met lokale held Maddox die de consument van een breed aanbod aan stijlen voorziet, het populaire Amac, en Starbucks, een favoriet van velen op het gebied van koffie.

Daarnaast zijn G-Star RAW, C&A en de Japanse supermarkt Pika Pika naar een nieuwe locatie binnen Stadshart Amstelveen verplaatst en wordt Holland & Barrett uitgebreid met hun nieuwste winkelconcept. Op het gebied van food kun je terecht bij Waffle Island en de kiosk van MAOZ Vegan. Ten slotte heeft Froothie Bar Blond & Brown overgenomen en ga je naar Coco & Sebas voor de lekkerste chocoladecadeaus, nu zelfs op twee locaties.

De komende jaren zullen er nog meer uitbreidingen plaats gaan vinden, met onder meer de komst van een flagship van NIKE en vergrootte H&M met voor het eerst in deze stad een H&M Home, waardoor Stadshart Amstelveen ook de komende 25 jaar weer garant kan staan voor een optimale shopbeleving.

“Wij zijn ontzettend trots dat we met onze ondernemers 25 jaar het stadshart van Amstelveen hebben kunnen zijn. Maar belangijker is het enthousiasme als ik denk aan de 25 jaar die voor ons liggen. Samen blijven we van het centrum van Amstelveen een levendige bestemming maken voor winkelen, eten en genieten.” Aldus Eduard Helwig, Winkelcentrum Manager.

 

Over Stadshart Amstelveen

Stadshart Amstelveen staat voor sfeervol en elegant winkelen. Het overdekte winkelcentrum biedt onderdak aan meer dan 140 winkels en restaurants, met grote merken als de Bijenkorf, ZARA, Dille & Kamille, Intimissimi, Calzedonia, Massimo Dutti, Nespresso, NA-KD en Anne&Max. Naast deze bekende merken, zijn er ook diverse lokale helden en boetiekjes met vernieuwende concepten zoals Maddox, Rosmode, DAY en Venstra Café in de bibliotheek. Het winkelcentrum is zeven dagen per week open. Stadshart Amstelveen is te volgen op de website, Facebook en via Instagram.

Dokteronline.com
Vorig artikelZo leg je zelf een groen gazon aan
Volgend artikelLow budget recept: macaroni met worst goulash
anja
Creatief, eigenwijs, nieuwsgierig, moeder en jonge oma. Duitse met Nederlands paspoort die ook jaren in Suriname heeft gewoond. Een paar steekwoorden die mij als redacteur van dit online magazine omschrijven: nieuwsgierig, probeert graag nieuwe dingen uit, gezondheid voorop (opgeleid als voedingscoach, basis medische vakken opleiding gevolg), geniet van het leven, dol op bloemen, planten, dieren, bakken, koken, reizen, zelf maken. Mijn nieuwsgierige aard heeft ertoe geleid dat ik mijn tips die ik overal en nergens tegenkom graag met anderen deel.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in