boek je vakantie bij de ANWB

Waldorf Astoria Amsterdam reist deze zomer af naar de Caribbean met hun volop geprezen Afternoon Tea. De Peacock Alley wordt ditmaal omgetoverd tot tropisch paradijs tijdens de ‘Summer in the Caribbean Afternoon Tea’. De Executive Chef Sidney Schutte en Patissier Vipin Charly doken in de bijzondere keuken en verwerkten de Caribische ingrediënten op een unieke manier.

 

Een culinair spectrum tussen hartig en zoet

Wie zichzelf trakteert op de ‘Summer in the Caribbean Afternoon Tea’, maakt een reis door de flora en fauna van de Caribbean. Zo werkten de food kunstenaars met ingrediënten waaronder achiote en cassave en krijgen flamingo’s de hoofdrol in het zoete slotstuk dat bestaat uit een soesje van vanille, kokos en roos.

De culinaire reis verplaatst zich aan de hand van de pittige saus Pica de Papaya van Aruba naar het eiland Sint Maarten, de inspiratiebron voor de cassavetaart met mango en passievrucht. Neem een duik in de zee met de Aloë vera cracker met kreeft, bloemen en roze zout of de Arepa, een van origine Venezolaans gerecht en door de chefs gecombineerd met gerookte makreel en paprika.

Ben je een zoetekauw? Door het zoete gerecht van kokos limoen gecombineerd met rum visualiseer je moeiteloos de zon op je schouders. Of wat dacht je van de exotische opera cake met een vleugje Aloë vera?

 

Reserveer een tafel voor de Afternoon Tea via de website van Waldorf Astoria Amsterdam. De Afternoon Tea is beschkbaar vanaf 3 augustus tot eind september. Deze wordt elke woensdag tot en met zondag geserveerd in de iconische Peacock Alley van 15:00 tot 17:00 uur voor €60,50 per persoon.

Dokteronline.com

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in