boek je vakantie bij de ANWB

Doe mee en win 2 vrijkaarten voor Pieter Konijn Kids Weekend Kinepolis. Heb je in het weekend van 24 en 25 maart 2018 niets te doen? Doe dan snel mee en kans op het winnen van 2 vrijkaarten voor de nieuwe film Pieter Konijn en allerlei leuke kinderactiviteiten.

 

Inhoud

Pieter Konijn de film

Zoals je in mijn top 10 kinderfilms hebt kunnen lezen komen er dit jaar een aantal hele leuke kinderfilms uit in de bioscoop. Veelal zijn het reeds bekende verhalen in een nieuw jasje gestoken. Dat geldt ook voor de film Pieter Konijn. Het gaat hierbij om het bekende verhaal van Beatrix Potter, maar dan is een moderne versie.

In de live action animatiefilm speelt Pieter het Konijn de hoofdrol. Pieter is ondeugend en probeert samen met zijn zussen de moestuin van meneer Verhoef over te nemen. Natuurlijk laat deze dat niet zomaar toe en loopt de strijd behoorlijk uit de hand. Ondertussen proberen zowel de boer als Pieter het hart van de buurvrouw te veroveren. Buurvrouw Bea is gek op dieren en dat kan niet gezegd worden van de boer die er alles aan doet om van de konijnen af te komen.

Dat belooft een leuke en gezellige film voor het hele gezin te worden, waar jong en oud van kan genieten.

 

Pieter Konijn Kids Weekend

In het kader van de première van de film organiseert Kinepolis het Pieter Konijn Kids Weekend. Kinderen mogen samen met hun ouders op zaterdag 24 maart en zondag 25 maart 2018 komen genieten van de film en allerlei activiteiten. Elk kind krijgt bij binnenkomst een beker kinderlimonade. Daarna mag gekozen worden uit de verschillende activiteiten waaronder kleuren, schminken, knutselen en spelletjes spelen. Natuurlijk allemaal in echt Pieter Konijn stijl. Bovendien krijgt elk kind nog een leuke verrassing (op=op).

De activiteiten beginnen 1 uur voor de filmvoorstelling en er zijn meerdere voorstellingen per dag, zodat je kinderen echt de gelegenheid hebben om volop te genieten. De film zelf duurt 95 minuten en is Nederlands gesproken. Extra leuk voor de allerkleinsten die de film dus moeiteloos kunnen volgen.

De stem van Pieter Konijn is ingesproken door Tommie Christiaan en de zussen Shelly, Amy en Lisa Vol (OG3NE) hebben hun stemmen ingezet voor de drieling Flopsie, Mopsie en Wipstaart. Daarnaast hoor je in de film de stemmen van onder meer Do (Bea), Joey Schalker (Thomas Verhoef), Jan Versteegh (Benjamin Wollepluis), Cystine Carreon (afdelingsmanager) en Roué Verveer (Jan Willem de Haan).

 

Win 2 vrijkaarten voor Pieter Konijn Kids Weekend Kinepolis

Ik mag 2 vrijkaarten verloten voor het Pieter Konijn Kids Weekend in een Kinepolis naar keuze (zie verderop). Maar eerst nog even wat praktische informatie:

– 24 en 25 maart 2018
– Elke dag van 10:00 – 17:00 uur
– Film en activiteiten
– Verrassing voor elk kind (op=op)
– Diverse filmvoorstellingen
– Film duurt 95 minuten incl. pauze
– De volgende Kinepolis bioscopen doen mee: Breda, Dordrecht, Hoofddorp (CineMeerse), Jaarbeurs (Utrecht), Huizen, Den Helder, Almere, Emmen, Oss, Zoetermeer, Enschede, Schagen (CineMagnus) en Groningen

 

Wat moet je doen om kans te maken op de 2 vrijkaarten?

– Laat me hieronder weten met wie je gaat, op welke dag en welke bioscoop.
– Deel en like dit bericht op Facebook

De winactie sluit donderdag 22 maart 2018 om 00:00 uur. Ik loot vrijdag in de ochtend een winnaar, zodat ik je nog dezelfde dag de instructies kan sturen mbt je prijs. Winnaar wordt zoals altijd bekend gemaakt op Facebook en krijgt een mailtje. Winnaar heeft tot vrijdagmiddag 23 maart 2018 16:00 uur de tijd om te reageren, anders gaat de prijs naar iemand anders.

 

Hieronder kun je alvast de Engelse trailer bekijken:

 

Dokteronline.com

33 REACTIES

 1. Hoi Anja,
  Mijn zoon van 6 kijkt echt uit naar Pieter konijn! Hij ligt in een deuk om zijn grappen en denkt met hem mee, want hij graaft geregeld holen in de zandbak van de speeltuin. Geweldig die fantasie!

 2. Hoi Anja!
  Ik zou super graag met me kleine zusje hierheen willen! We hebben zelf konijnen als huisdieren en vinden allebei de film erg leuk!? ( ook al ben ik al bijna 15 ) :’)
  Ik zou graag dan 24 maart gaan naar de kinepolis in Utrecht ( jaarbeurs )

  Groetjes,
  Karina

  • Ik noteer je naam. Veel succes (en je leeftijd maakt niets uit, zolang je er maar plezier in hebt, ik ben 38 en kan ook genieten van films als Nemo, Hop, Dory enz).

  • Leeftijd maakt inderdaad niets uit. Maar de vraag is: doe je mee voor de vrijkaarten (kun je misschien met een kind uit je omgeving gaan ;)?

 3. Ik gun iedereen van harte de kaartjes en een gezellige middag! Ik laat mijn beurt voorbij gaan. Vraag me niet waarom: maar ik vind Beartix Potter dus echt gewoon helemaal niet leuk…..

  • Hahaha… maar heb je de trailer wel gezien? Ik denk dat dit verhaal weinig meer van doen heeft met het originele verhaal van Beatrix Potter 😉

 4. Ooooo jaaaaaa wij doen mee!! Super leuk!! Dit gaat mijn dochtertje helemaal leuk vinden! Is zelf dol haar op haar eigen nijn en kijkt dit zo graag op tv! Naar de film gaan we dan op 25e in Breda! Oeee nu al zin in hahah super tof zeg! Ze heeft 3 broers en zussen dus een moeder dochter uitje heeft ze wel verdiend! Even quality time samen! Heerlijk daar gaan we voor!

 5. Wauw, wat zou onze Twan dat leuk vinden. Hij is echt super groot Pieter Konijn fan!!

  Wij zouden dan de film gaan kijken in Enschede. Wat zal hij zijn ogen uitkijken als we winnen. Hij is nog nooit in een bios geweest. ?

 6. Oh ik zou dit heel erg graag met mijn zoontje van 7 willen gaan doen, hij vindt de bios helemaal tof. Mijn ouders wonen vlakbij de Kinepolis in Breda dus dan kunnen we dat mooi combineren met een bezoekje aan opa en oma (of, ik neem hen ook mee ;-)) Ik zou dan een voorkeur hebben voor de 24e. Maar de 25e is ook geen probleem <3

 7. Het lijkt mij heel leuk, maar wij hebben dat weekend al veel te doen . We vieren o.a. de verjaardag van mijn meisje op zondag (kinderfeestje). Lijkt mij wel heel erg leuk!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in