boek je vakantie bij de ANWB

Happy New Year! Vandaag heb ik weer een hele leuke winactie voor jullie in samenwerking met 35 andere toffe bloggers. Doe mee met de Winactie nieuwjaarsbloghop win shoptegoed van Beekum Specerijen ter waarde van 15 Euro.

 

Inhoud

Wat is de nieuwjaarsbloghop?

Een bloghop is een manier om kennis te kunnen maken met verschillende (nieuwe) blogs. Je begint bij één blog en wordt vandaar uit naar de volgende blog gestuurd. En dit keer is het extra leuk, want er zijn maar liefst 35 bloggers die meedoen en bij elke blogger staat een leuke winactie klaar voor de lezers.

Deze nieuwjaarsbloghop wordt georganiseerd door Celine van The Beautyboulevard en Tessa van Daily Inception. Twee jonge meiden die met passie schrijven over beauty, lifestyle, gezondheid, bloggen en nog veel meer. Nu hebben ze dus de hoofden bij elkaar gestoken en ervoor gezorgd dat jullie als lezers niet alleen deel kunnen nemen aan 35 verschillende winacties, maar ook kennis kunnen maken met nieuwe blogs.

De bloghop is al op maandag 1 januari begonnen, dus heb je deze gemist, kijk dan even bij The Beautyboulevard (beginpunt van de nieuwjaarsbloghop) en doe nog gezellig mee aan de gemiste winacties.

Als het goed is ben je op mijn blog terecht gekomen via de website van Marguerita van Marstyle. Marguerita is moeder van twee mooie meiden en haar blog is ontstaan door haar passie voor het meedoen aan prijsvragen. Inmiddels is het meedoen aan prijsvragen geen prioriteit meer voor haar, aangezien ze veel producten van bedrijven krijgt om te reviewen. In mei 2017 heeft ze van haar passie haar werk gemaakt en schrijft ze niet alleen op haar blog, maar helpt ze ook andere bloggers met het aangaan van samenwerkingen met bedrijven.  Mocht je het gemist hebben, bij Marguerita maak je kans op een prijzenpakket van Food Network.

 

Even kort voorstellen

Mocht je nieuw zijn op mijn blog: Welkom. Ik ben Anja, gelukkig getrouwd met de liefste man ter wereld  en moeder van een volwassen zoon en een dochter van 16 (zij helpt vaak bij het reviewen). Jarenlang heb ik geschreven op een algemene website waar mijn blogs dagelijks 500- 700 mensen trokken. Daarnaast ontdekte ik hoe leuk het was om voor bedrijven te schrijven en dat heb ik dan ook jarenlang gedaan (doe ik nog steeds trouwens). In 2013 wilde ik mijn creatieve ei kwijt en richtte ik zelfmakentips op. Deze website is inmiddels opgeheven, niet omdat het niet werkte, maar omdat ik graag alles op één plek wil hebben.

Eind 2016 ben ik begonnen met mijn lifestyle magazine Tipsvoorjou. In 2017 heeft de blog een hele tijd stil gelegen, omdat wij in juli geremigreerd zijn na 13 jaar in Suriname te hebben gewoond. Door alle remigratiestress kwam ik er gewoon niet aan toe om mijn website bij te houden. In november 2017 heeft de website een nieuw uiterlijk gekregen en een nieuw logo, dankzij mijn man die mij in veel technische opzichten helpt.

In oktober 2017 heb ik mijn andere blog opgezegd om me helemaal te kunnen concentreren op Tipsvoorjou. De reeds geschreven blogs worden nu langzaam maar zeker op deze website gezet, zodat je hier als lezer nog meer tips kunt vinden. Ik schrijf over de meest uiteenlopende onderwerpen: van beauty en fashion tot gezondheid, gezin en de feestdagen. Daarnaast doe ik graag reviews, waarbij ik nieuwe producten test en mijn mening hierover met jou deel. Sinds kort vind je ook recepten en DIY’s op de website. Ik ben dol op koken en vooral bakken, vandaar dat ik deze passie ook graag op de website wil delen. Natuurlijk komen er ook geregeld winacties voorbij.

