boek je vakantie bij de ANWB

Ticket to Paradise is een romantische komedie met niemand minder dan George Clooney en Julia Roberts. De film is vanaf 28 september 2022 alleen in de bioscoop te zien. Doe mee en maak kans op vrijkaarten voor deze film.

 

Inhoud

Ticket to Paradise

Oscarwinnaars George Clooney en Julia Roberts nemen je mee in een zinderend zomeravontuur. In Ticket to Paradise hebben ze als ex-geliefden een gezamenlijke missie: hun smoorverliefde dochter ervan weerhouden dezelfde fout te maken als zij ooit maakten: overhaast trouwen met iemand die ze net ontmoet heeft. Maar om hun doel te kunnen bereiken moeten ze samen werken en dat valt niet mee als je je ex niet kunt zien of luchten.

Met deze romantische komedie waan je je op een tropisch paradijs (Bali) zonder zelf het vliegtuig te hoeven pakken en volg je het verhaal over tweede kansen die verrassend kunnen uitpakken.

Benieuwd naar de film? Bekijk dan de trailer hieronder

 

 

Algemene informatie over de film

Geschikt vanaf 13  jaar

Speelduur: 1 uur en 44 minuten

Genre: komedie, romantiek

In de bioscoop: vanaf 28 september 2022

Distributeur: Universal Pictures

Cast en crew: Ol Parker (Mamma Mia! Here We Go Again, schrijver van de Best Exotic Marigold Hotel-films) heeft Ticket to Paradise geregisseerd naar het script dat hij samen met Daniel Pipski schreef. Ticket to Paradise is geproduceerd door Tim Bevan (Darkest Hour, The Danish Girl) en Eric Fellner (The Theory of Everything, Les Misérables) voor Working Title, door Sarah Harvey (The Best Exotic Marigold Hotel, co-producent In Bruges), Deborah Balderstone (Palm Beach, Gone), George Clooney en Oscar®-winnaar Grant Heslov (Argo, The Midnight Sky) voor Smokehouse Pictures en door Julia Roberts, Lisa Roberts Gillan en Marisa Yeres Gill (beiden co-uitvoerend producent van de serie Homecoming) voor Red Om Films.

Ticket to Paradise + winactie 1

Doe mee en maak kans op vrijkaarten

Wil je de film zelf zien? Dan heb ik goed nieuws voor jou: ik mag namelijk 3x 2 vrijkaarten verloten. Om mee te doen aan deze winactie laat je hieronder weten van welk tropisch land jij droomt (je hoeft dit dus niet zelf bezocht te hebben).

 

Meer kans maken? Doe dan ook het volgende:

  • Volg tipsvoorjou op Facebook (dat doe je natuurlijk al 😉) 1+
  • Deel het bericht op Facebook 1+ kans
  • Tag minimaal 5 mensen onder het bericht op Facebook 5+ kansen
  • Volg tipsvoorjou op Instagram 1+ kans

 

De winactie eindigt op zondag 2 oktober 2022 om 00:00 uur. Op maandag 3 oktober 2022 maak ik de winnaars bekend op FB. Je krijgt als winnaar ook een mailtje van mij.

Alleen voor deelnemers uit Nederland!

Ticket-to-Paradise_ps_1_jpg_sd-high_Copyright-2022-Universal-Studios-All-Rights-Reserved kl

Dokteronline.com

10 REACTIES

  1. Ik droom van Costa Rica! Mijn ouders zijn er geweest en wat een schitterende natuur en mooie authentieke plaatsjes! Alleen die insecten, dat houdt mij een beetje tegen. Spinnen hadden ze gezien….zo groot…brrr

  2. Mooie mensen..twee geweldige acteurs!Een verhaal en prachtige locatie…tuurlijk wil ik die film graag zien.Hawaï lijkt mij een onvoorstelbare droom om daar te komen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in