boek je vakantie bij de ANWB

Vanaf 17 maart draait Uncharted de film in de bioscoop. Een superspannende actiefilm met grote spelers zoals Mark Wahlberg, Tom Holland en Antonio Banderas. Een film die je als gameliefhebber zeker niet wil missen.

 

Inhoud

Uncharted de game voor de Playstation

Grote kans dat je bij de naam Uncharted direct moet denken aan de games uitgebracht voor de Playstation. Dat is niet zo gek, het spel behoort namelijk tot de succesvolste en best gewaardeerde gameseries aller tijden. Het gaat daarbij niet om één spel, maar om een hele serie. De Nathan Drake collectie bevat de volgende titels: Drake’s Fortune ™, Uncharted 2: Among Thieves ™ en Uncharted 3: Drake’s Deception ™.

Drie games die allemaal één ding gemeen hebben: ze volgen de avonturen van Drake die je naar verschillende spectaculaire locaties op de hele wereld brengen. Tijdens zijn reizen maakt hij vrienden voor het leven, maar moet hij ook vijanden van zich af zien te schudden. En jij bent degene die de teugels in handen heeft tijdens het spel.

Uncharted de film + winactie

Uncharted de film

Door het grote succes van de game heeft Sony Entertainment besloten een film uit te brengen. Uncharted de film laat filmkijkers op een andere manier kennismaken met de jonge en handige schatzoeker Nathan Drake (gespeeld door Tom Holland). Tijdens het eerste avontuur met zijn partner en grappenmaker Victor ‘Sully’ Sullivan (gespeeld door Mark Wahlberg) maken zij een gevaarlijke reis om de wereld op zoek naar de grootste schat die helaas tot nu toe nooit gevonden is. Tegelijkertijd komen ze tijdens hun zoektocht op het spoor van Nathans vermiste broer. En zo wordt het avontuur nog spannender en krijgt het een hele andere dimensie.

Cast: Tom Holland, Sophia Ali, Tati Gabrielle, Mark Wahlberg, Antonio Banderas

Benieuwd naar deze spannende film? Bekijk dan hieronder de trailer:

 

Doe mee en maak kans op vrijkaarten en leuke goodies

Wil je de film zelf zien? Dan heb ik goed nieuws voor jou: ik mag namelijk 2 x 1 vrijkaart en leuke goodies (Drawstring bag + Passport Wallet + scratchmaps + Leather Journal) verloten. Omdat het in deze film allemaal om avontuur en reizen draait ben ik benieuwd naar jouw leukste avontuur of reis. Zet dit even in een reactie hieronder en je doet al mee.

 

Meer kans maken? Doe dan ook het volgende:

  • Volg tipsvoorjou op Facebook (dat doe je natuurlijk al 😉) 1+
  • Deel het bericht op Facebook 1+ kans
  • Tag minimaal 5 mensen onder het bericht op Facebook 5+ kansen
  • Volg tipsvoorjou op Instagram 1+ kans

De winactie eindigt op vrijdag 18 maart om 00:00 uur. Op zaterdag 19 maart 2022 maak ik de winnaars bekend op FB. Je krijgt als winnaar ook een mailtje van mij.

Dokteronline.com

10 REACTIES

  1. Ah leuk, die film staat op mijn lijstje. Ik doe mee! Mijn grootste avontuur was toen we met een landrover een jaar met de kinderen gingen rondreizen – elke dag iets nieuws zien en meemaken. Ik zou het het liefst elke dag blijven doen. We hebben heel wat avonturen meegemaakt op die reis, zo vergat ik even onze paspoorten bij het hotel en kwam ik er pas na 7 uur rijden door het woestijn achter dat ze daar nog lagen. Oeps!

  2. Avonturen ? Eigenlijk niet veel beleefd. Zou wel eens willen vliegen en dan avonturen beleven in Polynesië.. lijkt me gaaf

  3. Mijn mooiste avonturen zijn toch wel mijn buitenlandse stages naar Zuid Afrika en Oeganda. Helemaal in mijn uppie voor een aantal maanden om te gaan lesgeven.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in