 

Winactie nieuwjaarsbloghop win shoptegoed van Beekum Specerijen

Nu ben je hier waarschijnlijk voor de winactie die gekoppeld is aan de bloghop. Ik mag van Van Beekum Specerijen shoptegoed t.w.v. 15 Euro verloten. Zelf heb ik een tijd geleden een aantal kruiden besteld bij dit bedrijf en ik heb er nog dagelijks veel plezier van. Mocht je meer willen weten, dan raad ik je aan mijn review van Beekum Specerijen te lezen. Een leuk bedrag waarmee je je kruidenvoorraad aan kunt vullen.

 

winactie nieuwjaarsbloghop winactie

 

Wat moet je doen voor deze winactie?

Ik raad je aan om mijn voorwaarden winacties te lezen om teleurstellingen te voorkomen. Voor deze nieuwjaarsbloghop winactie mag je de volgende dingen doen:

 • Laat hieronder een reactie achter met een geldig emailadres, zodat ik je kan bereiken mocht je de winnaar zijn
 • Like Tipsvoorjou op Fb
 • Volg Tipsvoorjou op Instagram en tag daar minimaal 1 vriend(in) die je deze prijs ook gunt
 • Like de Fb pagina van van Beekum Specerijen

 

Optioneel:

 • Volg Tipsvoorjou op Twitter/retweet
 • Repost mijn Instagram post over deze winactie en tag mij erin
 • Volg Tipsvoorjou op Pinterest
 • Abonneer je op de blog

 

Extra:

Trouwe fans worden vanaf nu beloond: zie ik dat je vaker reacties plaatst onder mijn blogs (dus niet op FB), dan gaat je naam bij winacties sowieso 1x extra in de pot. Gewoon als een extra dank je wel, omdat het kan en mag 😉

 

Meedoen aan de winactie kan tot en met 14 januari om 12:00 uur. De winnaar wordt dezelfde dag (of de volgende dag) via Facebook bekend gemaakt. Mocht je nieuw zijn en benieuwd zijn hoe ik winnaars loot? Kijk dan op de tijdlijn van Tipsvoorjou, daar zie je een aantal video’s waarin de winnaars bekend gemaakt worden. Loting geschiedt via het programma naamloten.nl.

Omdat er vorige keer dingen niet helemaal goed waren gelopen nog een korte reminder: als FB je reactie markeert als spam doe je automatisch NIET mee.

 

Hop door naar de volgende bloggers

Heb je bovenstaande stappen opgevolgd en doe je mee aan deze winactie? Dan is het tijd om door te hoppen naar de volgende blogger in het rijtje. Ik stuur je dan ook door naar Sofarsosabine van Sabine. Deze veelzijdige vrouw is moeder, make-up artist en blogger. Ze is getrouwd met een Zweedse man en leeft in Stockholm. Natuurlijk is en blijft Nederland haar favoriete reisbestemming en haar tweede thuis. Op haar blog vind je alles over beauty en fashion, lifestyle en nog veel meer. Neem gauw een kijkje en doe mee aan haar winactie.

Ben je klaar met het bloghop rondje van vandaag? Neem dan morgen een kijkje op Sweetnicethings van Miriam. Naast haar blog die over beauty, fashion, food en reizen gaat werkt ze als sociaal pedagogisch medewerkster. Wat je op haar blog kunt winnen weet ik nog niet, maar is zeker de moeite waard om er een kijkje te nemen.

 

Ik hoop dat je langs alle deelnemende blogs hopt en wens je natuurlijk heel veel succes, wie weet win je hier of bij één van de andere bloggers wel een leuke prijs!

 

 

Dokteronline.com

18 REACTIES

 1. ???Wauw wauw Wauwie van deze verwennerij wordt ik heel blij zou heel graag dit shoptegoed willen winnen om elke maaltijd heerlijk te mogen beginnen. Doe graag mee en heb deze schitterende actie met veel ? laten stralen op mijn tijdlijn zodat iedereen er op tijd bij kan zijn nu maar heel hard hopen dat er veel geluk mijn kant op mag komen ??? #Spannend

 2. Mijn kruidenvoorraad is aardig aan het slinken besefte ik van de week, deze prijs komt precies op tijd, alsof het zo zou moeten zijn 😉

 3. Wat een handige winactie! Wij zijn juist wat meer aan het experimenteren met eten. We kookte altijd simpel Hollandse pot.
  We hebben de basiskruiden dan ook wel in huis, maar het lijkt mij super leuk om juist eens andere kruiden te gebruiken.
  Ik doe heel graag mee aan je winactie, maar heb helaas geen Instagram. Sorry! Op Facebook volgde ik je al vol plezier!

  Succes allemaal. Liefs!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in