boek je vakantie bij de ANWB

Speelt je puber graag online games? Of ben je zelf een fervente gamer? Grote kans dat je dan een Nintendo Switch in huis hebt. Eén van de populairste gameconsoles onder gezinnen. Wist je ook dat je online kunt gamen op je Nintendo met een e-Shop gamecard? Ontdek nu alles wat je wil weten over online gamen en de gamecard (cadeautip!).

 

Inhoud

Nintendo Switch voor gezinnen

Alhoewel er best wat gameconsoles op de markt zijn gebracht, steekt er één met kop en schouders boven de rest uit: de Nintendo Switch. En dan vooral onder gezinnen is dit de meest gewilde spelcomputer. Dat is ook niet zo gek. De Nintendo Switch biedt namelijk tal van voordelen. Zo kun je de games thuis spelen via de gewone console. Daarnaast kun je de spelletjes ook onderweg spelen dankzij tablet en handheld optie. Ideaal dus als je (veel) onderweg bent met je kinderen en je leuk vermaak zoekt.

Naast al deze voordelen is er nog een reden dat de Nintendo Switch vooral onder gezinnen erg populair is en dat zijn de vele leuke spelletjes die ook voor jongere spelers geschikt zijn. Tel hierbij het feit dat klassiekers waaronder Mario Kart op deze gameconsole gespeeld kunnen worden en je snapt: een Nintendo Switch is bijna onmisbaar voor je gezin.

 

Online gamen op je Nintendo met eShop gamecard

Nu kun je natuurlijk een hele berg games kopen, maar het nadeel daarvan is dat je deze ook ergens op moet bergen. Daarbij is de kans groot dat de schijven beschadigen of verloren raken. Gelukkig is het helemaal niet nodig om fysieke games te kopen voor de Switch. Er is namelijk de optie van online gamen op de Nintendo. Dat kan met een abonnement, waarbij je geniet van allerlei voordelen, waaronder gamemodus opslaan, spelletjes meenemen naar een andere console enz. Of je koopt losse online spelletjes. Zowel de losse games als de abonnementen vind je in de Nintendo eshop.

Online gamen vergroot eigenlijk de gamewereld van je kind. Je kunt namelijk makkelijk met andere spelers van over de hele wereld spelen. Naast tegen en met elkaar gamen kun je ook met elkaar chatten. Ideaal als je kind even geen vriendje heeft die tijd heeft en hij of zij toch even met iemand wil spelen.

Overigens hoef je de Switch niet alleen voor je kind gebruiken. Het is voor volwassenen een leuke spelcomputer met een grote keuze aan (klassieke) games die je waarschijnlijk nog uit je jeugd kent. En waarom zou je niet genieten van een potje Mario Kart spelen tegen je partner? Of ga eens uit je dak tijdens een spelletjesavond met vrienden. Je hebt helemaal geen fysieke bordspellen meer nodig, want de online games zijn minstens net zo leuk en hilarisch.

Online gamen op je Nintendo met eShop gamecard switch

 

Cadeautip: eShop gamecard

Vooral voor pubers kan het lastig zijn om een passend cadeau te vinden. Als je ze vraagt wat ze willen halen ze vaak hun schouders op, want ze komen eigenlijk niets te kort. Of ze komen met cadeau ideeën die financieel niet haalbaar zijn. Waar je de meeste tieners wél blij kunt maken zijn dingen die te maken hebben met een scherm. Dus waarom niet verrassen met tegoed om online games of een abonnement te kopen voor de Nintendo Switch? Je kunt deze cadeautip ook doorgeven aan alle oma’s, opa’s, ooms enz. Het fijne is dat je voor dit cadeau niet uit huis hoeft te gaan. Je bestelt de Nintendo eshop card 75 euro of een ander bedrag makkelijk en snel online.

Vervolgens krijg je een mail met daarin de code en deze kun je dan weer doorsturen naar de jarige. Perfect als je het niet redt om op de verjaardag aanwezig te zijn, maar je wel een leuk cadeau wil geven. Op die manier kan de puber zelf uitzoeken wat hij of zij wil hebben en zijn alle partijen tevreden!

Leestip: Cadeautips voor tieners vanaf 12 jaar

 

Dokteronline.com

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in