boek je vakantie bij de ANWB

Bij mo’media is het deze zomer FEEST. De uitgeverij bestaat 25 jaar en de time to momo stedengidsen bestaan alweer 20 jaar. Ontdek meer over deze geweldige stedengidsen en doe mee en maak kans op de limited edition stedengids Parijs.

 

Inhoud

Time to momo

‘Het is geweldig om te zien dat de reeks die we 20 jaar geleden bedachten, zo succesvol is geworden. Miljoenen exemplaren zijn er inmiddels verkocht en zijn marktleider in Nederland en Vlaanderen! Een hele bijzondere gedachte dat zoveel mensen door onze locals een geweldige stedentrip beleefd hebben. De pandemie heeft ons gesterkt in het idee dat stedentrips anders moeten: verrassender, lokaler, maar vooral: persoonlijker. En weg van de toeristenmassa! Precies dat waar time to momo al 20 jaar voor staat’. – René Bego, uitgever en founder van time to momo.

 

Time to momo stedengidsen limited edition

Om 20 jaar time to momo te vieren, zijn de meest populaire bestemmingen nu verkrijgbaar in een limited feesteditie: mooie linnen look covers in frisse kleuren, handig elastiek, stickervel en zestien notitiepagina’s voor de persoonlijke touch.

De time to momo gidsen bestaan 20 jaar en dat wordt gevierd! Van de acht meest populaire bestemmingen is een luxe feesteditie uitgebreacht met veel extra’s:

  • Luxe limited editie met linnen look en handig elastiek;
  • De vertrouwde gids plus routekaarten en stadsplattegrond;
  • Een stickervel om favoriete spots te markeren op de kaart;
  • 16 extra notitiepagina’s, voor je eigen notities, schetsen of tips;
  • De gratis app waarin je de content van de gids kan downloaden.
Acht pareltjes, die je allemaal wilt hebben: Parijs, Londen, Barcelona, Valencia, Rotterdam, Lissabon, New York en Berlijn.
Time to momo stedengidsen limited edition + winactie 1
Kleine impressie van de boeken van time to momo

Winactie limited edition stedengids Parijs

Staat er een stedentrip naar Parijs op de planning? Neem dan vooral de handige stedengids Parijs mee. In de stedengids vind je onder andere een stickervel om je favorieten te markeren, je hotel op de plattegrond aan te geven en je gids te personaliseren. Daarnaast zitten er achter in de gids 16 notitiepagina’s waar je kunt plakken, schrijven en tekenen. En dat allemaal verpakt in een luxe linnen omslag met handig elastiek. Verder vind je in stedengids Parijs:
– 6 verrassende routes door de leukste wijken van de stad
– Meer dan 250 adressen
– Overzichtelijke kaarten per wijk
– Grote uitneembare stadsplattegrond
– Informatie over bezienswaardigheden, restaurants, winkels, activiteiten, vervoer etc.
Het boek heeft een handig formaat: 18cm x 12cm en bevat maar liefst 168 pagina’s. Genoeg dus om je volgende stedentrip tot een groot succes te maken. De stedengidsen kosten normaal 20,99 euro per stuk, maar ik mag ook een stedengids verloten onder mijn lezers.
Time to momo stedengidsen limited edition + winactie stedengids Parijs
Wat moet je doen om kans te maken op de stedengids?
Laat mij weten met wie en wanneer je naar Parijs gaat. Meer hoef ik niet te weten. De stedengids is echt bedoelt voor iemand die binnenkort naar Parijs gaat en daarvoor een handige gids kan gebruiken.

Meer kans maken? Doe dan ook het volgende:

  • Volg tipsvoorjou op Facebook (dat doe je natuurlijk al 😉) 1+
  • Deel het bericht op Facebook 1+ kans
  • Tag minimaal 5 mensen onder het bericht op Facebook 5+ kansen
  • Volg tipsvoorjou op Instagram 1+ kans

 

De winactie eindigt op om vrijdag 29 juli 00:00 uur. Op maandag 1 augustus 2022 maak ik de winnaar bekend op FB. Je krijgt als winnaar ook een mailtje van mij. Uitsluitend voor deelnemers uit Nederland.

Dokteronline.com

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in