boek je vakantie bij de ANWB

Doe je ogen dicht en denk eens aan jouw droomhuis. Waar denk je aan? Veel mensen denken aan een landhuis met grote kamers en luxe spullen. Andere zien zichzelf in een penthouse midden in de grote stad. Wat nou als het huis waar je nu in woont omtovert tot een droomhuis? Met een aantal upgrades tover je jouw woning om tot jouw ideale huis. Ben jij benieuwd naar deze upgrades? Lees dan snel verder!

 

Inhoud

Zet een lekkere bank neer

Waar ben je op het moment dat je dit leest? In de trein of op je werk? Misschien zit je op de bank in je woonkamer. Zit je lekker? Nu je er op let, merk je hoe belangrijk een lekkere bank is. Het is een van de meubels waar je het meest gebruik van maakt. Na een lange dag plof je hier lekker neer en kom je helemaal tot rust. Neem daarom eens een kijkje bij de mooiste relaxbanken. Ga voor comfort!

 

Creëer een statement muur

Vind je het ook zo spannend om te gaan voor een opvallende kleur in het interieur? Het is niet zo gek dat je dit eng vindt. Nadat je alles hebt geverfd, pas je dit niet zo makkelijk meer aan. Creëer daarom een statement muur. Het is een kleine aanpassing, maar heeft een grote impact op de uitstraling van je woning. De andere muren houd je in een neutrale kleur, zoals wit.  Maak het af met passende meubels voor je interieur. Zo is die opvallende kleur juist een stijlvolle toevoeging.

 

Installeer slimme verlichting

De technologie van tegenwoordig wordt steeds slimmer. Een wasmachine zet je aan via je telefoon en de verwarming gaat vanzelf aan wanneer jij dat wilt. Je huis omtoveren tot een slim paradijs kan spannend zijn. Begin daarom rustig aan met slimme verlichting. Zo kies je zelf gemakkelijk welke lampen je aanzet. Vaak kun je ook de kleur bepalen. Ga je voor warm geel licht of ben je in de stemming voor fel en wit? Dat bepaal je zelf!

 

Ontwerp een spa-waardige badkamer

Iedereen is weleens toe aan ultieme ontspanning. Niet iedereen heeft plek in zijn agenda voor een dag naar de spa. Haal dit daarom naar je eigen huis en ontwerp een spa-waardige badkamer. Denk aan een regendouche en een vrijstaand bad. Koop zachte handdoeken en zet frisse geurkaarsen neer. Wie het echt goed doet, installeert vloerverwarming. Zo heb je elke ochtend lekker warme voeten.

Vier slimme upgrades die jouw woning gemakkelijk opleuken. Zet een relaxbank neer en zorg voor slimme verlichting. Ook met een statement muur en een spa-waardige badkamer is jouw woning een echt droomhuis!

Dokteronline.com

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in