boek je vakantie bij de ANWB

Hou je van actie en avontuur? Dan is de nieuwste film van Universal Pictures echt iets voor jou. In The Lost City gaat het er spannend aan toe als een schrijfster ontvoerd wordt door een miljardair en gered moet worden door een wanne be held.

 

The Lost City

De briljante schrijfster Loretta Sage (Sandra Bullock) leidt een teruggetrokken leven, maar schrijft al haar hele carrière over exotische plekken voor haar populaire romantische avonturenboeken. De held van haar verhalen wordt op de cover belichaamd door Alan (Channing Tatum), die ook in het echt helemaal opgaat in zijn rol van “Dash”.

Als ze samen met Alan op promotietoer is voor haar nieuwste boek wordt Loretta ontvoerd door een excentrieke miljardair (Daniel Radcliffe) die hoopt dat ze hem kan leiden naar de oude schat van de Verloren Stad uit haar laatste verhaal. Alan grijpt zijn kans om te bewijzen dat hij niet alleen in de boeken, maar ook in het echte leven een held is en gaat achter haar aan om haar te redden.

Tijdens een spectaculair avontuur in de jungle, moeten de twee tegenpolen wel samenwerken om te overleven en om de oude schat te vinden voor die voorgoed verloren gaat.

The Lost City + winactie

 

Cast: Sandra Bullock, Oscar Nunez, Patti Harrison, Channing Tatum, Daniel Radcliffe, Da’Vine Joy Randolph

 

Benieuwd naar de film? Bekijk dan hieronder alvast de trailer

 

 

Doe mee en maak kans op vrijkaarten en een fanny pack

Wil je de film zelf zien? Dan heb ik goed nieuws voor jou: ik mag namelijk 2x 2vrijkaarten en een fanny pack verloten. Om mee te doen aan deze winactie laat je hieronder weten wanneer je voor de laatste keer naar de bioscoop bent geweest.

 

Meer kans maken? Doe dan ook het volgende:

 • Volg tipsvoorjou op Facebook (dat doe je natuurlijk al 😉) 1+
 • Deel het bericht op Facebook 1+ kans
 • Tag minimaal 5 mensen onder het bericht op Facebook 5+ kansen
 • Volg tipsvoorjou op Instagram 1+ kans

 

De winactie eindigt op vrijdag 15 april om 00:00 uur. Op maandag 18 april 2022 maak ik de winnaars bekend op FB. Je krijgt als winnaar ook een mailtje van mij.

The Lost City + winactie fanny pack

Dokteronline.com

34 REACTIES

 1. Wauw lijkt me een super film en een een mooi pakket ik doe heel graag mee !

  Facebook Diana van os
  Instagram Dientjuh van os

 2. Oh de laatste keer bioscoop was vóór corona vrees ik… dus het wordt wel weer eens tijd! Ik doe graag mee aan de winactie.

 3. Heerlijk dat we weer naar de bios kunnen. Dit is echt zo’n lekkere film (niet te spannend voor mij) om te gaan kijken!

 4. Leuk! Ik maak graag kans en volg jullie op facebook en Instagram.
  Mijn laatste keer in de bioscoop… pfoe, dat is pre-corona en ik zou niet eens meer weten welke film!
  Hoog tijd dus 🙂

 5. De laatste keer dat ik naar de bioscoop ben geweest was afgelopen jaar naar de laatste James Bond film. Was een hele goede film en ben ook benieuwd naar deze spannende actiefilm dus wie weet.

 6. De laatste keer was met het hele gezin naar De Luizenmoeder in 2021. Veel te lang geleden dus we gaan heel graag nu opnieuw naar de bios. 🙂

 7. Heel erg lang geleden was dat. Zeker twee jaar en nog voor de eerste lockdown. Eindelijk weer echt mogelijk! Een nieuw begin!

 8. mijn laatste keer was Spider-Man No way home.
  Erg leuk, maar nu heeeeeel veel zin om mr. Tatum in actie te zien 😎😁😁

  (volg je nu als @hunnysolo op insta!)

 9. Ik moet echt heel goed nadenken wanneer ik voor de laatste keer in de bioscoop was. Volgens mij niet afgelopen Sinterklaas maar die daarvoor bij een Sint-film met mijn dochter.
  Mijn zoon is al wat ouder en die zal het heel leuk vinden om naar deze The Lost city film te gaan met mij.

 10. O jeetje, dat is een eeuwigheid geleden. Ik ga alleen als er een goede actiefilm is en dat is zeker al een jaar of 3 geleden. Dus als het aan mij ligt is het weer tijd voor een biosje. Lekker uit en gezellig
  Ik doe dan ook graag mee aan deze actie.

 11. Vorig jaar voor het laatst naar de film geweest: 3 december 2021 naar Ghostbusters. Zou gezellig zijn als we weer een keertje naar de bios kunnen!

 12. Laatste keer bioscoop… 29 maart, even opgezocht. Blacklight, erg spannende film! Leuke actie! Ik doe graag mee om wellicht met een kaartje voor twee naar de bioscoop te kunnen!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in