boek je vakantie bij de ANWB

Op zoek naar een hilarisch spel voor iedereen vanaf 12 jaar? Dan raad ik je het spel Stay Cool van harte aan. Laat zien dat je kunt multitasken met het spel Stay Cool spel

 

Spelen voor tieners en volwassenen

Veel mensen brengen spelen direct in verband met kinderen. Echter is spelen ook voor volwassenen belangrijk. Dat kan zowel binnen met leuke spelletjes of buiten op een stormbaan, volwassen apenkooi of op de trampoline. Met dit weer zullen de meeste mensen kiezen voor spelen binnenshuis.  Gelukkig zijn er genoeg leuke (bord) spelletjes voor jong en oud te vinden.

Laat zien dat je kunt multitasken met het spel Stay Cool

Stay Cool is een spel van 999 games en is ontwikkeld voor kinderen vanaf 12 jaar. Het is eigenlijk een heel simpel, maar tegelijkertijd geraffineerd spel. Het is de bedoeling dat je laat zien dat je kunt multitasken. Klinkt overigens makkelijker dan het is.

Voor dit spel heb je minimaal 3 en maximaal 7 spelers nodig. Dus ook een aanrader voor een familie- of vriendenavond thuis. Degene die aan de beurt is krijgt van één speler een vraag te horen die hij mondeling moet beantwoorden. Een andere speler stelt de speler een vraag die hij/zij met de bijbehorende dobbelstenen moet beantwoorden. Ondertussen loopt de zandloper door en dringt de tijd. Hoe meer vragen je beantwoord binnen de opgegeven tijd (4 x 30 seconden) hoe groter de kans dat je wint.

Dit is een beetje kort door de bocht de speluitleg. Mocht je nu het idee hebben dat de vragenstellers dan door elkaar praten en je niets meer kunt volgen: dat is niet het geval. Degenen die de vragen stellen moeten netjes op elkaar wachten.

Ondertussen is het natuurlijk wel de kunst om terwijl je antwoord geeft op de ene vraag, met de dobbelstenen het antwoord op de andere vraag spelt. Multitasken dus! Je kunt je voorstellen dat dit hilarisch is, omdat de kans groot is dat je in plaats van een antwoord te gaan spellen je het hardop zegt. Dat levert overigens geen strafpunten of iets dergelijks op. Of je draait het om: je beantwoord de vraag niet, maar wil deze spellen met de dobbelstenen.

 

Mijn mening over Stay Cool

Het is een hilarisch spel dat zeker ook bij tieners in de smaak zal vallen. Alhoewel de opzet redelijk simpel is (het spel bestaat uit 1 zandloper, 1 kaart met cijfers, 500 kaarten met 1000 verbale vragen en 50 kaarten met 500 geschreven vragen en 7 letter dobbelstenen) is het in werkelijkheid een geraffineerd spel.

Je moet immers meerdere dingen tegelijk doen. Dit kan voor verwarring zorgen. Het kan natuurlijk ook zo zijn dat je ontzettend handig bent in multitasken en dat je iedereen versteld doet staan van jouw behendigheid. In alle gevallen is het een spel dat garant staat voor veel vermaak en wat je ook makkelijk met een grotere groep vrienden kunt spelen.

Laat zien dat je kunt multitasken met het spel Stay Cool spel

Stay Cool genomineerd voor Verkiezing Speelgoed van het Jaar 2020

Elk jaar wordt de Verkiezing Speelgoed van het Jaar georganiseerd. Hiervoor worden diverse spelletjes in verschillende leeftijdscategorieën genomineerd. Deze lopen uiteen van 0 – 18+. De uitslag van de verkiezingen wordt altijd in november bekend gemaakt. Om te bepalen welk speelgoed nu de absolute favoriet is kun je naar de pagina gaan om je stem uit te brengen. Door je stem uit te brengen maak je ook nog eens kans op het door jou genomineerde speelgoed.

 

Cadeautip voor tieners

Zoek je nog een leuk spel voor je tiener, vriend, vriendin, zus, tante of nicht? Dan kan ik je dit grappige spel van harte aanbevelen. Het verveelt nooit, tenzij je een ster bent in multitasken 😉

 

 

 

Dokteronline.com
Vorig artikelAlles wat je moet weten over duurzame mode
Volgend artikelGeniet van zoete feestdagen met originele chocolade cadeaus
anja
Creatief, eigenwijs, nieuwsgierig en moeder van twee fantastische tieners.

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.