boek je vakantie bij de ANWB

5 december, pakjesdag, Sinterklaas en dag 5 van de winweek! Voor deze winactie mag ik 25 euro shoptegoed weggeven van Creative Use of Technology. Doe mee en maak kans op 25 euro shoptegoed Creative Use of Technology.

 

Inhoud

Wat houdt de winweek in?

Vanaf vrijdag 1 december tot en met donderdag 7 december 2017 wordt er elke dag om een prijs weggegeven op de website. De winactie wordt in principe om 12:00 uur online gezet. De prijzen verschillen heel erg: van toegangskaarten tot shoptegoed en alles daar tussen in.

Om deel te kunnen nemen moet je de aangegeven stappen stipt opvolgen,anders ben je van deelname uitgesloten. Ik raad je ook aan om even de voorwaarden winactie even goed door te lezen, zodat je weet waar je aan toe bent.

De winnaars worden zoals altijd eerlijk getrokken via naamloten. Het filmpje daarvan wordt ook op facebook geplaatst. De winnaars worden op maandag 11 december 2017 bekend gemaakt, zodat de prijzen als het goed is nog voor Kerst in huis zijn bij de winnaars.

 

Creative Use of Technology

Soms kom je pareltjes van bedrijven tegen die unieke producten maken. Dat geldt zeker voor Creative Use of Technology. Zij maken heel veel producten van natuurlijke materialen zoals hout. Met deze producten spelen zij handig in op de heersende accessoire trends winter 2017/2018 waarbij houten sieraden een must zijn.

Behalve houten sieraden en houten horloges verkoopt dit bedrijf ook leuke woonaccessoires, zoals klokken, quotes om op te hangen en zelfs houten cactussen. Op zoek naar een origineel telefoonhoesje? Ook dan ben je hier aan het juiste adres. Innovatie staat voorop en daarom is het mogelijk om diverse producten uit het assortiment te personaliseren. Dat heb ik bijvoorbeeld laten doen met het houten horloge voor mijn man. Hier heb ik een tekst achterop laten graveren als een blijvende herinnering.

Zoals je ziet kun je bij Creative Use of Technology werkelijk alle kanten op. Ideaal als je een origineel cadeau zoekt voor een geliefde of iemand wilt verrassen met een kleinigheid voorzien van een persoonlijke touch.

 

shoptegoed creative use of technology houten horloge

 

Winweek 25 euro shoptegoed Creative Use of Technology

Ik za er niet langer omheen draaien, ten slotte ben je nu wel benieuwd naar de prijs die ik weg mag geven. Op dag 5 van de winweek maak je kans op 25 euro shoptegoed Creative Use of Technology. Als je een kijkje neemt in de webshop dan zie je dat je daar hele leuke producten voor kunt scoren. Zowel voor in huis als om te dragen. Genoeg redenen dus om een kans te wagen en aan de deze winactie deel te nemen.

 

Wat moet je doen om kans te maken:

 • Volg mij op Twitter
 • Deel het bericht op Fb
 • Kijk op de website van Creative Use of Technology en geef met een link aan wat je uit zou zoeken
 • Like de Fb pagina van Creative Use of Technology

 

Optioneel:

 • Volg mij op Twitter/retweet (+1 kans)
 • Volg mij op Instagram (+1 kans)
 • Volg mij op Pinterest (+1 kans)
 • Abonneer je op mijn blog (+1 kans)

 

Pas als je alle stappen hebt ondernomen doe je mee aan de winactie. Dit wordt gecontroleerd (liken en disliken betekend automatisch dat je niet meer deelneemt, zie ook de voorwaarden).

Alle stappen doorlopen? Dan maak je vanaf nu kans om te winnen.

Veel succes!

 

shoptegoed creative use of technology sieraad

Dokteronline.com

11 REACTIES

 1. Deze is zo leuk! Was niet het enige trouwens ?

  creativeuseoftechnology.com/product/message-in-a-bottle-je-bent-een-kei/

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in