boek je vakantie bij de ANWB

Heb jij een partner gevonden waarvan je twijfelt of hij of zij wel de ware is? Lees dan snel verder en ontdek 15 tekenen waaraan je kunt herkennen dat je de ware ontmoet hebt. Op die manier hoef je je niet meer af te vragen of het ware liefde is of niet.

 

Inhoud

Ware liefde vinden

Niets zo moeilijk als ware liefde vinden. Althans, voor sommige mensen is dat in elk geval zo. Voordat je er überhaupt over gaat peinzen of het om ware liefde gaat of niet is het goed om te kijken naar deze 13 tekenen om te zien of hij verliefd op je is. Want soms wordt je als vrouw verliefd op een man en denk je dat het wederzijds is, maar alles wijst erop dat dit niet het geval is.

 

15 tekenen waaraan je kunt herkennen dat je de ware ontmoet hebt

Verliefdheid wil helaas nog niet alles zeggen. Soms gaat verliefdheid heel snel over, soms duurt het wat langer voordat je erachter komt dat het toch niet de juiste partner is. En niets is vermoeiender dan twijfelen over je relatiestatus… Want de tijd die je aan deze persoon verspilt krijg je nooit meer terug en had je beter in jezelf kunnen investeren, terwijl je op zoek was naar de ware.

 

1. Je partner beschermt jou

Het gaat hierbij niet zozeer om bescherming wanneer je in gevaar bent, maar meer om kleine gebaren. Hij of zij legt een hand achter je rug als je in een menigte met mensen bent om je zo te beschermen.

 

2. Je partner wil kennismaken met je familie en vrienden

Familie en vrienden zijn belangrijk in het leven en natuurlijk wil je dat jouw partner kennis maakt met de mensen die het dichtst bij jou zijn. Kijkt hij of zij uit naar de kennismaking? Worden jouw vrienden ook de vrienden van je partner? Vind je partner het oprecht leuk om zo af en toe mee te gaan naar je familie of vrienden? Dan zit je in elk geval goed.

 

3. Jij kent de familie en vrienden van je partner

Het is niet alleen belangrijk dat je partner jouw familie en vrienden kent, dat geldt natuurlijk ook andersom. Als hij of zij niet staat te trappelen om voor te stellen aan zijn familie en vrienden, dan moet dat alvast een red flag zijn. Vraag je dan af of je wel met de juiste partner samen bent.

 

4. Kleine gebaren zijn onmisbaar

Als je partner de ware is zal hij of zij er alles aan doen om je gelukkig te zien. En dat hoeft niet altijd met grote cadeautjes, maar ook kleine gebaren van liefde zijn belangrijk. Een lief briefje op tafel voordat hij/zij naar werk vertrekt, kaartjes voor de bioscoop of overnemen van koken omdat jij moe bent (en je partner eigenlijk ook, maar het toch doet uit liefde) zijn kleine gebaren die een grote liefde verraden.

 

5. Planning

Of het nu om de planning van volgend weekend of zelfs de volgende vakantie gaat: je partner houdt rekening met jou en vraagt eerst naar jouw plannen. Aan de hand daarvan worden de eigen plannen gemaakt of opzij geschoven om samen iets te doen.

 

6. Je wordt meegenomen

Een man of vrouw die je nooit meeneemt naar een familieuitje of vriendenavond is niet de juiste voor jou. De ware partner wil je juist overal mee naar toe nemen en je aan zoveel als mogelijk mensen voorstellen als je vriend/vriendin.

 

7. De ware partner zorgt voor jou

Feminisme is goed en wel, maar laten we eerlijk zijn: de juiste man zorgt voor jou. En dat begint met kleine dingen als langer laten slapen en zelf voor een ontbijt zorgen tot aanbellen bij de buren als je geluidsoverlast hebt. Of het nu om kleine of grote dingen gaat: de ware partner zorgt voor jou.

 

8. Er wordt rekening gehouden met jouw voorkeuren

In een relatie zul je altijd water bij de wijn moeten doen. Op sommige vlakken liggen de interesses of voorkeuren misschien mijlen uit elkaar. Als je de ware liefde tegen het lijf loopt dan zal deze persoon altijd rekening houden met jouw voorkeuren. Vind jij bepaald eten niet lekker? Dan wordt er een ander restaurant gezocht…

 

9. Er wordt letterlijk ruimte gemaakt voor jou

De ware zal letterlijk ruimte in zijn of haar leven voor jou maken. Je krijgt een eigen plekje in de badkamer om jouw spullen neer te zetten en ook in de kledingkast wordt ruimte vrijgemaakt zodat je daar kleding van jezelf kwijt kan.

 

10. Jullie hebben veel raakvlakken

Herken jij jezelf in de ander? Zijn jullie het eens wat betreft normen en waarden? Wat jullie willen in een relatie en hoe jullie de toekomst met elkaar zien? Dan is het de ware! Lopen jullie meningen op belangrijke gebieden uiteen, zoals bijvoorbeeld verwachtingen in bed, kinderen enz. Dan moet je je afvragen of je wel met de juiste persoon samen bent.

 

11. Je wordt geaccepteerd zoals je bent

Niemand is perfect en dat is niet erg. Belangrijk is dat je partner jou accepteert zoals je bent, met al je tekortkomingen en imperfecties. Kijkt je partner voorbij je uiterlijk? En vind hij of zij het niet erg dat je niet in alles aan het ideaalbeeld voldoet? Dan zit je goed.

 

12. Jullie hebben dezelfde humor

In een relatie is humor onmisbaar. Als jullie niet opdezelfde lijn zitten wat humor betreft dan kan dat later nog wel eens problemen opleveren. Zoek je de ware? Dan is dit een belangrijke eigenschap waarop je kunt letten.

 

13. Je partner is  niet bereikbaar voor geïnteresseerden

Als je elkaar gevonden hebt is het niet meer nodig om op dating apps te zitten of beschikbaar te zijn via social media. Aanvragen van andere meisjes of jongens worden direct verwijderd, want er is maar één persoon waar jouw leven om draait en dat is de ware!

 

14. Je kunt jezelf zijn

We zijn mensen en niet alle dagen zijn hetzelfde, dat geldt ook voor ons humeur. Blijft jouw partner zonder morren en ruzie bij je ook als je een slechte dag hebt? Doet hij of zij er alles aan om je op te peppen? Hoef je je niet beter voor te doen dan je bent? Kun je je op een slechte dag gewoon laten gaan? Grote kans dat je partner dan de ware is.

 

15. Je partner maakt toekomstplannen met jou

Als er sprake is van serieuze toekomstplannen dan kun je er zeker van zijn dat je de ware gevonden hebt. Een toekomst samen plannen betekend dat de ander je niet meer kwijt wil en een leven zonder jou niet ziet zitten.

 

 

Dokteronline.com

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in