boek je vakantie bij de ANWB

Wil je de dagelijkse sleur doorbreken? Staat er een lang weekend gepland? Waarom niet de boel de boel laten en genieten van een weekendje weg in eigen land? Mijn tip: bezoek eens vakantiepark de Leistert, waar je kunt genieten van een heerlijk weekendje weg met kinderen.

 

Inhoud

De Leistert, het meest veelzijdige vakantiepark van Limburg

Als er één deel van Nederland is waar je maximaal kunt genieten dan is het Limburg. De gezelligheid en gastvrijheid gecombineerd met een mooi landschap maken deze provincie tot de aangewezen plek voor een weekendje weg in eigen land. Hier past een vakantiepark perfect bij. Het park is niet alleen gastvrij, maar biedt jou als gast de mogelijkheid om optimaal te genieten. Of je nu kiest voor een verblijf in een bungalow of een plekje op de camping je voorkeur heeft, je geniet gegarandeerd. Overigens heeft de camping met zwembad de titel ANWB topcamping gekregen en gaat het hier om een 5 sterren camping die super kindvriendelijk is.

Naast de mogelijkheid om te kiezen waar je wil slapen (bungalow of bijvoorbeeld je eigen camper of tent) heeft het recreatiepark tal van faciliteiten, waar vooral kinderen erg blij van worden. Denk daarbij aan een subtropisch zwembad, een bowling en een playground.

Vakantiepark Leistert genieten van een heerlijk weekendje weg met kinderen 1

 

Vakantiepark de Leistert genieten van een heerlijk weekendje weg met kinderen

Zoals eerder gezegd heeft de Leistert heel veel leuke faciliteiten voor kinderen van 4 – 12 jaar. Je hoeft dus niet bang te zijn dat je kinderen zich hier gaan vervelen. Sterker nog: een weekendje weg zal zo om zijn dankzij alle activiteiten die je hier kunt doen. Dat begint natuurlijk al met de keuze van de accomodatie.

Kies je voor een bungalow, dan heb je keuze uit comfort kindvriendelijk of luxe kindvriendelijk. Voor sommige accomodaties heb je keuze uit kids special of plus kids special. Al deze accomodaties zijn er allemaal op gericht om jou en je kinderen de tijd van hun leven te geven. Denk daarbij aan speciale kinderkamers, kindermeubilair, bolderkar, omheinde tuin en nog veel meer. Ideaal als je kinderen nog te klein zijn om er zelf op uit te gaan, maar je toch wil dat ze ook buiten optimaal kunnen genieten. Voor de luxere accomodaties is niet alleen aan de kinderen gedacht, maar ook aan een stukje wellness en luxe voor de ouders. Op die manier geniet iedereen van een weekendje weg in eigen land.

Overigens hoef je je niet te beperken tot je eigen gezin. Er zijn verschillende accommodaties waar je zelfs met 12, 13 of 18 personen terecht kunt. Dit is dus zeker een optie voor een heerlijk weekendje weg met je hele familie!

Naast de vaste accomodaties van het park beschikt het park over de mooiste kindercamping van Nederland. Hier kun je met je eigen tent, caravan of camper staan en ondertussen genieten van alle faciliteiten die het park te bieden heeft.

Vakantiepark Leistert genieten van een heerlijk weekendje weg met kinderen 3

 

Vervelen is er niet bij tijdens je weekendje weg met kinderen

Het probleem met kinderen een weekendje weg gaan is vaak dat kinderen zich snel gaan vervelen. Het maakt daarbij niet uit of je kinderen klein zijn of richting puberteit gaan. Gelukkig hoef je hier bij recreatiepark de Leistert niet bang voor te zijn. Je kunt hier vanaf de vroege ochtend tot in de avond genieten van allerlei leuke activiteiten, zonder dat je ook maar een stap buiten het park hoeft te zetten. De activiteiten kun je samen met de kinderen doen of je laat je kinderen lekker hun gang gaan om zelf iets te ondernemen.

En mocht je even je handen vrij willen hebben om zelf iets te doen (samen met je partner), dan kunnen je kinderen terecht bij Aventuria. Hier kunnen kinderen lekker zichzelf zijn, leuke dingen doen zoals knutselen of genieten van de mascottes van het park: Pien en Pluck.

Overigens is er nog een plek op het park waar creatieve kinderen hun ei kwijt kunnen. In het Klushuis kunnen kinderen tijdens Nederlandse en Belgische schoolvakanties zich helemaal uitleven op creatief gebied. Van koekjes bakken tot sieraden maken, de deuren van het Klushuis gaan meerdere keren per week open voor alle creatievelingen.

Natuurlijk maken al deze activiteiten hongerig. Zelfs daar hoef je het park niet voor af. Want op het terrein vind je verschillende horecagelegenheden waar het goed toeven is. Omdat een weekendje weg de perfecte smoes is om een keer lekker makkelijk te doen met eten kun je genieten van een lekkere portie friet bij cafetaria Mr. Friet. Overigens hoef je niet het hele weekend op fastfood te leven. Op het park vind je meerdere restaurants waar je ook op culinair gebied verwend wordt en je kinderen tegelijkertijd kunnen genieten van een hapje en drankje voor zichzelf.

 

Vakantiepark Leistert genieten van een heerlijk weekendje weg met kinderen 2

 

Dokteronline.com

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in