boek je vakantie bij de ANWB

Met temperaturen tot 26 graden in dit zonnige voorjaar mogen we zeker niet klagen. Ons zomergevoel is gaan gieren en kunnen niet wachten op al het heerlijks wat bij de zomer hoort. Een zomers interieur hoort daar ook zeker bij. In dit artikel geven we tips hoe je je woning zomer klaar maakt!

 

Inhoud

Grote schoonmaak

Voor al het moois kan beginnen, moet het oude er eerst uit. Een grote schoonmaak geeft een fris en stofvrij gevoel. Werp tijdens de schoonmaak ook eens een kritische blik op je huidige accessoires. Aan accessoires kun je zo gewend raken dat je helemaal niet meer door hebt dat ze er staan. Weg met de winterse kleuren!

 

Groennnn!

Het voorjaar is jouw moment om te shinen met de meest kleurrijke bloemen. Ga wekelijks naar de plaatselijke bloemist of neem een abonnement op Bloomon. Zo ben jij iedere week voorzien van een vers bosje bloemen en word je elke keer opnieuw verwelkomd door een heerlijke bloemengeur. Het wordt extra leuk wanneer je je eigen kruiden gaat verbouwen. Wat is heerlijker dan tijdens een warme zomerdag verkoeling zoeken met een ijskoud glas water met zelf verbouwde munt.

 

Tips om je woning zomerklaar te maken 1

 

Pak je tuin aan

De zomer laat ons toe om ons binnen leven naar buiten te verplaatsen. Om daar optimaal gebruik van te maken heb je de volgende dingen nodig:

  • Een tuin/balkon natuurlijk;
  • Lounge set;
  • Vuurkorf;
  • Comfortabele zitzak;
  • Muggennet (enige nadeel aan de zomer!)

 

Tips om je woning zomerklaar te maken 2

 

Lichte kleuren

Van het zomerse kleurenpalet worden wij persoonlijk erg blij. Verban de donkere knusse kleuren uit je woning. Haal lichte tinten als appeltjesgroen en lichtgeel in huis. Je woning moet net als buiten gaan fleuren! Vind je het aanpassen van het kleurenpalet van je woning teveel moeite? Zorg dan dat je veel daglicht binnenlaat. Raamdecoratie speelt hier een belangrijke rol in. Gooi je gordijnen op maat open of schaf vitrage gordijnen aan om de sfeer van een Spaans vakantiehuis na te bootsen.

 

Laat die zomer maar komen! 

 

Dokteronline.com

2 REACTIES

    • Klopt, ik heb zelf een garage die momenteel als schuur gebruikt wordt, erg handig moet ik zeggen. Nog leuker inderdaad als je daar een overkapping aan maakt

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in