Nu de herfst zijn intrede heeft gedaan is het tijd om op zoek te gaan naar indoor uitjes. Daarom deel ik vandaag de ultieme uittip voor een regenachtige dag Game State.

 

Uitgaan tijdens een regenachtig dag

Niets zo veranderlijk als het weer in Nederland. Je kunt in de ochtend uit huis gaan met je winterjas en thuiskomen in T-shirt. Helaas is het weer onvoorspelbaar. Toch betekenen de herfst en winter dat je vooral op zoek moet gaan naar indoor uitjes. Plekken waar je moeiteloos een paar uur door kunt brengen, zonder last te hebben van kou of regen. Gelukkig zijn er talloze mogelijkheden en kun je je ook tijdens de koudere seizoenen prima vermaken. Als je net zo gek bent op gamen als mijn zoon dan raad ik je een bezoek aan Game State aan.

 

Uittip voor een regenachtige dag Game State 2

 

Uittip voor een regenachtige dag Game State

Mijn zoon is al een aantal keren naar Game State in Utrecht geweest samen met een vriend van hem. Zij hebben er uren doorgebracht en genoten elke keer weer van de sfeer en de vele games die je er kunt spelen. Ben je er nog nooit geweest en benieuwd wat het nu eigenlijk is? Lees dan vooral snel verder.

Game State is eigenlijk een grote arcadehal waar je de meest uiteenlopende spelletjes kunt spelen. De hal staat vol met videokasten waar je door middel van betaling met speciale munten of kaarten gebruik van kunt maken. Je koopt deze munten of kaarten aan de kassa en daarmee kun je vervolgens de gewenste game spelen. Er is echt heel veel keuze uit verschillende games. Hou je van racen? Of ga je liever voor een schietspelletje? Je vindt het er werkelijk allemaal.

Voor bepaalde spelletjes geldt dat je er punten voor krijgt. Deze punten rollen uit de videokast als je klaar bent met spelen. Je kunt de punten sparen en uiteindelijk omwisselen voor leuke prijzen. De eerlijkheid gebiedt mij te zeggen dat de prijzen niet in verhouding staan met het geld dat je in de speelkasten stopt. Daar tegenover staat echter wel dat je een tijdlang onder de pannen bent en kunt genieten van allerlei leuke games. Overigens zijn er niet alleen spelletjes die je in je eentje kunt spelen, maar ook spelletjes die je tegen of met elkaar moet spelen. Dat maakt een uitje met zijn tweetjes of met het hele gezin extra leuk.

 

Uittip voor een regenachtige dag Game State 3

 

Deze games kun je spelen

Hieronder vind je een kleine selectie van arcade games die je bij Game State kunt spelen:

  • Mario Kart
  • Pac-Man
  • Halo
  • Tomb Raider
  • Dance games
  • Pinball
  • NBA hoops
  • Airhockey
  • Jurassic Park
  • VR Rabbids

 

Uittip voor een regenachtige dag Game State 1

 

Waar vind je Game State?

Mijn zoon is naar Game State Utrecht geweest, maar er zijn meer locaties. Je vindt Game State in: Eindhoven, Kerkrade, Den Haag, Rotterdam en Utrecht. Op de website staan alle locaties en de adressen aangegeven.

 

Arrangementen, evenementen en VIP

Heb je iets te vieren? Plan je een vrijgezellenfeest of een bedrijfsuitje? Dan kun je ook bij Game State terecht. De jarige wordt bovendien getrakteerd op 1200 punten op zijn of haar kaart. Behalve dat je arrangementen kunt boeken worden er ook geregeld evenementen georganiseerd. Vooral tijdens de schoolvakanties, waarbij ook andere openingstijden gelden. Kom je geregeld in deze arcadehal? Dan kun je een VIP kaart aanvragen. Vraag bij de kassa naar de voorwaarden.

 

Ben jij wel eens bij een Game State arcadehal geweest?

Dokteronline.com

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.